Σάββατο 15 Αυγούστου 2015

Στολίδι το γήπεδο της Ρίγανης



ΦΩΤΟ: parembasi1.blogspot.gr/

        Στολίδι για το χωριό της Ρίγανης είναι το γηπέδου ποδοσφαίρου που αγωνίζεται η τοπική ομάδα Αναγέννηση. Ένα από τα καλύτερα γήπεδα ποδοσφαίρου στη περιοχή με καταπληκτικό χλοοτάπητα και κάνει όλους τους Ριγανιώτες  υπερήφανους.  
    Έτσι που το βλέπεις σκέφτεσαι, γιατί να μην υπάρχουν πολλά τέτοια γήπεδα σε όλο το Ξηρόμερο…..












4 σχόλια:

  1. Ωραίο,με τι πόρους έγινε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα ήθελα να απαντήσω στο σχόλιο του Ανώνυμου 5:00, Το γήπεδο αυτό που είδες αγαπητέ φίλε έγινε με μπροστάρη τον Πρόεδρο της Αναγέννησης Ρίγανης και Πρόεδρο της τοπικής κοινότητας Ρίγανης Μιχάλη Χαραλάμπους. Βέβαια έγινε δωρεά χρημάτων, Ένα σεβαστό ποσό από τον συγχωριανό μας Δημήτρη Τασούλα προς το σωματείο πριν λίγα χρόνια, και τα χρήματα αυτά δόθηκαν όλα για να γίνει αγορά από μερικούς Συγχωριανούς που είχαν κτήματα εκεί που τώρα είναι το γήπεδο. Η ΤΕΡΝΑ βοήθησε να γίνει χάραξη και διαμόρφωση του χώρου και ο πρόεδρος με το τρακτέρ και με βοήθεια από μερικούς συγχωριανούς που αφιλόκερδος έβαλαν τα μηχανήματα γεωργικά και χωματουργικά που χρειάζονταν αλλά και με την βοήθεια του Δημου Αγρινίου που μας εξυπηρέτησαν πήρε την τελική της μορφή Επίσης πολλοί άνθρωποι της ομάδας και του χωριού διέθεσαν και κάποιες εργατοώρες για χειρωνακτικές εργασίες και συνεχίζουν ακόμα και σήμερα αφιλοκερδώς να προσφέρουν.
    Ακόμα και τα πιτσιρίκια του χωριού μέχρι προχθές έτρεξαν όλοι στο κάλεσμα του Γενικού Γραμματέα Νίκου Γραμμένου για καθαρίσουμε τον αγωνιστικό χώρο και να βάψουμε τις γραμμές του γηπέδου.
    Και ελπίζουμε ότι μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος της Γ’ κατηγορία ΕΠΣΝΑ να έχουμε τελειώσει τα αποδυτήρια και την περίφραξη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ευχαριστώ για την κατατοπιστική απάντησή σου.μακάρι να βρεθούν και άλλοι να σας μιμηθούν σε όλα τα χωριά του νόμου.είναι κρίμα να υπάρχουν παιδία που παίζουν σε ξερό εν έτη 2015.καλη επιτυχία στην ομάδα σας από ενα κατουνιωτη παλαίμαχο ποδοσφαιριστη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο