Πέμπτη 20 Αυγούστου 2015

Αιχμηρή απάντηση Χ. Σταρακά για τον δρόμο Παλαιομάνινα – Στρογγυλοβούνι

-Σχετικά με τα προβλήματα του δρόμου Παλαιομάνινα-Στρογγυλοβούνι-Πηγάδια και την δημοσιοποίηση διαμαρτυριών σχετικά με την στάση της Περιφέρειας, η Αντιπεριφερειάρχης Αιτωλοακαρνανίας  κ. Χριστίνα Σταρακά, προχώρησε σε δήλωση – απάντηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Επισημαίνει συγκεκριμένα:

  «Ενημερωτικά αναφέρουμε, ειδικά για τους καλοπροαίρετους, ότι μόλις χτες βρεθήκαμε στο γραφείο της Αντιπεριφέρειας στο Μεσολόγγι με αντιπροσωπεία πολιτών από την περιοχή του Στρογγυλοβουνίου, για το θέμα του δρόμου Παλαιομάνινα-Στρογγυλοβούνι-Πηγάδια.
     Σε εξαιρετικό κλίμα συζητήσαμε με τους κατοίκους της περιοχής και βεβαιώσαμε ότι οι συντηρήσεις στο συγκεκριμένο οδικό δίκτυο θα πραγματοποιηθούν μέσω των δύο (2) εργολαβιών που έχουν ήδη δημοπρατηθεί και είναι 1)-Η συντήρηση οδικού δικτύου επαρχιακής οδού πρώην επαρχίας Ξηρομέρου και 2)-Η συντήρηση οδικού δικτύου επαρχιακής οδού πρώην επαρχίας Μεσολογγίου.......



     Οι πρόεδροι των συλλόγων που ενδιαφέρονται για τα τοπικά ζητήματα καλό θα ήταν να ενημερώνονται παίρνοντας ένα τηλέφωνο στην Περιφερειακή Ενότητα Αιτωλοακαρνανίας προτού προβούν σε δημοσιεύσεις που μόνο στόχο έχουν τη δημιουργία εντυπώσεων.
      Να είναι σίγουροι ότι «η Σταρακά»(όπως διαβάσαμε σε σχετική ανάρτηση) θα απαντήσει στο όποιο αίτημά τους και θα κινητοποιήσει όλες τις δυνάμεις της Αντιπεριφέρειας για το πρόβλημά τους, όπως με χαρά διαπίστωσαν οι πολίτες από το Στρογγυλοβούνι, μόλις χτες.»

ΞΗΡΟΜΕΡΟNEWS: 
       Πραγματικά απογοητευτική είναι η εικόνα του δρόμου Παλαιομάνινα Στρογγυλοβούνι (οι Φωτο είναι προχθεσινές 19-08-2015) από τις λακκούβες-κρατήρες που θυμίζουν βομβαρδισμένο τοπίο. 
      Πράγματι χαιρόμαστε γιατί η Αντιπεριφέρεια Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας είχε επισημάνει το πρόβλημα και είχε προγραμματίσει λύσεις που συνίσταται στην ασφαλτόστρωση και δηλώνουμε ότι χαιρόμαστε γι΄ αυτή την εξέλιξη. 
     Ας ελπίσουμε οι εργασίες του έργου ασφαλτόστρωσης να αρχίσουν σύντομα. 
      Μέχρι τότε όμως… η παναγία μαζί μας!!!!!
    Ελπίζουμε να μην χρειαστεί να θρηνήσουμε θύματα για να κινηθούν πιο γρήγορα οι διαδικασίες!!!!!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο