Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2015

ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΤΟΥΝΑΣ: Πλήρης εγκατάλειψη, βρωμιά και δυσωδία!

        Αναβρασμός και αγανάκτηση επικρατεί στην Κατούνα καθώς το γήπεδο του χωριού που αθλούνται και δίνουν τους επίσημους αγώνες τους είναι τρισάθλιο και ταυτόχρονα επικίνδυνο για την υγεία και την σωματική  ακεραιότητα των ποδοσφαιριστών. 
     Και αν στην  Βόνιτσα και στην Πάλαιρο,  οι δημοτικοί άρχοντες φρόντισαν να κατασκευάσουν γήπεδα με χλοοτάπητα, στην Κατούνα αδιαφόρησαν εντελώς για το πρόβλημα του γηπέδου με αποτέλεσμα τη σημερινή κατάντια…..

Απελπιστική η εικόνα στους χώρους υγιεινής των αποδυτηρίων: 
     Απελπιστική είναι και η εικόνα στους χώρους υγιεινής του γηπέδου. Οι χώροι των αποδυτηρίων είναι γεμάτοι μούχλα και ακαθαρσίες και οι τουαλέτες δεν πλησιάζονται σε απόσταση 10 μέτρων από την βρώμα και την δυσωδία. 
      Διαβάστε αυτό το ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ που μας σόκαρε και δείτε τι έγραψε στο φύλλο αγώνα ο Διαιτητής Γκιάφης Δημήτριος (ΣΔΠ Αιτωλοακαρνανίας) στον Αγώνα Κυπέλλου Μεδεών  Κατούνας – Ηρακλής Αστακού που πραγματοποιήθηκε στις 23/9/2015 (πριν 14 ημέρες): 
  «Κατά την είσοδο μας στα αποδυτήρια (γηπέδου Κατούνας) παρατηρήσαμε ότι υπήρχε πολύ έντονη δυσοσμία από την τουαλέτα και την έλλειψη καθαριότητας με κίνδυνο την πρόκληση μικροβίων. Κατόπιν κατά την είσοδο στον αγωνιστικό χώρο διαπίστωσα ότι υπήρχε σε μερικά σημεία έλλειψη περίφραξης….».
         Εμείς τι να πούμε μετά από αυτό; Τα λέει όλα ο διαιτητής για την τριτοκοσμική εικόνα των αποδυτηρίων στο γήπεδο που δεν τιμάει κανέναν Κατουνιώτη. Είναι αδιανόητο να δίνεται ένας ακατάλληλος και ανθυγιεινός χώρος για να προετοιμαστούν οι ποδοσφαιριστές και οι διαιτητές για έναν αγώνα....  Μπόχα, βρώμα, δυσωδία και τίθεται εν κινδύνω  η υγεία και η ασφάλεια των παικτών, προπονητών και παραγόντων των ομάδων….
   Άραγε η δημοτική αρχή Ακτίου Βόνιτσας θα αντιδράσει μετά από την καταγγελία σοκ… του διαιτητή; Και ποιος θα φέρει την ευθύνη αφού υπάρχει μεγάλος κίνδυνος μετάδοσης ασθενειών; Αλήθεια πότε θα στείλετε συνεργείο καθαρισμού προκειμένου να απολυμάνει το χώρο των αποδυτηρίων και των τουαλετών για να μην αρρωστήσουν από τύφο ή ηπατίτιδα οι παίχτες και οι παράγοντες; Αλήθεια ποιος έκανε αυτοψία και έκρινε κατάλληλο το γήπεδο;...............


Σκηνές εγκατάλειψης στα αποδυτήρια: 
     Λίγα μέτρα από τον αγωνιστικό χώρο υπάρχουν τα αποδυτήρια. Εικόνες ντροπής, που δεν ταιριάζουν σε πολιτισμένη κοινωνία. Χωρίς πόρτες, κατεστραμμένα στο εσωτερικό τους από άκρη σε άκρη. Τα είδη υγιεινής έχουν ισοπεδωθεί. Κρατάμε τη μύτη μας από τη δυσοσμία.  Τα παράθυρα σκουριασμένα , έτοιμα να καταρρεύσουν.....





Τραγελαφική κατάσταση στον αγωνιστικό χώρο: 
    Μια φωτογραφική  περιήγηση στον αγωνιστικό χώρο και θα διαπιστώσετε την πλήρη εγκατάλειψη, απαξίωση και ...τραγελαφική κατάσταση που βιώνουν αθλητές, προπονητές, ομάδες.
       Μισογκρεμισμένα τα συρματοπλέγματα πριν είκοσι και πλέον χρόνια, δεν έχουν αντικατασταθεί, σκουριασμένα Πασάλια, παγίδες θανάτου για όσους χρησιμοποιούν το συγκεκριμένο γήπεδο, σχισμένα δίχτυα.       Οι πάγκοι των ομάδων που βρίσκονται μέσα στον αγωνιστικό χώρο είναι και αυτοί ετοιμόρροποι και σκουριασμένοι και όλα αυτά μαζί συνθέτουν την εικόνα που η δημοτική αρχή βάπτισε Γήπεδο Κατούνας, που μόνο έτσι δε πρέπει να ονομάζεται. 
       Και αφού τα συρματοπλέγματα είναι διαλυμένα η πρόσβαση γίνεται εύκολα από ανοίγματα. Όποιος θέλει μπαίνει, ακόμα και τα κατσίκια... 





















Καμία ανάπλαση, κανένας εκσυγχρονισμός σε αυτό το γήπεδο. Αυτό είναι το πλάνο της σημερινής δημοτικής αρχής για στήριξη του αθλητισμού στην Κατούνα; 
     Δικαιολογίες δεν υπάρχουν, αφού εδώ και ένα χρόνο  η σημερινή δημοτική αρχή γνωρίζει καλά το πρόβλημα χωρίς να κάνει κάτι για το γήπεδο.
   Οι κάτοικοι  κάνουν έκκληση και  παρακαλούν  την δημοτική αρχή Ακτίου Βόνιτσας να μεριμνήσει για την κατασκευή ενός σύγχρονου γηπέδου που θα ανταποκρίνεται στις αθλητικές τους ανάγκες. Είναι κρίμα να σταματήσει την δραστηριότητα μια αθλητική κυψέλη πολλών  παιδιών της Κατούνας, επειδή κάποιοι κύριοι άθελά τους πιστεύουμε, δεν έχουν δώσει την πρέπουσα προσοχή στο χρόνιο πρόβλημα του γηπέδου, με συνέπεια η αθλητική τους δραστηριότητα να είναι ελλιπής και επικίνδυνη.

20 σχόλια:

  1. DN YPARXOYN DIKAIOLOGIES UELOUME GIPEDO EDV K TVRA TELEIOSAN TA CEMATA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τα αποδυτηρια εσωτερικα ειναι μια χαρα..κ εστειλαν κ τα καθαρισαν απο το δημαρχειο,τωρα πισω απο αυτα θελει να καθαριστει οντως.για το φραχτη ειναι ανοιχτο σε μερικες μεριες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μας τα έχετε κάνει τσουρέκια με το γήπεδο της κατουνας σε όλα τα site λες και τα άλλα γήπεδα στη γύρω περιοχή είναι σε καλύτερη κατάσταση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν παρακαλάμε την δημοτική αρχή !!!!!ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ !!!!!Να κάνει πράξη όσο έταξε προεκλογικά !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. To κατάντημα μιας κοινωνίας δεν είναι ότι απαιτεί...γήπεδο...με την λογική αφού έχει ο Βόνιτσα και η Παλαιρος ...θέλουμε και στην Κατουνα....το καταντημα είναι ότι απαιτούν γήπεδο και όχι μια βιβλιοθήκη ή μια αίθουσα προβολών (π.χ. Ταινιών) μπας και ο πολιτισμός τους αλαξει τα κατεστραμμένα μυαλά!!!!

    Βαστα Σόιμπλε!!! Παρτους και τα σώβρακα!!

    Ο Καρυ σας αξίζει για δήμαρχος τα επόμενα 50 χρόνια που έχει πολιτιστικό όραμα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η ΚΑΤΟΥΝΑ ΔΙΚΑΙΟΥΤΕ ΓΗΠΕΔΟ ΜΕ ΧΟΡΤΟ ΚΑΙ ΕΞΕΔΡΕΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΑΣ ΓΙΝΕΙ ΚΑΝΑ ΕΡΓΟ ΣΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟ ΜΕΔΕΩΝΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. poli asxoliste giati den takaane o soyldatos tora thimithikate

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ουτε ενα ρημαδι εργο οι κατουνα την γραψατε κανονικα που ειναι τα σφαγεια τα λουτρα το γηπεδο οι δρομοι που σκοτονομαστε καθε μερα δεν τα βλεπετε αυτα τι κανατε για την κατουνα εναμισι χρονο τιποτα καλλα σας κανουν σας δουλευουν ο κοσμος σας εχει βαρεθει με τα ψεματασας θα θα θα θα θα ποσα αλα θα επιτελους θα ακουσουμε τωρα εδο και τωρα θα κανετε εργα αλιος σηκοθητε κσι φηγεται δεν μπορητε ξεκουμπιστιτε επιτελους ο αλος λεει το μαι πιον μαι δεν μας ειπαι το κοκκινο μηπος τωρα γηπεδο για τα παιδια μας που ματωνουνε δεν παει αλο καταλαβατε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Παιδια μην τα ρίχνουμε ολα στους Δήμους.Πρεπει να υπάρχει και ιδιωτική πρωτοβουλία ΓΙΑΤΙ ξέρω ανθρώπους σε χωριά οπως ο ΜΥΤΙΚΑΣ που βάλανε προσωπική εργασία χρήματα απο την τσέπη τους για να συμμαζέψουν λίγο τα πράγματα.Πως νομίζετε πως έγινε αυτή η εξέδρα στο ΜΥΤΙΚΑ;ΑΠΟ το ΔΗΜΟ;Ας ειναι καλά τα παιδια με το verso.Αυτοι την έφτιαξαν.Φετος τα παιδια οι ποδοσφαιριστές την συντήρησαν και αυτοί που αγαπάνε την ομάδα και δεν ειναι και πολλοί κάνουν οτι μπορούν.Ετσι δουλεύει το σύστημα παιδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. oi kolotoympes na ti eferan kai ti tha feroyn akoma

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ο προεδρος της Κατουνας, που ειχε βγει στους δρομους με τα συνεργεια του, μετα την εκλογη του και καθαριζε, που ειναι τωρα να καθαρισει και το γηπεδο.Και αν σας το φτιαξουν το γηπεδο, ειστε ικανοι να το διατηρησετε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΦΙΛΟΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΜΕ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ.ΣΩΝΕΙ ΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΛΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ ΚΑΤΟΥΝΑΣ ΜΕ ΧΟΡΤΟ. ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΤΙ ΝΑ ΠΟΥΝΕ , ΤΟ ΑΡΧΩΝΤΟΧΩΡΙ ,Η ΜΠΑΜΠΙΝΗ , Η ΣΚΟΥΡΤΟΥ ,Η ΚΑΝΔΗΛΑ, Ο ΜΥΤΙΚΑΣ, Κ.Α ΧΩΡΙΑ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΤΟΠΙΟΥΣ .ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ . ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΔΕΚΑ ΜΕΤΡΑ ΣΥΡΜΑΤΟΠΛΕΓΜΑ 10/20 ΕΥΡΩ. ΑΥΤΟΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΑΣ ΜΕ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΑΤΕ ΣΤΑ ΣΑΙΤΟΛΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ 20 ΕΥΡΩ '' Η ΕΓΙΝΕ ΞΑΦΝΙΚΑ Η ΚΑΤΟΥΝΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ. ΗΡΕΜΗΣΤΕ ΛΙΓΟ Β΄ ΤΟΠΙΚΟ ΠΑΙΖΕΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. πιστευω οτι καποιοσ δεν εχει τι να κανει καικαθεται και μασ γραφει αυτεσ τισ παπαριτσεσ. αν περασεισ το βραδυ απο την αγορα θα δεισ ολουσ αυτουσ που κατα τα αλλα ασχολουνται με το αθλημα να πινουν τισ μπυριτσεσ και τα τσιπουρακια τουσ . αλλα απο ενα ευρω να βαλει ο καθενασ δεν το κανει περιμενουν απο το δημο να τουσ δωσει 20.000 ευρω να τουσ κανει το γηπεδο με χορτο . ειδικα αυτην την εποχη , που δεν υπαρχει σαλιο και η βασικεσ και τρεχουσεσ αναγκεσ του δημου ειναι πολαπλασιεσ. περιμενετε εκει και θα βρεξει και καποτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Xρήματα με απευθείας αναθέσεις ο Δήμος επί Αποστολάκη και επί Σολδάτου-Φερεντίνου ξόδεψε πολλά ,μα πάρα πολλά.
    Το γήπεδο της Κατούνας δεν απευθύνεται μόνο στην ομάδα αλλά στη νεολαία και σε όποιον θέλει να κάνει άθληση.Είμαι σε θέση να γνωρίζω οτι τόσο από το Κέντρο Μέριμνας όσο και από το κεντρικό ταμείο του Δήμου το ποσό που πήγε για το γήπεδο της Βόνιτσας είναι πολύ μεγάλο σε σχέση με τα άλλα χωριά.
    Η Κατούνα και όχι μόνο είναι αδικημένη.Αυτή είναι η πραγματικότητα.Προσεχώς θα μάθετε λεπτομέρειες.
    Κώστας Θ Τριαντακωνσταντής
    Μαθηματικός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ(ΚΑΤΟΥΝΑ) ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΑΣ ΚΙΝΗΘΟΥΝ ΠΛΑ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΓΗΠΕΔΟ ΜΕ ΧΟΡΤΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ 2015 ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ. ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΥΝΑ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. αγαπητέ μου 6:23 τα αποδυτήρια εσωτερικά είναι μια χαρά διότι έχουν βαφτεί από έμενα όπως και εξωτερικά .Η καθαριότητα γίνεται από αθλητές εσωτερικά και όχι από τον δημο,δεν θα αγγίξουν όμως τον βόθρο.
    6:30 πρόσεχε... εσύ με τα τσουρέκια κάτι γίνεται με την μαγιά που βάζει η μαμά σου
    << Αι τσουκανισμα που θες...>
    8:31 σε ενημερώνω ότι είμαστε ανά τον κόσμο πολύ επιχειρηματίες κατουνιωτες και σπουδαίοι επιστήμονες που διαπρέπουν στην Ελλάδα και όχι μόνο... και όπως σε κάθε χωριό υπάρχουν και αγρότες και κτηνοτρόφοι ,άρα μην μιλάς για κατεστραμμένα μυαλά <>
    10:37 και 10:28 διότι μιλάτε για τον νυν δήμαρχο θα σας πω ότι είναι ο μόνος άντρας που ότι είπε το έκανε έχει λόγο και τον κρατεί
    9:53 το αρχοντοχωρι,η μπαμπινη σκουρτου κανδήλα και μιτικας δεν ανήκουν ούτε στον δήμο μεδεων ουτε στις Βόνιτσας << Ακτίου Βόνιτσας>> η Κατούνα φιλέ μου ήταν αυτόνομη και με δικό της δημαρχείο και όταν μιλάμε για γήπεδο κατουνας μιλάμε για όλα τα γύρω χωριά μας όσο για τις περιφράξεις ,τους πάγκους φιλέ μου και τα δοκάρια και πολλά αλλά εγώ τα έχω <> πριν μερικά χρόνια και με εθελοντές τότες αθλητές και πόλους άλλους συγχωριανούς περίμενε και θα δεις την BARCELONA.
    10:32 και 20 και 50 και 100000 χιλιάδες θα δώσει ο δήμος ο κατουνιωτης έχει δικαίωμα να βοηθού την ομάδα ανεξάρτητα από το συμβούλιο και τον πρόεδρο και όχι να κάνει έρανο για το γήπεδο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Θέλουμε και κλειστό Γυμναστήριο στην Κατούνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Οτι και να πουμε κριμα ειναι γιατι μας γραφουν κανονικα δεν τους νιαζει.... και δεν θελουν να κανουνε κανενα εργο τους μαθαμε εδω εχουν το συντριβανι τοσο καιρο απο το μαι και θα το φτιαξουν του χρονου το μαι οπως και το γηπεδο τα σφαγεια τους δρομους τα λουτρα ξερεις κατι αργει να ερθει ο κοκκινος ο μαις παιδια τοτε θα δειτε εργα εκει στην κατουνα δηλαδη ποτε
    ενας φιλος απο την βονιτσα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Γράφτηκαν σχόλια και δεν τα αναρτήσετε
    .φοβάστε την αλήθεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο