Τρίτη 11 Αυγούστου 2015

Σε μιά ζεστή βραδιά πολιτισμού έγινε η παρουσίαση του βιβλίου του Αλέξανδρου Κυριαζή: "Εις τη σκιά της Ομίχλης" στην Μπαμπίνη

     



     Μέσα σε μια όμορφη καλοκαιρινή βραδιά, πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του βιβλίου του Αλέξανδρου Κυριαζή: "Εις τη σκιά της Ομίχλης", σήμερα Τρίτη 11 Αυγούστου 2015, στην Μπαμπίνη Ξηρομέρου, την οποία διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μπαμπίνης «Χριστόδουλος Παμπλέκης». 
    Το βιβλίο περιλαμβάνει αφηγήσεις κάποιων στιγμών της ζωής του συγγραφέα και είναι μια κατάθεση αναμνήσεων και γεγονότων που εκτυλίσσονται στο πλαίσιο του πολυτάραχου αιώνα μας.........


     Την εκδήλωση άνοιξε ο  Π. πρόεδρος του συλλόγου Μπαμπίνης Νίκος Κυριαζής και στη συνέχεια μίλησαν για το βιβλίο: 
     Το μέλος του συμβουλίου του Πολιτιστικού Συλλόγου Μπαμπίνης Έφη Μασσαλή και η φιλόλογος  Μαρία Ν. Αγγέλη, Δρ. Κοινωνικής Λαογραφίας, τονίζοντας ότι ο λόγος του συγγραφέα είναι καθαρός και ειλικρινής, μιας έντονης διαδρομής σε μια δύσκολη εποχή, γεμάτης αγώνες και προσπάθειες για ένα καλύτερο αύριο. Ένα βιβλίο πολύτιμη λογοτεχνική μαρτυρία για εποχές δύσκολες με επίκεντρο την Μπαμπίνη και τα γύρω χωριά. Ένα βιβλίο που είναι ταυτόχρονα βιογραφία, μαρτυρία και ταξίδι αναζήτησης.
      Φανερά συγκινημένος, ο συγγραφέας Αλέξανδρος Κυριαζής ευχαρίστησε όλους τους παριστάμενους και τους συντελεστές της εκδήλωσης για την αγάπη και το ενδιαφέρον που επέδειξαν για το νέο του βιβλίο και τα τιμητικά τους λόγια.

Καλοτάξιδο..

ΥΓ: Λίγο μετά το τέλος της εκδήλωσης ο Συγγραφέας Αλέξανδρος Κυριαζής, χάρισε πολλά βιβλία στο Σύλλογο Μπαμπίνης, για την οικονομική ενίσχυση του συλλόγου. 



























































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο