Τρίτη 11 Αυγούστου 2015

To πρώτο μουσικό φεστιβάλ σε Βόνιτσα και Κατούνα είναι γεγονός

           To Κέντρο Κοινωνικής Μέριμνας και ανάπτυξης του δήμου Ακτίου Βόνιτσας καλεί στην παραλία της Βόνιτσας σήμερα στις 9:15 για μια αξέχαστη βραδιά αφιερωμένη στο τραγούδι.
      Μαζί μας θα είναι ο Γιάννης Προκόπης, Λευτέρης Ζήκος, Μιχάλης Ντάλλας, Θάνος Δέλλας, Γιώργος Ρούγκας and the band, Ισαάκ Τοκατλίδης, Ειρήνη Λώλου, Αντώνης Χαλιμούρδας και Μαρία Κωσταράκη.
      Νωρίτερα στις 19:30 θα πραγματοποιηθεί ο ποδηλατικός γύρος της Βόνιτσα που αναβλήθηκε χθες λόγω καιρικών φαινομένων. Θα ξεκινήσει από το φάρο της Βόνιτσας και θα καταλήξει στην παραλία της Βόνιτσας στο χώρο του φεστιβάλ........



Την Πέμπτη 13 Αυγούστου στην πλατεία της Κατούνας θα συνεχιστεί το πρώτο μουσικό φεστιβάλ. Σας προσκαλούμε την Πέμπτη τις 21:30 για μια αξέχαστη βραδιά αφιερωμένη στο τραγούδι.
Μαζί μας θα είναι ο Γιώργος Ρουγκας and the band, ο Αντώνης and the band, η Ειρήνη Λώλου and the band και η Μαριά Κωσταράκη and the band.

Το πρώτο μουσικό φεστιβάλ σε Κατούνα και Βόνιτσα έρχεται για να ανεβάσει στα ύψη τη διασκέδαση και να καθιερωθεί», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του Κέντρου Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας.


4 σχόλια:

  1. Ποιοι είναι όλοι αυτοί ρε πατριώτες;;

    Eίναι μέρος κάποιας πολιτιστικής πρωτοπορίας και δεν το ξέρω;;
    Oσο και να έψαξα πληροφορίες (youtube , google κ.λ.π.) δεν τους βρήκα πουθενά.
    Δύο πράγματα συμβαίνουν ή είναι κάποια underground σκηνή που θα λάμψει τις επόμενες δεκαετίες όποτε η Βόνιτσα γίνεται η αφετηρία να γίνουν παγκοσμίως γνωστοί ή (πολύ πιθανότερο) ότι υπήρχε τζάμπα τριγύρω το μαζέψαμε και το ονομάσαμε ΦΕΤΣΙΒΑΛ !!

    Δεν εκνευρίζομαι γιατί οι λέξεις (και οι έννοιες που αυτές κουβαλούν ) έχουν χάσει την σημασία τους αλλά γιατί όσοι τοπικά (στην Βόνιτσα ) ασχολούνται με αυτό( που νομίζουν) πολιτισμό αποφάσισαν ότι δεν έδωσαν πολιτιστικά όλα τα προηγούμενα χρόνια να το δώσουν εφέτος σε ακραία μεγάλες ποσότητες ( που δεν μπορεί να απορροφήσει η τοπική κοινωνία) και σε πολύ κακής ποιότητας δράσεις!!

    Οπου και αναζητήσετε φεστιβάλ ανα την Ελλάδα θα βρείτε σπουδαίους καλλιτέχνες και στο τελευταίο ελληνικό χωριό της επικράτειας (π.χ. φεστιβάλ δάσους , φεστιβάλ Νέστου ) ... εδώ μάζεψαν εφηβικές πάντες (που ποτέ δεν θα καλούσε το schooligans festival) ...και τους αμόλησαν στη παραλία να γρατσουνάνε τις χορδές από το ηλεκτρικό μπάσο.

    Ενας νομός πολιστιστικά παρηκμασμένος εδώ και δεκαετίες και μια περιοχή (Βόνιτσας)που ακολουθεί κατά πόδας την πολιτιστική παρακμή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαθε να εκτιμας κάποια πράγματα που γίνονται στον τόπο σου και σταματα να κράζεις το οτιδήποτε δε σε εκφράζει..μπράβο σε όσους προσπάθησαν για όλο αυτό και τα παιδιά που παίξανε και όσο για αυτούς που δεν τους άρεσε δεν είδε κανένας ποτε κάτι καλύτερο απτή χτεσινή βραδιά από σας.

      Διαγραφή
  2. Για να ασχοληθείς με το πολιτισμό πρέεει να τόχεις
    Για να ασχοληθείς με τη πολιτική πρέπει να τόχεις
    Εκτός κι αν αποτελείς οικογενειακή υπόθεση
    ΕΣΥ Τόχεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κύρις ανώνυμε της 11-8-2015 7,29
    Μόνιμα θαμώνας μιας ανεξέλεγκτης διαμαρτυριίας. Θαρρώ ότι έτσι θα είναι και η ζωή σου.
    σε περιμένω να δω δικές σου προτάσεις για να τις εφαρμόσουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο