Παρασκευή 28 Αυγούστου 2015

ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΑΚΗΝΩΝ ΑΘΗΝΑΣ: «Το σπίτι της Μπερνάντα Άλμπα» από την θεατρική ομάδα Γυμνασίου – Λυκείου Αστακού στην Αθήνα

ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΑΚΗΝΩΝ ΑΘΗΝΑΣ
ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

    Η θεατρική ομάδα Γυμνασίου – Λυκείου Αστακού μας δίνει την ευκαιρία να απολαύσουμε,  στην Αθήνα, την επιτυχημένη φετινή  παράστασή της,  με το έργο ‘’Το σπίτι της Μπερνάντα Άλμπα’’ του Φεντερίκο Γκαρθία Λόρκα σε σκηνοθετική επιμέλεια του κ. Λάμπρου Πιτσούλια. 
     Η παράσταση θα πραγματοποιηθεί τη Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου και ώρα 8:30 μ.μ., στο υπαίθριο Δημοτικό Θέατρο Ζωγράφου (οδός Γ. Ζωγράφου και Αγ. Γεωργίου) με ελεύθερη είσοδο......



    Το έργο παρουσιάστηκε με εξαιρετική επιτυχία στον Αστακό και στο Φεστιβάλ Μαθητικού Θεάτρου Αγρινίου. Βέβαια, δεν μας ξαφνιάζει η επιτυχία για άλλη μια φορά της θεατρικής ομάδας των παιδιών του Γυμνασίου – Λυκείου Αστακού, αφού στη πλέον των 15 ετών πορεία της έχει ανεβάσει εξαιρετικές παραστάσεις και έχει κατ’ επανάληψη αποσπάσει πανελλήνιες και περιφερειακές διακρίσεις και βραβεία σε μαθητικούς διαγωνισμούς.
      Τα παιδιά της ομάδας και ο Λάμπρος Πιτσούλιας έδωσαν το χρόνο τους και τη ψυχή τους. Ο Σύλλογος Γυναικών Αστακού στάθηκε αρωγός στην προσπάθειά τους. 
      Τους καλωσορίζουμε στην Αθήνα και καλούμε συμπατριώτες και φίλους, να παρευρεθούμε στη παράσταση, να χαρούμε τα παιδιά μας και να ενθαρρύνουμε τέτοιες δραστηριότητες. Αποτελεί ταυτόχρονα για μας που ζούμε στην Αθήνα, ευκαιρία για μια όμορφη κοινωνική επαφή.   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο