Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2015

Ο Γιατρός κ. Απόστολος Δήμος δίνει την αμοιβή του, για τοποθέτηση παγκακιών στο γήπεδο Κατούνας

        Η δημοσιότητα που πήρε η ιστορία με το γήπεδο Κατούνας, στο οποίο οι φίλαθλοι χρησιμοποιούν πέτρες για καθίσματα... ευαισθητοποίησε τον Γιατρό καρδιολόγο Απόστολο Δήμου και με ανακοίνωση του διαθέτει την αμοιβή του προαθλητικού ελέγχου που έκανε στην ομάδα καθώς και το χρηματικό ποσό της κάλυψης ως ιατρού του Ημιμαραθώνιου Άκτιου δρόμου για την κατασκευή παγκακιών στο γήπεδο μέχρι να δωθεί οριστική λύση. 
     Εμείς σαν ΞΗΡΟΜΕΡΟΝΕWS να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας στο γιατρό και να ευχηθούμε η κίνηση του κ. Απόστολου Δήμου να αποτελέσει παράδειγμα για να ακολουθήσουν και άλλες ανάλογες πρωτοβουλίες για να αποκτήσει η Κατούνα το γήπεδο που της αξίζει.
     Τα παραπάνω ανακοίνωσε χθες ο κ. Απόστολος Δήμος στην προσωπική του σελίδα, γράφοντας:
     "Με υψηλό αίσθημα ευθύνης και αλληλεγγύης απέναντι σ αυτόν τον τόπο (ΚΑΤΟΥΝΑ ΞΗΡΟΜEΡΟΥ) και σ αυτούς τους ανθρώπους και πολύ περισσότερο στους φιλάθλους της ομάδας δωρίζω όλο το χρηματικό ποσό του προαθλητικού ελέγχου που έγινε στην ομάδα καθώς και το χρηματικό ποσό της κάλυψης ως ιατρού του Ημιμαραθώνιου δρόμου για την κατασκευή παγκακιών μέχρι να δωθεί οριστική λύση".......







2 σχόλια:

  1. Ο καθε ανθρωπος χαρακτηριζεται απο τις πράξεις του....συγχαρητηρια στον Απόστολο. Δημου και ευχομαι να γίνει σε ολους μας παράδειγμα προς μίμηση.. ..οταν μπορουμε να δινουμε ενα χερι βοηθειας στον συνανθρωπο μας και οχι να εκμεταλευομαστε καταστασεις....ενας εξαιρετος επιστημων και ανθρωπος ...με εκτίμηση και φιλία Μαρη Χρυσούλα.. .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΟ ΛΕΩ ΟΥΤΕ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΑΦΑΝΤΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο