Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2015

Το έργο της επισκευής των φώτων στο λιμάνι του Μύτικα, από το Λιμενικό Ταμείο Δήμου Ξηρομέρου.

Αυτή είναι η κατάσταση αυτή την στιγμή, Παρασκευή 2.10, στο λιμάνι του Μύτικα, μετά από την επισκευή των φώτων από το Λιμενικό Ταμείο Δήμου Ξηρομέρου, που στοίχισε 4.950 € και η οποία πληρώθηκε (δείτε εδώ το ένταλμα πληρωμής).
Από τις τέσσερις κολώνες στο αριστερό μπαστούνι ανάβει η μία. Από τις πέντε κολώνες στο δεξί μπαστούνι ανάβουν οι τέσσερις. Από τις οκτώ κολώνες στην οριζόντια, την παράλληλη ως προς τον κεντρικό δρόμο προβλήτα, ανάβουν οι τρεις....... 

Σύνολο λοιπόν ανάβουν οκτώ κολώνες στις δεκαεπτά. Στις αρχές καλακαιριού άναβαν δύο κολώνες παραπάνω. Στο πάνω οριζόντιο μπαστούνι με τον κυματοθραύστη, τα χωνευτά φώτα, όπως εδώ και πάρα πολλά χρόνια, δεν ανάβει κανένα με αποτέλεσμα να επικρατεί μαύρο σκοτάδι.
Προβλέπουμε ότι ως τα Χριστούγεννα το πολύ να ανάβουν τρεις με τέσσερις κολώνες, γιατί όπως έχουμε ξαναπεί εκεί υπάρχει βλάβη η οποία θέλει επιδιόρθωση.
Θυμίζουμε ότι το καλοκαίρι του 2014 και αφού στο λιμάνι επικρατούσε πλήρη συσκότιση με τρεις μόνο κολώνες να δίνουν φως, με εθελοντική ιδιωτική πρωτοβουλία, αλλάχτηκαν όλοι οι λαμπτήρες και άναψαν οι 14 από τις 17 κολώνες. Όλη αυτή η εργασία στοίχισε 350 € και τα χρήματα μαζεύτηκαν με προσφορές ιδιωτών (δείτε εδώ).




mytikaspress

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο