Πέμπτη 27 Αυγούστου 2015

Οι «Αχαρνής» ενθουσίασαν το κοινό στο αρχαίο θέατρο Οινιάδων


Περισσότεροι από 1.400 θεατές παρακολούθησαν την Παρασκευή 22 Αυγούστου την τελευταία για φέτος παράσταση που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του 29ου Φεστιβάλ Αρχαίου Θεάτρου Οινιάδων.
  Οι «Αχαρνής» του Αριστοφάνη κατενθουσίασαν το κοινό σε μια παράσταση στην οποία έλαβαν μέρος διακεκριμένοι ηθοποιοί όπως οι Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, Άρης Σερβετάλης και Φάνης Μουρατίδης, σε σκηνοθεσία – απόδοση Γιάννη Κακλέα.....

   Ο Δήμαρχος Ι.Π. Μεσολογγίου Νίκος Καραπάνος σε μήνυμά του σημειώνει ότι: «Εκφράζω τις ευχαριστίες μου σε όλους όσους στήριξαν την διοργάνωση του 29ου Φεστιβάλ Αρχαίου Θεάτρου Οινιάδων. Για το Δήμο, το Φεστιβάλ αποτελεί θεσμό και μάλιστα  κορυφαίο , ο οποίος είναι ενιαίο κομμάτι της πολιτιστικής κληρονομιάς της περιοχής μας.
  Οι οικονομικές συγκυρίες φέτος ήσαν κάτι παραπάνω από δύσκολες και δεν επέτρεψαν μεγαλύτερο αριθμό παραστάσεων. Από την πλευρά μας, πιστεύω ότι επιλέξαμε τις κορυφαίες, κάτι που άλλωστε επιβεβαιώθηκε από την συμμετοχή του κοινού. Θα ήθελα να επίσης να εκφράσω τις ευχαριστίες μου στους χορηγούς για την πολύτιμη οικονομική στήριξή τους.  Αισιοδοξώ ότι το 30ο Φεστιβάλ Αρχαίου Θεάτρου Οινιάδων, θα διοργανωθεί υπό καλύτερες οικονομικές συνθήκες που θα επιτρέψουν να λάβει και πάλι τις διαστάσεις που του αξίζουν».

   Το 29ο Φεστιβάλ, έκλεισε με χαιρετισμό από τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Αγαθάγγελο Κότσαλο, ενώ παρευρέθηκε επίσης η Αντιπρόεδρος του Πνευματικού-Κοινωνικού και Αθλητικού Κέντρου Σ. Λαναρά.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο