Δευτέρα 24 Αυγούστου 2015

Αυτό είναι το σχόλιο στο Facebook που δημιούργησε το σοβαρό επεισόδιο στο χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο Ξηρομέρου

ΑΠΟ MYTIKAS PRESS:

     Αυτό είναι το σχόλιο στο Facebook που έκανε ο κ. Ηλίας Γεωργαλής και προκάλεσε την μήνη του Αντιδημάρχου Ξηρομέρου κ. Αποστόλη Πανταζή στο χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο.

    «Ρωμαϊκη φιέστα χθες στον Αστακό. Με τις ευλογίες της τοπικής ελιτ-μη χέσω-.Θέαμα για ολη την οικογένεια βεγγαλικά, χορεύτριες, μαλλί της γριάς,μπουφέδες, σαμπάνιες, ορχήστρες (ολα τα σφάζω).
Τα χωριά ερημώνονται, η τοπική οικονομία καταρρέει, οι υποδομές διαλύονται, το νερό είναι για ανθεκτικά μεταλλαγμενα ζώα, αλλά δεν κωλώνει κανείς..Οι νυφίτσες στον "Ρότζερ Ράμπιτ" εξαϋλώθηκαν απ΄το γέλιο τους..».....


     Θα πούμε την δική μας γνώμη θαρρετά. Διαβάζοντας το, η άποψη μας είναι ότι η φράση «Με τις ευλογίες της τοπικής ελιτ-μη χέσω-» είναι λάθος και ξεπερνά τα όρια.
     Ενέχει μέσα στο στοιχείο της προσβολής για κάποιους ανθρώπους και καλό θα ήταν να μην είχε γίνει και έστω και τώρα να αποσυρόταν, αφού δίνονταν οι αμοιβαίες εξηγήσεις.
      Όσον αφορά τα υπόλοιπα για τα βεγγαλικά τις χορεύτριες κ.λ.π αποτελούν μέρος της προσωπικής αισθητικής του καθενός μας και είναι αυτό που λέμε με απλά λόγια κάτι σε κάποιους αρέσει και σε κάποιους δεν αρέσει.
       Προσωπικά επειδή δεν ξεχνάμε ότι όπως σε κάθε τόπο έτσι και στον δικό μας υπάρχει ένα ζωντανό κομμάτι νεολαίας, που θέλει να βλέπει να γίνονται αυτές οι πολύ ζωντανές εκδηλώσεις σαν αυτή που διοργάνωσε ο Ν.Α.Ο.ΑΣ, πιστεύουμε ότι μέσα σε όλα τα άλλα και αυτές είναι απαραίτητο να συνυπάρχουν. Δεν είναι κακό και αυτό θα γίνει πιο εύκολο αν θυμηθούμε και εμείς όταν ήμασταν στην εφηβεία ή πιο μετά ποια ήταν τα θέλω μας. 
     Βέβαια ο κ. Ηλίας Γεωργαλής συνδέει τις εκδηλώσεις αυτές με τα πραγματικά τοπικά προβλήματα βάζοντας ένα ζήτημα αποπροσανατολισμού. Αυτός ο κίνδυνος υφίσταται, αλλά κατά την γνώμη μας αφορά την ίδια την κοινωνία και το πόσο συνειδητοποιημένη είναι.
      Στον κ. Πανταζή ο οποίος δια ζώσης χτες αργά το βράδυ στο γλέντι του Αλυζιακού, μας εξέφρασε το παράπονο του γιατί μαζί με την περιγραφή του επεισοδίου δεν παρουσιάσαμε και την αιτία του, δηλαδή αυτούσιο το σχόλιο που μπήκε στο Facebook, απαντήσαμε ότι το ψάξαμε και το βρήκαμε το απόγευμα και έτσι και αλλιώς θα το βάζαμε σήμερα μαζί με την άποψη μας.
       Επίσης δημόσια θα τον παροτρύνουμε σαν άνθρωπος της ναυτιλίας που είναι, να δώσει λίγο να στρίψει το τιμόνι, γιατί το καράβι του Δήμου πάει σε ξέρα και δεν το λέμε εμείς, το λένε όλοι. Τον ρωτήσαμε αν ο Δήμος πάει καλά και την σταράτη απάντηση του την κρατάμε.

mytikaspress


1 σχόλιο:

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο