Πέμπτη 20 Αυγούστου 2015

Τεράστιες λακκούβες στο δρόμο Παλαιομάνινα - Στρογγυλοβούνι (Φωτο)


      Οι Λακκούβες που βλέπετε είναι από το δρόμο Παλαιομάνινα - Στρογγυλοβούνι – Πηγάδια.  Δυστυχώς ο δρόμος είναι σε κακή κατάσταση καθώς υπάρχουν πολλές μεγάλες λακκούβες. 
    Ο Πρόεδρος της Φλόγας Παλαιομάνινας Χρήστος Κουτσομπίνας καταγγέλλει: «Ωραίες οι φωτο από τα πανηγύρια, αλλά αυτό το χάλι με τους δρόμους είναι απερίγραπτο. Ας περάσουν τώρα από το δρόμο Παλαιομάνινα - Στρογγυλοβούνι – Πηγάδια, ο δήμαρχος και η Σταρακά και θα δουν ολόκληρα κομμάτια της ασφάλτου να έχουν αποκολληθεί, κάνοντας την διέλευση των οχημάτων πολύ δύσκολη. 
    Όλοι οι οδηγοί προκειμένου να αποφύγουν τις λακκούβες αναγκάζονται σε μανούβρες, και όσοι δεν τις προσέξουν έγκαιρα κινδυνεύουν με ζημιά σε λάστιχα, αμορτισέρ, κ.α. Κατανοώ τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι Δήμοι αυτή την εποχή, ωστόσο πρόκειται για ανθρώπινες ζωές και θα μπορούσαν έστω να ρίξουν λίγο τσιμέντο η λίγη άσφαλτο για να μη σκοτωθεί κάνας άνθρωπος».........



      Να τονίσουμε η Δημοτική Αρχή Ξηρομέρου είναι ενήμερη για την κακή κατάσταση του οδοστρώματος και σύμφωνα με απόφαση της οικονομικής επιτροπής έχει εγκριθεί  δαπάνη 12.600 € για αποκατάσταση δρόµου προς Πηγάδια – Στρογγυλοβούνι – Παλαιοµάνινα και επίσης δαπάνη 12.600 € για συντήρηση του δρόμου Χρυσοβίτσας προς Βαλόστρατο.
        Ας ελπίσουμε να αποκατασταθούν το συντομότερο οι φθορές και τα προβλήματα που υπάρχουν, πριν θρηνήσουμε θύματα!




























































3 σχόλια:

  1. Δυστυχώς το χωριό της παλαιομανινας εχει εγκαταλειφθεί σε βαθμό έσχατης τιμωρίας απο τις τοπικές αρχές. Δεν ειναι μόνο ο συγκεκριμένος δρόμος που χρίζει εργασιών αποκατάστασης αλλα και ο παραποτάμιος αγροτικός δρόμος που συνδέει τους κατοίκους με τις περιουσίες τους και τα κτήματα τους καθώς δεν ειναι λίγα τα σημεία που ο δρόμος εχει υποχωρήσει απο την ορμή του νερού κάνοντας τη διέλευση του άκρως επικίνδυνη. Ειναι η οργιώδης βλάστηση στα πρανή των δρόμων που περιορίζει επικίνδυνα την ορατότητα των οδηγών. Ειναι που ειναι σίγουρος ότι οσο αξίζει η ασφάλεια των πολιτών δεν αξίζουν πενήντα κλειστά γήπεδα. Ειναι πως πρόσφατα η δημοτική αρχή θέλησε να απομακρύνει το πυροσβεστικό-περιπολικό όχημα που ειναι μόνιμα εγκατεστημένο στη Παλαιομανινα και εχει προσφέρει σε πολλές δύσκολες καταστάσεις και να το τοποθετήσει στον πρόδρομο. Ειναι που πρόεδρος της τοπικής κοινότητας και το τοπικό συμβούλιο απο μόνα τους δεν αρκούν όση θέληση και αν εχουν για έργο. Και το χειρότερο απο ολα ειναι ότι οι επόμενες εκλογες αργούν. Να ακούσουμε έστω και μια υπόσχεση βρε αδερφε να γλυκάνει το αυτάκι μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δυστυχώς το χωριό της παλαιομανινας εχει εγκαταλειφθεί σε βαθμό έσχατης τιμωρίας απο τις τοπικές αρχές. Δεν ειναι μόνο ο συγκεκριμένος δρόμος που χρίζει εργασιών αποκατάστασης αλλα και ο παραποτάμιος αγροτικός δρόμος που συνδέει τους κατοίκους με τις περιουσίες τους και τα κτήματα τους καθώς δεν ειναι λίγα τα σημεία που ο δρόμος εχει υποχωρήσει απο την ορμή του νερού κάνοντας τη διέλευση του άκρως επικίνδυνη. Ειναι η οργιώδης βλάστηση στα πρανή των δρόμων που περιορίζει επικίνδυνα την ορατότητα των οδηγών. Ειναι που ειναι σίγουρος ότι οσο αξίζει η ασφάλεια των πολιτών δεν αξίζουν πενήντα κλειστά γήπεδα. Ειναι πως πρόσφατα η δημοτική αρχή θέλησε να απομακρύνει το πυροσβεστικό-περιπολικό όχημα που ειναι μόνιμα εγκατεστημένο στη Παλαιομανινα και εχει προσφέρει σε πολλές δύσκολες καταστάσεις και να το τοποθετήσει στον πρόδρομο. Ειναι που πρόεδρος της τοπικής κοινότητας και το τοπικό συμβούλιο απο μόνα τους δεν αρκούν όση θέληση και αν εχουν για έργο. Και το χειρότερο απο ολα ειναι ότι οι επόμενες εκλογες αργούν. Να ακούσουμε έστω και μια υπόσχεση βρε αδερφε να γλυκάνει το αυτάκι μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μονο εκει ειναι?δεστε και τους υπολοιπους δρομους?παντου χαλια μαυρα χαλια δεν τα βλεπει ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ??? στα πανηγιρια ξερει να γλενταει με το συναφη του ολο [καλα κανει θα μου πεις] εμεις που τους βγαζουμε φταιμε καλα να παθουμε εχει 1 χρονο περιπου τη εκανε? που ο ιδιος ο ΑΣΤΑΚΟΣ δεν εχει ουτε νερο μια μερα εχει 2 οχι κοντευουμε να βρωμισουμε ουτε να πλυνουμε τα ρουχα μας ουτε να πληθουμε ...ΜΟΝΟ ΤΑ ΠΑΡΤΥ ΞΕΡΟΥΝΕ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ...ο καιρος περνα θα ξαναρθουνε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο