Παρασκευή 7 Αυγούστου 2015

Κλαδευτικό μηχάνημα για να καθαρίσει το δρόμο τωρα στο Πρόδρομο

Ευρεία επιχείρηση καθαρισμού πραγματοποιείται τώρα στο Πρόδρομο Ξηρομέρου. Αμεση ήταν η επέμβαση από τον Δήμο Ξηρομέρου που έστειλε κλαδευτικό μηχάνημα για να καθαρίσει το δρόμο απο ξερά χόρτα, και  πυκνή βλάστηση. 
Οι δρόμοι ήταν επικίνδυνοι, αφού τα κλαδιά εμπόδιζαν την ασφαλή διέλευση των αυτοκινήτων, ενώ παράλληλα υπήρχαν σημεία όπου δεν υπήρχε καθόλου ορατότητα.
....  
Οι δρόμοι άνοιξαν, αφού κόπηκαν τα κλαδιά που είχαν κλείσει και έκαναν δύσκολη την διάβαση των αυτοκινήτων και καθαρίστηκαν τα ξερά χόρτα, η πυκνή βλάστηση τα φερτά υλικά και τα μπάζα από τις άκρες, τα οποία εμπόδιζαν τους διερχόμενους οδηγούς.



6 σχόλια:

  1. Ο ΔΡΟΜΟΣ ΑΣΤΑΚΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ ΚΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟ ΒΛΥΖΙΑΝΑ ΜΑΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΗΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ Η ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΟΣ ΑΠΟ ΚΕΙ Κ ΔΕΝ ΚΟΒΟΥΝ ΤΑ ΧΟΡΤΑ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο στον αντιδήμαρχο Κ συγχωριανο μασ κωστα Λαινά είμαστε περυφανοι που προσέχει το χωριό μας ετσι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μεγάλο κατόρθωμα με το τρακτερ να καθεται από τον Απρίλιο στον Αστακό.Τα χόρτα κοβονται μέχρι τον Μάιο. Καλά κρασιά μέσα στον Αύγουστο. Και τα υπόλοιπα χωριά πότε? Τον Οκτωβριο? Μηδέν στην οργάνωση και μηδεν προγραμματισμός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Επειδη ειναι χωριο του αντιδημαρχου ειναι ευνοημενοι. Τον αστακο δεν μπορουν να τον καθαρισουν που ειναι γεματος καλαμια? Τους υπολοιπους δρομους των αλλων χωριων? Μόνο ο πρόδρομος υπάρχει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο