Δευτέρα 10 Αυγούστου 2015

Με τις Βελεσιώτου και Καλημέρη ολοκληρώνεται η μουσική γιορτή στην Πρέβεζα

      Μετά την πετυχημένη συναυλία της Ελευθερίας Αρβανιτάκη που έγινε το Σάββατο στην Πρέβεζα, η μουσική γιορτή του καλού έντεχνου ελληνικού τραγουδιού ολοκληρώνεται την Πέμπτη 13 Αυγούστου,  με τις δύο καταπληκτικές ερμηνεύτριες Φωτεινή Βελεσιώτου και Λιζέτα Καλημέρη.
     Η συναυλία τους θα δοθεί στο Κηποθέατρο Πρέβεζας την Πέμπτη 13 Αυγούστου στις 21.30.....



       Η Φωτεινή Βελεσιώτου είναι ερμηνεύτρια λιτή, δωρική, με φωνή που σε τραντάζει. Την γνωρίσαμε κυρίως μέσα από τις ερμηνείες της στο τραγούδι «Μέλισσες» αλλά και το πρόσφατο «Διόδια». Τώρα και με ένα νέο δίσκο στις αποσκευές της σε μουσική Μίνου Μάτσα και στίχους της Ελένης Φωτάκη μας χαρίζει μοναδικές ερμηνείες σε μια παράσταση που θα μείνει αξέχαστη με τραγούδια από τη προσωπική της δισκογραφία και άλλα αγαπημένα σημαντικών δημιουργών.
Το ήθος και η ερμηνεία της αγγίζουν τον κόσμο μ’ ενα τρόπο πρωτοφανή: δεν έχει θαυμαστές και οπαδούς, όπως συμβαίνει με τα μουσικά είδωλα, έχει ακροατές γοητευμένους που η φωνή της τους μεταμορφώνει όπως μεταμορφώνει και το κάθε τραγούδι. Το λαϊκό ηχόχρωμά της παραπέμπει στις μεγάλες γυναικείες φωνές του παρελθόντος που σπάνια συναντάμε πια.
     Η Φωτεινή Βελεσιώτου και η Λιζέτα Καλημέρη ανταμώνουν σε μια σειρά συναυλιών έξω από τα δεσμευτικά όρια ενός κλασικού μουσικού προγράμματος. Οι δύο σημαντικές ερμηνεύτριες συνατιούνται επί σκηνής, σε ένα αληθινό ταξίδι στους δρόμους των τραγουδιών που όλοι αγαπάμε. Η προσωπική δισκογραφία και των δύο καλλιτεχνών συνδυάζεται με γνωστά τραγούδια μεγάλων συνθετών από την ελληνική δισκογραφία που έχουν σημαδέψει το ελληνικό τραγούδι στο σύνολό του.
       Η συνεργασία τους αγκαλιάστηκε με ενθουσιασμό από τον κόσμο στο παρελθόν, όπου και αν έχουν παρουσιαστεί. Πέρα από τη μουσική και την κοινή αγάπη τους προς το ελληνικό τραγούδι, τις ενώνει και ο κοινός τόπος αφετηρίας τους, η πόλη της Θεσσαλονίκης. Στην παρέα τους θα βρίσκεται η η τραγουδοποιός Σοφία Νάτσιου και ο ταλαντούχος ερμηνευτής Οδυσσέας Μαυρομάτης και μια ομάδα νέων μουσικών με φρέσκο ήχο και άριστη χημεία.

Εισιτήρια προπώλησης 10 ευρώ και θα υπάρχουν στα παρακάτω σημεία:
Πρέβεζα: Δημοτική Αγορά (Πνευματικό Κέντρο), βιβλιοπωλείο NEW STAND στην κεντρική αγορά, το κατάστημα παγωτών Chill box στη γωνία κεντρικής αγοράς και Καρυωτάκη, ψιλικά-τσιγάρα ΚΕΝΤΡΙΚΟ της Γεωργίας Τζάλλα στο Φόρο, EXPRESS MARKET της  Στέλλας Τσόγκα στον Υδατόπυργο, βιβλιοπωλείο ΚΥΚΛΟΣ στην οδό Πολυτεχνείου.
Φιλιππιάδα: Καφέ Πλατεία, Βέργος
Άρτα: Στο καφέ Μονοπώλιο (πλατεία Μονοπωλίου)
Λευκάδα: Στο βιβλιοπωλείο-δισκοπωλείο ΣΥΝθέσεις, Ι.Μελά 65(κεντρική αγορά)
Καναλάκι: Βιβλιοπωλείο -πρακτορείο εφημερίδων του Γιώργου Χρήστου, στην κεντρική πλατεία

Πληροφορίες στα τηλ. 2682 0 24888, 6955330858 Δημήτρης Λούπας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο