Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2015

Καραούλης Κώστας: Παράκληση προς την Δημοτική Αρχή να βελτιώσει τα ήδη υπάρχοντα δορυφορικά δεδομένα της Βόνιτσας στο Street View της Google




     Ο Κώστας Καραούλης, απευθύνει θερμή παράκληση προς την Δημοτική Αρχή Ακτίου Βόνιτσας, να βελτιώσει και να εμπλουτίσει τα ήδη υπάρχοντα δορυφορικά δεδομένα της Βόνιτσας στο Street View της Google, προκειμένου να παρουσιάζονται καλύτερα οι ομορφιές της Πόλης σε όλο τον πλανήτη και όχι οι κακοτεχνίες και οι ασχήμιες. 
     Ως γνωστόν η υπηρεσία εικονικής περιήγησης της Google, Street View, περιλαμβάνει φωτογραφίες 360 μοιρών, δρόμων, σπιτιών και κτιρίων, οι οποίες «ανεβαίνουν» στο Διαδίκτυο και ο καθένας μπορεί να τις δει δωρεάν και σίγουρα χρειάζεται να είναι βελτιωμένη η αισθητική εικόνα της Βόνιτσας για τους επισκέπτες.
Αναλυτικά μας γράφει:

    Θα ξεκινήσω λέγοντας πως δεν έχω κανένα σκοπό προσβολής κτλ. της Δημοτικής Αρχής Ακτίου Βόνιτσας.
    Πρόσφατα χρησιμοποίησα την υπηρεσία street view της google και διαπίστωσα ότι οι φωτογραφίες που έχουν περάσει, βρήκαν τον δήμο μας σε βαρύ χειμώνα (νομίζω Νοέμβρης 2011) και σε άθλια κατάσταση. 
     Θέλω λοιπόν να παρακαλέσω τους αρμόδιους του Δήμου μας να έρθουν σε επαφή με την google ώστε να κλείσουν ραντεβού να έρθουν να τραβήξουν εκ νέου φωτογραφίες.
     Πρόσεξα επίσης ότι το κάστρο, η Κουκουμίτσα αλλά και το ιστορικό κέντρο είναι εκτός street view, θα ήταν πόλος έλξης αν καθαρίζονταν (όχι μόνο αυτά αλλά όλη η πόλη μαζί με παρκαρίσματα κτλ.) και άνοιγαν της πύλες τους την συγκεκριμένη ημερομηνία για το google car......


       Καλό θα ήταν την ημερομηνία του ραντεβού να την γνωρίζουν και οι πολίτες για να έχουν καθαρές τις οικίες τους και όχι όπως οι τότε τοπικοί άρχοντες κοιτούσαν με περιέργεια στον φάρο το google car (φωτογραφία 1).
Παραθέτω κάποιες φωτογραφίες για να καταλάβετε τι εννοώ:












3 σχόλια:

  1. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΟΤΕ ΓΙΝΟΤΑΝ ΕΡΓΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΥΠΗΡΧΕ ΑΚΑΤΑΣΤΑΣΙΑ.ΤΩΡΑ ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΛΑΚΟΥΒΕΣ ΚΑΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. παρακληση Βονιτσιάνων για να κατεβάσει τις καρκινογόνες κεραιες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αγαπητέ συμπολίτη του 20 Σεπτεμβρίου 2015 - 5:05 μ.μ.

    Σε άλλη περίπτωση δεν θα σπαταλούσα ούτε 1 πολύτιμο μου δευτερόλεπτο να μπω στον κόπο να σου απαντήσω αλλά μιας και έθιξες την δουλειά μου δημοσίως θα κάνω την εξαίρεση...

    Οι κεραίες wifi κατατάσσονται στην κατηγορία Χαμηλής Ηλεκτρομαγνητικής Περιβαλλοντικής Όχλησης. Κοινώς είναι ΜΗ ιονίζουσες για το περιβάλλον. Σεβούμενος τον εαυτό μου, τους συγγενής μου (οι περισσότερες είναι εγκατεστημένες σε σπίτια δικά μου αλλά και συγγενών μου) και τους συνδημότες μου ποτέ δεν θα έκανα κάποια παράνομη ενέργεια ώστε να βλάψω ΕΜΕΝΑ αλλά και κανέναν.

    Παραθέτω το φύλλο από την Εφημερίδα της Κυβέρνησης σχετικά με το νόμο περί αυτών:

    Με την Κοινή Υπουργική Απόφαση (ΚΥΑ) υπ’ αριθμ. 27217/505/4-6-2013 «Εγκαταστάσεις Κατασκευών Κεραιών Χαμηλής Ηλεκτρομαγνητικής Περιβαλλοντικής Όχλησης, εξαιρούμενες από την αδειοδότηση σύμφωνα με την παρ. 23 του άρθρου 30 του Ν. 4070/2012.» (ΦΕΚ 1442/Β/14-6-2013) εξαιρούνται από τη διαδικασία αδειοδότησης του άρθρου 1 του Ν. 2801/2000 και του άρθρου 30 του Ν. 4070/2012, οι ακόλουθες κατηγορίες Εγκαταστάσεων Kατασκευών Κεραιών Χαμηλής Ηλεκτρομαγνητικής Περιβαλλοντικής Όχλησης (ΕΚΚΧΟ):

    Α. Εγκαταστάσεις κατασκευών κεραιών Μικροκυψελών ή Αναμεταδοτών μικροκυψελοειδών δικτύων παροχής δημόσιων ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
    Β. ΕΚΚΧΟ για διασύνδεση σημείο προς σημείο (point−to−point link).
    Γ. ΕΚΚΧΟ για την παροχή υπηρεσιών Σταθερής Ασύρματης Πρόσβασης στο χώρο του πελάτη.
    Δ. ΕΚΚΧΟ για την κάλυψη αναγκών παροχής Καθολικής Υπηρεσίας.
    Ε. ΕΚΚΧΟ μικρής εμβέλειας στις ζώνες 2400−2483,5 MHz και 5470 − 5725 ΜHz.
    ΣΤ. ΕΚΚΧΟ για πειραματικούς σκοπούς.
    Ζ. ΕΚΚΧΟ ραδιοερασιτεχνικών επαναληπτών, αναμεταδοτών, ραδιοφάρων.
    H. Κατασκευές κεραιών για σταθμούς τύπου VSAT που καλύπτουν αποκλειστικά παροχή υπηρεσιών Σταθερής Δορυφορικής Υπηρεσίας.
    Θ. Εγκαταστάσεις Κατασκευών Κεραιών Σταθμών Συμπληρωματικής Ραδιοκάλυψης
    Ι. Ε.Κ.Κ.Χ.Ο. μικρής εμβέλειας στη ζώνη 5725-5795 MHz


    Καραούλης Κωνσταντίνος
    Τεχνικός Τηλεπικοινωνιών και Δικτύων Η/Υ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο