Πέμπτη 6 Αυγούστου 2015

Νέα σύμβαση για την αποκατάσταση των βλαβών στους φωτεινούς σηματοδότες

        Υπεγράφη σήμερα στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Υποδομών και Δικτύων της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος Γιάννη Λύτρα, η σύμβαση της εργολαβίας  «Εργασίες Αποκατάστασης Βλαβών Φωτεινής Σηματοδότησης αρμοδιότητας της Π.Δ.Ε περιόδου 2015-2016», παρουσία του Διευθυντή Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας Μπεσαράτ Φάρες και εκπροσώπου της αναδόχου Εταιρείας.
     Το έργο είναι προϋπολογισμού 800.000 ευρώ και χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος.........



  Η νέα αυτή σύμβαση έρχεται σε συνέχεια των συμβάσεων αποκατάστασης και συντήρησης των φωτεινών σηματοδοτών που υλοποιούνται κάθε χρόνο σε όλη την Περιφέρεια και η συγκεκριμένη αφορά τα έτη 2015 και 2016.
     Ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Λύτρας μετά την υπογραφή της σύμβασης, δήλωσε ότι παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε από την έλλειψη ρευστότητας, η Περιφέρεια καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να προχωρήσουν τα έργα που έχουν ήδη προγραμματισθεί.
     Βούληση της Περιφερειακής Αρχής και του Περιφερειάρχη Απόστολου Κατσιφάρα είναι να υπάρχει ασφάλεια για τους πολίτες και να μην υπάρξει ούτε μία μέρα χωρίς σύμβαση για την αποκατάσταση των βλαβών στους φωτεινούς σηματοδότες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο