Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2015

Σε επαναληπτικές εκλογές καλεί ο Σύλλογος Κατουνιωτών Αθήνας «Φίλιππος ο Ακαρνάν»

-Την αποχώρησή του από το τιμόνι του Συλλόγου έπειτα από 15 χρόνια ανακοίνωσε ο Βαγγέλης Κουτιβής από το βήμα της συνέλευσης 

         Λόγω μη απαρτίας στις 4 Οκτωβρίου, επαναλαμβάνεται η Γενική συνέλευση του Συλλόγου Κατουνιωτών Αθήνας, για την Κυριακή 18/10/2015 στις 11:00 το πρωί στην αίθουσα εκδηλώσεων «24ωρο» του κ. Λίβα στην Πλατεία Αττικής. 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 
   Η Γενική Συνέλευση αποφάσισε και όρισε τις εκλογές την Κυριακή 18/10/2015 στις 11:00 το πρωί στο ίδιο μέρος. Οι υποψήφιοι για το ψηφοδέλτιο του νέου Δ.Σ. του Συλλόγου θα πρέπει να κάνουν αίτηση έως την Παρασκευή 16/10/2015 έως στις 10:00 το βράδυ, (να είναι οι ίδιοι να την παραδώσουν αυτοπροσώπως με την ταυτότητα τους) και ότι προβλέπει το καταστατικό. Οι αιτήσεις θα γίνονται καθημερινά στην αίθουσα εκδηλώσεων «24ωρο» του κ. Λίβα στην Πλατεία Αττικής επί της οδού Αγορακρίτου και Λιοσίων τις απογευματινές ώρες.

Η εφορευτική επιτροπή....




Αποχωρεί από το τιμόνι του Συλλόγου μετά από 15 χρόνια ο Βαγγέλης Κουτιβής

Ο Βαγγέλης Κουτιβής πήρε το λόγο 4 Οκτωβρίου, στη Γενική συνέλευση και ανακοίνωσε την αποχώρηση του από το τιμόνι του Συλλόγου μετά από μια 15χρονη πορεία λέγοντας τα εξής: 

Ευχαριστήριο
      Θέλω να ευχαριστήσω θερμά και από καρδιάς όλες και όλους για την στήριξή σας όλα αυτά τα χρόνια στην ενασχόλησή μου με τον σύλλογό μας. Πιστεύω πραγματικά ότι κατά την διάρκεια της μακρόχρονης θητείας μου, μαζί με το Δ.Σ. και τα μέλη μας καταφέραμε και να αναδείξουμε  τον Σύλλογό μας σε ένα από τους πιο δραστήριους συλλόγους, να καταστήσουμε τις εκδηλώσεις μας σε σημείο αναφοράς για την περιοχή μας και όχι μόνο. Να αναδείξουμε το χωριό μας με τα καλά του αλλά και τα προβλήματά του.
     Προσπαθήσαμε να παρεμβαίνουμε δυναμικά και άμεσα, μοιραζόμενοι το όραμά μας,  καταθέτοντας την άποψή μας, κάνοντας προτάσεις για τα κακώς κείμενα αλλά και αναδεικνύοντας τα μοναδικά χαρακτηριστικά και τις ομορφιές του ιδιαίτερου κι αγαπημένου  τόπου μας.
      Πάνω απ΄ όλα όμως προσπαθήσαμε, κινούμενοι πάντα με μόνο κίνητρο την αγάπη για τον τόπο μας και την διάθεση της ανιδιοτελούς προσφοράς,  να μείνουμε ενωμένοι, να μην χαθούμε, όλοι εμείς που για τους δικούς του λόγους ο καθένας, βρεθήκαμε εμείς και τα παιδιά μας μακριά απ’  την πατρώα γη.
       Σας καλώ να μην αφήσουμε αυτή την προσπάθεια στην μέση, να συμμετέχετε μαζικά στις εκλογές που θα γίνουν και να αναδείξετε με την ψήφο σας τους πιο άξιους, τους πιο ικανούς να συνεχίσουν την πορεία ενός συλλόγου με μεγάλη ιστορία, δυναμικό παρόν και ελπίζω εξίσου ισχυρό μέλλον. 

Θα είμαι πάντα δίπλα σας...
Πάντα σας έχω στην καρδιά μου

Βαγγέλης Κουτιβής

21 σχόλια:

  1. Η ΚΑΤΟΥΝΑ ΒΓΑΖΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΘΗΤΕΙΑ ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΓΑΖΗΣ ΚΑΙ Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΚΟΥΤΙΒΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν φεύγει αυτός, αν φύγει θα διαλυθεί ο σύλλογος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θα τη φάει η μαρμαγκα τώρα τη Κατουνα, κανένας δεν μπορεί να αντικαταστησει τον Κουτιβη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Βαγγέλη θα είναι μεγάλη απωλεια για την Κατούνα,σε παρακαλούμε να το ξανά σκεφτείς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τι να πω; Μου φαίνεται ότι έχει υποστεί άθλια επεξεργασία η φωτογραφία ή έχω τσίμπλες στα μάτια; Καλά κάνουν μοντάζ και οι σύλλογοι για να δείξουν ότι έχουν κόσμο; Το κεφάλι του Λίτσου και ο γιακάς στο πουκάμισο βγάζουν μάτια!
    Χωριό που φαίνεται κολαούζο δε θέλει, που λένε και στην Κατούνα….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καιρος λοιπον ηταν.αντε να πανε λιγο μπροστα συνεχεια γκρινια.για ρωτηστε φιλοι μου εσεις που λετε κριμα που φευγει θα διαλυθη ο συλογγος,για ρωτηστε με ποιους τα ειχε καλα ο κυριος κουτιβης.αντε επιτελους ανοιξτε τα ματια και τα αυτια σας.καλημερα σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εχει τσακωθει με ολους τους συλλογους πλειν δεν συνεργαζεται κανενας επιτελους ας βγουν και αλλα ατομα οχι οικογενειακος συλλογος και οσον αφορα τι προχθεσινη συγκεντρωση 10 ατομα ηταν οθιγενειακα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πάει κι αυτός ο σύλλογος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μην φεύγεις...τα χέρια σου κράτα σφηχτά και χτύπα τη μοίρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΑΕΙ.. ΑΕΙ… ΚΑΛΑ ΜΕ 2 ΚΕΦΑΛΙΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΤΟΥΛΑ!! Ο ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ ΑΕΤΟΣ ΕΙΝΑΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. βαγγελη δεν μπορουμε μακρια σου..........ελα πισω!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Με κανέναν καλά τρεις σύλλογοι ήταν στο χωριό του και κοίταξε να τους διαλύσει βλέπετε είχε καλομαθει πρόσφερε ο σύλλογος πολλά στην αρχή αλλά στην πορεία καβάλησε καλαμια καιρός να αλλάξει αυτό οοτε αυτό που αποφάσισε ήταν το πιο σωστό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αντί σαν παλιότερος να μαζέψει όλους τουςσυλλογους αυτός τους διέλυε έναν έναν και ότι προσωπικοπολιτικο το ανταπεδιδε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Επιτέλους. Είχε καταντήσει τον σύλλογο γαγκραινα. Ούτε στην Αθήνα ουτε στην κατουνα τον ηθελε κανένας. Άντε νεα πρόσωπα μπας και ενοθουν οι κατουνιωτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΡΙΜΝΗΣΕΙ ΕΛΕΟΣ ΟΙ ΕΧΘΡΟΠΑΘΕΙΕΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΚΟΥΤΙΒΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΝΑ ΑΝΕΒΑΖΕΤΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Μην τον πιστεύεται τον κ κουτινη αυτά μπορεί να ναι και φαμφαρες και στο τέλος να κατεβει αν το κάνει αυτό τον αδειάζει ακόμα πιο πολύ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. καλημέρα συμπατριώτες μου. και παλιότερα είχε γίνει παρόμοια δήλωση παραίτησης και μη ενασχόλησης ξανά με τον Σύλλογο ΚΑΤΟΥΝΑΣ με έδρα την Αθήνα , από τον κ. Κουτιβή, αλλά "τοποθέτησε" 7μελές Δ.Σ αποτελούμενο όλο από γυναίκες με πρόεδρο φυσικά συγγενικό του πρόσωπο. Την επομένη της λήξεως της θητείας αυτού του Δ.Σ ( με τις γυναίκες) , ασχολήθηκε ξανά με τον Σύλλογο μέχρι των ημερών μας. Κάποιος παραπάνω αναφέρει οτι με την "συμπεριφορά" του έκανε πέρα , πολλούς φίλους του. ΝΑΙ , αυτό αληθεύει . Ένας εξ αυτών είμαι κι εγώ. Προσωπική μου γνώμη είναι ότι 3 πλήρεις θητείες είναι ικανοποιητικές να είσαι πρόεδρος ή Σύμβουλος ή δήμαρχος ή νομάρχης ή περιφερειακός σύμβουλος(π.νομαρχιακός) ή βουλευτής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. καλημέρα συμπατριώτες μου. και παλιότερα είχε γίνει παρόμοια δήλωση παραίτησης και μη ενασχόλησης ξανά με τον Σύλλογο ΚΑΤΟΥΝΑΣ με έδρα την Αθήνα , από τον κ. Κουτιβή, αλλά "τοποθέτησε" 7μελές Δ.Σ αποτελούμενο όλο από γυναίκες με πρόεδρο φυσικά συγγενικό του πρόσωπο. Την επομένη της λήξεως της θητείας αυτού του Δ.Σ ( με τις γυναίκες) , ασχολήθηκε ξανά με τον Σύλλογο μέχρι των ημερών μας. Κάποιος παραπάνω αναφέρει οτι με την "συμπεριφορά" του έκανε πέρα , πολλούς φίλους του. ΝΑΙ , αυτό αληθεύει . Ένας εξ αυτών είμαι κι εγώ. Προσωπική μου γνώμη είναι ότι 3 πλήρεις θητείες είναι ικανοποιητικές να είσαι πρόεδρος ή Σύμβουλος ή δήμαρχος ή νομάρχης ή περιφερειακός σύμβουλος(π.νομαρχιακός) ή βουλευτής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο