Παρασκευή 7 Αυγούστου 2015

ΝΑΟΑΣ: πετυχημένη γιορτή ψαριού στον Αστακό


 Φωτορεπορταζ: Χρήστος Μπόνης

       O επιτυχημένος Ναυτικός Αθλητικός Όμιλος Αστακού συνεχίζει τις εξαίρετες πολιτιστικές για 3η χρονιά εκδηλώσεις του Αυγούστου. Καθοδηγούμενος από ένα δραστήριο διοικητικό συμβούλιο  (όπου το γυναικείο  φύλο έχει την τιμητική του) βάζει κάθε χρόνο στόχο αφ ενός μεν να εμπλουτίζει τις δραστηριότητες αφ ετέρου δε να  καλυτερεύει οσες επαναλαμβάνονται....



       Με αυτόν τον τρόπο και αυτή την παρουσίαση προτρέπει τους κατοίκους του Αστακού να συμμετέχουν ειτε ενεργά ειτε ακόμη και με την φυσική τους παρουσία.
       Ετσι και φέτος ξεκινώντας χθες βράδυ τις εκδηλώσεις με την ομολογουμένως  επιτυχημένη γιορτή ψαριού και με συμμετοχή τον χορευτικό σύλλογο Aστακού, που και αυτός εδώ και λίγα χρόνια κάνει δυναμική   παρουσία  με αποτέλεσμα να προσκαλείτε σε μεγάλες εκδηλώσεις εντος και εκτός νομού, έφερε πολλούς Αστακιώτες αλλά και παραθεριστές να γευτούν την ψημένη σαρδέλα να απολαυσουν το υπέροχο κρασί (όλα τα καταναλωτικά είδη ήταν προσφορά των επαγγελματιών του Αστακού) και να έρθουν στο κέφι στο τέλος, με αποτέλεσμα να αρχίσει ένα χορευτικό παραλήρημα που κράτησε μέχρι αργά το βράδυ...         Κλείνοντας με το μικρό αυτό σχόλιο υπενθυμίζω ότι οι δραστηριότητες του ΝΑΟΣ θα συνεχιστούν και μέχρι την επόμενη εβδομάδα  δίνοντας μια όμορφη και ξεχωριστή νότα στον τόπο μας.


























3 σχόλια:

  1. Πολιτισμός στο μεγαλείο του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φιλε Χρηστο,όλα σου τα φωτορεπορτάζ ειναι υπέροχα,Ενα όμως το έχασες, Ποιο;
    το ξήλωμα των φωτιστικών σωμάτων,απο την αερογέφυρα μεχρι το Κέντρο Υγείας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο