Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2015

Ναυταθλητικός Όμιλος Βόνιτσας: Οι νικητές του 4ου διασυλλογικού αγώνα για σκάφη τύπου Optimist

     


    Ολοκληρώθηκε την Κυριακή με επιτυχία ο 4ος διασυλλογικός αγώνας για σκάφη τύπου Optimist που διοργάνωσε ο Ναυταθλητικός Όμιλος Βόνιτσας (ΝΑΟΒ) με συμμετοχή 36 αθλητών από τον Ναυτικό Αθλητικό Όμιλο Aστακού (ΝΑΟΑΣ), τον Ναυτικό  Όμιλο Λευκάδας(ΝΟΛ), τον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Δυτικής Ελλάδας (ΙΟΔΕ) και τον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Ιωαννίνων (ΙΟΙ)...............




     Στο αγώνα διεξήχθησαν συνολικά έξι ιστιοδρομίες, από  τρεις Σάββατο και Κυριακή. Το Σάββατο η πρώτη εκκίνηση δόθηκε στις 14.00, με σχετικά ήπιο βορειοδυτικό άνεμο (μαΐστρο) ο οποίος στην συνέχεια δυνάμωσε και βοήθησε να πραγματοποιηθούν πολύ ενδιαφέρουσες ιστιοδρομίες.
      Αντίστοιχα, την δεύτερη ημέρα συμφωνήθηκε από τους Ομίλους και την επιτροπή αγώνα να αναβληθεί η εκκίνηση της Κυριακής για τις 13.00, από τις 11.00 που ήταν προγραμματισμένη, προκειμένου οι νεαροί ιστιοπλόοι να αγωνιστούν με καλύτερες καιρικές συνθήκες. Παρόλα αυτά και την δεύτερη ημέρα ο αγώνας ξεκίνησε με σχετικά χαμηλό άνεμο, ο οποίος όμως εντάθηκε στις δύο επόμενες ιστιοδρομίες χαρίζοντας σε αθλητές και θεατές έναν όμορφο αγώνα.
        Μετά το πέρας του αγώνα έλαβε χώρα η τελετή λήξης και η απονομή διπλωμάτων στους συμμετέχοντες αθλητές και επάθλων στους διακριθέντες. Ξεχωριστή στιγμή αποτέλεσε η βράβευση του πρώην προέδρου του ΝΑ.Ο.Β. κ. Χρήστου Κοψαλή για την πολύτιμη προσφορά του στον Όμιλο.

      Την πρώτη θέση στη γενική κατάταξη κατέλαβε ο 8χρονος Κωνσταντίνος Σιάμος από τον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Δυτικής Ελλάδας και  δεύτερη θέση έλαβε η Έλλη Ζήση του Ναυταθλητικού Ομίλου Βόνιτσας, ενώ οι τρεις πρώτοι ανά κατηγορία έχουν ως εξής:
H ανακοίνωση του Ναυταθλητικού Ομίλου Βόνιτσας αναφέρει:
      Θέλουμε να ευχαριστήσουμε και να συγχαρούμε όλα τα παιδιά για τη συμμετοχή τους καθώς και τις αντιπροσωπείες των υπόλοιπων Ομίλων για τη συνεργασία και την υποστήριξή τους. Ευχαριστούμε τον κ. Παντελή Αποστολάκη για την αμέριστη  βοήθεια που παρείχε ως πρόεδρος του Κέντρου Κοινωνικης Μέριμνας και Ανάπτυξης. Ευχαριστούμε επίσης τον Νίκο Διγενή ο οποίος ανέλαβε εκτάκτως τα καθήκοντα του επικεφαλής της επιτροπής αγώνα και τα έφερε εις πέρας με άψογο τρόπο.  Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στους επαγγελματίες συνδημότες μας, οι οποίοι μας συνεισέφεραν σε υλικοτεχνική υποστήριξη και φυσικά τα μέλη και φίλους του Ομίλου που με πολύ  προσωπικό μόχθο βοήθησαν στην επιτυχή ολοκλήρωση του αγώνα. Ελπίζουμε χρόνο με το χρόνο ο αγώνας να γίνεται καλύτερος και να προσελκύει ακόμα περισσότερο ενδιαφέρον!

http://www.agriniopress.gr/
















































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο