Παρασκευή 28 Αυγούστου 2015

Εργαζόμενοι Γ.Νοσοκομείου Αγρινίου: «Μόνο Ιατρική Πανεπιστημιακή σχολή δεν έταξε ο Κουρουμπλής!»

«Έτσι είναι αν έτσι νομίζετε κύριε υπουργέ», τιτλοφορείται η ανακοίνωση του Σωματείου των εργαζομένων στο νοσοκομείο του Αγρινίου, με αφορμή την πρόσφατη επίσκεψη του κ. Κουρουμπλή στο νοσοκομείο. Η ανακοίνωση κινείται σε ιδιαίτερα ειρωνικό ύφος, με αφορμή και τις εξαγγελίες που έκανε ο υπουργός, τη στιγμή που «μέτραγε» μόλις λίγες μέρες ακόμη στη συγκεκριμένη θέση και επί ένα επτάμηνο δεν έκανε απολύτως τίποτε για την επίλυση των κατεπείγοντων προβλημάτων του Ιδρύματος.

Η ανακοίνωση:
        «Η επίσκεψη του συντοπίτη μας υπουργού υγείας κ. Κουρουμπλή στο νοσοκομείου Αγρινίου έδειξε για μια ακόμη φορά  ότι η τέχνη της πολιτικής προσέγγισης με τους πολίτες – ψηφοφόρους για το σύνολο των συστημικών πολιτικών είναι ίδια και απαράλλακτη με αυτή που γνωρίζουμε ότι επικρατεί εδώ και κάμποσες δεκαετίες σε αυτό τον τόπο και που με μεγάλη διάθεση σαρκασμού την απολαμβάνουμε στις παλιές ελληνικές ταινίες.
   Παρότι παλιά καραβάνα της πολιτικής ο εν λόγω υπουργός βρέθηκε τα τελευταία χρόνια στο πολιτικό άρμα του ΣΥΡΙΖΑ που υποσχέθηκε να φέρει στη πολιτική ζωή του τόπου το νέο, το διαφορετικό, το καινοτόμο. Αντί γι αυτό όσοι βρεθήκαμε στη συνάντηση μαζί του «απολαύσαμε» τις τοποθετήσεις του, τις απαντήσεις του, καθώς και τις εξαγγελίες του
      Μάθαμε έκπληκτοι ότι τα λεφτά που μας χρωστάνε λιμνάζουν στην τράπεζα εδώ και καιρό και δεν κατανοεί για ποιο λόγο δεν τα παίρνουμε και διαμαρτυρόμαστε κιόλας για απλήρωτη εργασία. 
     Μάθαμε επίσης ότι ο υπουργός δεν γνώριζε τίποτα από τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το νοσοκομείο γιατί κανένας δεν φρόντισε να τον ενημερώσει!!!.....



     Τέλος έταξε ότι θα προκηρύξει πέντε θέσεις επικουρικών γιατρών από μια που του ζήτησε η διοίκηση και τον Οκτώβριο θα έρθουν έξι μόνιμοι γιατροί με ότι ειδικότητες επιλέξει το νοσοκομείο. Όλα αυτά τα είπε ενώ σε λίγες μέρες έπαυε να υπηρετεί ως επικεφαλής στο αρμόδιο υπουργείο.  Στις πληθωριστικές αυτές εξαγγελίες του δυστυχώς δεν συμπεριέλαβε και την ίδρυση πανεπιστημιακής ιατρικής σχολής στη πόλη του Αγρινίου προκειμένου να λύσει και το πάγιο αίτημα των φορέων της περιοχής μας για την ίδρυση αυτόνομου πανεπιστημίου στην πόλη μας.
          Οι επίδοξοι πολιτικοί σωτήρες που απευθύνονται στους πολίτες πιστεύοντας ότι  βρίσκονται στη χώρα των λωτοφάγων και που πράττουν με τέτοιο τρόπο σαν να μη κυβέρνησαν ούτε μια μέρα, σαν να μην ψήφισαν  μέτρα που σκορπούν τον κοινωνικό όλεθρο, πολύ σύντομα θα λάβουν την απάντηση που τους αρμόζει από τον ελληνικό λαό.

Το Δ.Σ. του σωματείου εργαζομένων στο νοσοκομείο Αγρινίου»

http://www.agriniopress.gr/

3 σχόλια:

  1. Εμάς εδώ στην Κατούνα, δεν σήκωνε τηλέφωνα, όταν τον ψάχναμε για τις κινητοποιήσεις του αποδεκατισμένου και προς κλείσιμο Κ.Υ. Κατούνας. Να είναι καλά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εκει στο σωματειο εργαζομενων του νοσοκομειου καλα κανατε και βγαλατε ανακοινωση,αλλα να βγαζετε και οταν ερχεται και ο κυριος Μωραιτης του ΚΚΕ,και να λετε την αποψη σας....η τις αντιδρασεις σας αν υπαρχουν.....Γ.Χ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΕΕΕΕΕΕ Και εσεις ειπαμε το ταξιμο δε χαλαει σπιτι με το δοσιμο χαλαει !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο