Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2015

ΞΗΡΟΜΕΡΟ: Είστε σίγουροι ότι θέλετε εκπομπή Μάνεση;

Στο Ξηρόμερο λέει θα βρεθεί εντός του Νοεμβρίου η εκπομπή του Νίκου Μάνεση «60 λεπτά Ελλάδα» και από ότι καταλάβαμε όλοι αναμένουν να κάνει περίπου μια διαφήμιση για την περιοχή.
Βέβαια, αν κάνει διαφήμιση θα λένε μετά ότι δεν μετέφερε  τα προβλήματα, ενώ αν αναφερθεί στα σοβαρά προβλήματα που υπάρχουν θα λένε όλοι ότι «παρουσίασε τον τόπο μας τριτοκοσμικό». Συμβαίνουν αυτά.....

Επειδή, λοιπόν, είναι πρόσφατα τα παράπονα απ΄την επίσκεψη της εκπομπής στον Βάλτο, όπου άλλο περίμεναν οι ντόπιοι και άλλο είδαν, ενώ στο Μεσολόγγι η εκπομπή αναλώθηκε σε μεγάλο τμήμα της σε ένα υπαρκτό και σοβαρό πρόβλημα, στην εκμετάλλευση εργατών γης στην παραχελωϊτιδα…
Οπότε καλό είναι από τώρα να αρχίσουν στο Ξηρόμερο τα τηλέφωνα και τη σοβαρή δουλειά για το τι θέλουν και τι όχι να βγει προς τα έξω.
     Στην Ευρυτανία που είχε βρεθεί η εκπομπή έγινε αποδέκτης παραπόνων καθώς έδειχνε χωριό με δύσβατη πρόσβαση το οποίο όμως από άλλο σημείο έχει έναν ωραιότατο ασφαλτοστρωμένο δρόμο!
     Στη Λήμνο έγινε χαμός γιατί το νησί προφανώς προτιμούσε προβολή, τελικά πέσαμε και εκεί στα προβλήματα και βγήκε ανακοίνωση από την συντακτική ομάδα της εκπομπής ότι πρόκειται για δημοσιογραφική παραγωγή και όχι τουριστική προώθηση.
Σε πολλές περιπτώσεις αυτές οι εκπομπές δείχνουν ότι προλάβουν να «δουν» και αυτό που βλέπουν οι ντόπιοι δεν τους «κάνει» στο τέλος καθόλου.
Μια απλή αναζήτηση αποκαλύπτει ότι στην Άρτα τσαντίστηκαν με τον… λασπιά(!) Μάνεση που δεν ανέδειξε επαρκώς το lifestyle(;) της πόλης, ενώ στην Αμφιλοχία γράφτηκε-εύστοχο είναι η αλήθεια-άρθρο με τίτλο «η Αμφιλοχία κείται μακράν»! Για τα Τζουμέρκα ας μην το συζητήσουμε καλύτερα…
Να έχουν επίσης υπόψιν τους όλοι ότι σε τέτοιες περιπτώσεις δεν φταίει ούτε ο δημοσιογράφος, ούτε η ομάδα του, ούτε οι προθέσεις αμφότερων.Φταίει η έλλειψη χρημάτων για την παραγωγή και ο περιορισμένος χρόνος που οδηγεί στα όρια της «ξεπέτας».
Το νου τους, λοιπόν, εκεί στο Ξηρόμερο αν αυτό που θέλουν είναι προβολή και θετική εικόνα.
η συντακτική μονάδα


agriniopress

3 σχόλια:

  1. μα οτι ξερω γραφικούσ τύπους ψάχνουν και κάποιοι τους βάφτισαν οτι ειναι κορυφαία εκπομπή που προβάλει τον κάθε τόπο ελεος πια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα δειξουμε τις απευθειας αναθεσεις του γαλουνη και τον διορισμο τν μισθοφορων...θα δειξουμε τα σχολεια που πανε να κλεισουν...
    γιατι ουδεις ενδιαφερεται...θα δειξουμε τα χωρια που μενουν χωρις νερο.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο