Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2015

Λύγισε ο Μύτικας στα τελευταία λεπτά από την ΑΕ Βάλτου και έχασε με 3-1!

Α.Ε. ΒΑΛΤΟΥ - ΑΛΥΖΙΑΚΟΣ ΜΥΤΙΚΑ 3 - 1

     Τη δεύτερη νίκη της σε ισάριθμα παιχνίδια στον 3ο Όμιλο της Β΄ Κατηγορίας πέτυχε η Α.Ε. Βάλτου που επιβλήθηκε στην έδρα της με 3 - 1 του Αλυζιακού Μύτικα. Σε ένα δυνατό παιχνίδι η ομάδα του Θόδωρου Βαϊνά πήρε τη νίκη στα τελευταία λεπτά με σκόρερ τον Κώστα Ζαχαράκη στο 87΄ και στο 90΄.
    Οι γηπεδούχοι μπήκαν ιδανικά στο παιχνίδι και προηγήθηκαν στο 3ο λεπτό με γκολ του Βαγγέλη Τσιάκαλου. Όμως οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν και στο 20΄ ο Άρης Αποστολάκης μετά από όμορφη ενέργεια νίκησε το Νέστωρα κάνοντας το 1 - 1.....



     Οι γηπεδούχοι στη συνέχεια πίεσαν, όμως δεν κατάφεραν να βγάλουν σημαντικές ευκαιρίες. Στο 80΄ η ομάδα του Μύτικα έχασε σημαντική ευκαιρία με το Νέστωρα να νικάει σε τετ α τετ τον αντίπαλο αμυντικό και στο 87΄ ο Παντελής Γούλας έκανε πολύ καλή ενέργεια από δεξιά, σέντραρε και ο Κώστας Ζαχαράκης έκανε το 2 - 1.
     Το τελικό 3 - 1 διαμόρφωσε στο 90ο λεπτό ξανά ο Κώστας Ζαχαράκης. Οι δύο ομάδες ολοκλήρωσαν το παιχνίδι με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Σωτήρη Αποστολάκη στο 88΄ για τους φιλοξενούμενους και του Πάνου Καρύμπα στο 89΄ για την Α.Ε. Βάλτου.
Πολύ καλή η διαιτησία του Ματσούκα και των βοηθών.

Α.Ε. ΒΑΛΤΟΥ: Νέστωρας Δ., Τσιάκαλος Α. (46΄ Μαργαρίτης), Νέστωρας Γ., Μακραδήμας, Λιανός, Τσιάκαλος Ν., Γούλας, Τσιάκαλος Β. (70΄ Αντωνίου), Ζαπαντιώτης (46΄ Ζαχαράκης Κ.), Καρύμπας, Βαϊνάς.

ΑΛΥΖΙΑΚΟΣ ΜΥΤΙΚΑ: Σακουφάκης, Κατσαούνης Σ., Παπανικόλας, Λυγκώνης, Αποστολάκης Σ., Σκαρογιάννης, Γεωργαλής, Κατσαούνης Δ., Ζαρκαδούλας (78΄ Παβέλης), Αποστολάκης Α., Μπουλιέρης.

ΖΗΤΑΕΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ ΤΗΣ Η Α.Ε. ΒΑΛΤΟΥ
       Με ανακοίνωσή της η Α.Ε. Βάλτου αναγνωρίζει το λάθος ποδοσφαιριστή της στον πανηγυρισμό του δεύτερου γκολ της ομάδας στο παιχνίδι με τον Αλυζιακό Μυτικα και τονίζει ότι θα τιμωρούνται τέτοιες συμπεριφορές.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

     Η Α.Ε. ΒΑΛΤΟΥ αναγνωρίζει το λάθος ποδοσφαιριστή της ομάδας, ο οποίος κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών για το 2 - 1 γύρισε στον πάγκο της αντίπαλης ομάδας και μίλησε με άσχημο τρόπο. Σύσσωμη η Διοίκηση της ομάδας ζητάει συγνώμη από το σωματείο του ΑΛΥΖΙΑΚΟΥ ΜΥΤΙΚΑ και θα τιμωρήσει τη συμπεριφορά αλλά και οτιδήποτε δημιουργεί πρόβλημα στην ομάδα.

Με τιμή
Το Δ.Σ. της Α.Ε. ΒΑΛΤΟΥ

http://www.olatagoal.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο