Σάββατο 22 Αυγούστου 2015

Μπάζα και σκουπίδια σε δρόμο έξω από την Κατούνα


      Όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες που μας έστειλε αναγνώστης από την Κατούνα, ασυνείδητοι έχουν αποθέσει μπάζα και σκουπίδια στην άκρη του δρόμου, από Κατούνα προς Σαμάρι, δημιουργώντας μια εικόνα ντροπιαστική για όποιον αντικρίζει αυτό το θέαμα.
       Όπως φαίνεται ο δρόμος, σε ένα σημείο, έχει μετατραπεί σε έναν αυτοσχέδιο σκουπιδότοπο στον οποίο μπορεί κανείς να δει σχεδόν κάθε είδος σκουπιδιών! Από στρώματα… μέχρι καναπέ και πλαστικές καρέκλες ακόμα και ψοφίμια!
      Επειδή η καθαριότητα στον Δήμο Ακτίου Βόνιτσας ήταν ένα από τα «στοιχήματα» της Δημοτικής αρχής, ελπίζουμε ότι σύντομα θα φύγουν τα μπάζα και τα σκουπίδια και ο χώρος θα γίνει ξανά όμορφος, περιποιημένος και καθαρός.......













9 σχόλια:

  1. Αυτούς τους εργάτες που πήραν στα 5μηνα που ακριβώς είναι;Δεν τα έχουμε δει ακόμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΠΡΕΠΕ ΤΑ ΣΤΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΝΑ ΤΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ BEACH PARTY ΣΤΟΝ ΑΣΤΑΚΟ,ΜΗ ΠΑΝΕ ΧΑΜΕΝΑ ΝΑ ΠΙΑΣΟΥΝ ΤΟΠΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. θα μας πειε για τα καινουρια 500ευρα που εκοψαν οπως φενεται στο διαυγεια για καθαρισμους χωρων σε ανθρωπους που δεν τους εχουμε δει ποτε¨?αφου κανατε την αρχη τελειωστε το!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΑ ΣΕ ΕΡΓΑΤΕΣ,ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΣΕ ΤΣΑΠΕΣ ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ,ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΟΑΕΔ 5ΜΗΝΟΥ,ΚΛΠ ΚΑΙ ΤΑ ΜΠΑΖΑ ΜΠΑΖΑ. ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΙΣΙ ΤΟΥ ΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΙΣΟΤΙΜΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΛΑ ΠΑΩ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Έλα στην Βόνιτσα να δεις σκουπίδια και μπάζα αυτά δεν είναι τίποτα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτοι που τα πετανε που ειναι κανεις δεν ειδε κανεις δεν ακουσε μονο κριτικες . Γιυτο μας εχουν για τα μπαζα!!!!!!!! Ο κανονισμος καθαριοτητας τιμωρει τους παραβατες με προστιμο,να ξεκινησει η τιμωρια για να σταματησει καθε ασχετος να πεταει μπαζα και σκουπιδια οπου βρει !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. τα πενταμηνα που ειναι καθονται και κοιμουνται κατουνα κομποτη τρυφου κτλ αλλα ξεχασα θα τα καθαρισει η καρελου χιχιχιχιχιχι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Οι φωτογραφίες είναι παλιές δεν υπάρχουν στην Κατούνα τέτοια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο