Πέμπτη 13 Αυγούστου 2015

Η άποψη της Χρυσής Αυγής για την κατάθεση στεφάνου στη Μάχη του Αετού (ΒΙΝΤΕΟ)

Από την πλευρά της, η Χρυσή Αυγή για την ένταση που δημιουργήθηκε με την κατάθεση στεφάνου στη Μάχη του Αετού, υποστηρίζει ότι:

     Την Κυριακή 9 Αυγούστου ο Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης, συνοδεία συναγωνιστών από την ευρύτερη περιοχή, παρευρέθη στην τοποθεσία που είναι τοποθετημένο το Ηρώο της μάχης του Αετού, με σκοπό να τιμήσει με την παρουσία του, με τη θεσμική του ιδιότητα, σαν μέλος του Εθνικού Κοινοβουλίου, τον Ηρωισμό που επέδειξαν οι Ξηρομερίτες με επικεφαλής τον Στρατηγό Γεώργιο Βαρνακιώτη.
     Κατά την άφιξή του και μετά τους εγκάρδιους χαιρετισμούς με τους λιγοστούς, ομολογουμένως, παρευρισκόμενους, κατευθύνθηκε προς τους διοργανωτές προκειμένου να εκδηλώσει το ενδιαφέρον του για κατάθεση στεφάνου Τιμής
    Δυστυχώς όμως αντίκρισε την απαράδεχτη άρνηση του Προέδρου του νέου Δ.Σ του Πολιτιστικού Συλλόγου Αετινών Αθήνας «Ο Μπούμστος» που είχε αναλάβει την διεξαγωγή της εκδήλωσης. Τα έωλα επιχειρήματα του Δ.Σ, μερικά εκ των οποίων παραθέτουμε, "αν ήταν και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και της Ν.Δ θα καταθέτατε κι εσείς" ή "όλοι όσοι καταθέτουν στεφάνι συνδράμουν οικονομικά τον Σύλλογο" κρίνονται ως απαράδεχτα όχι μόνο από τους Χρυσαυγίτες αλλά από το σύνολο των πολιτών του Ξηρομέρου, ανεξαρτήτως πολιτικής ταυτότητας.........


  
      Ως Έλληνες, νοιώθουμε βαθιά πικρία και απογοήτευση, βλέποντας νέα παιδιά του τόπου μας να διαχειρίζονται τους Πολιτιστικούς Συλλόγους, όχι ως οφείλουν απέναντι στις προσδοκίες όλων μας, αλλά ως κομματικά παραμάγαζα που απέχουν παρασάγγες από κάθε έννοια πολιτισμού, πλουραλισμού και προόδου. 
   Ως Χρυσαυγίτες πράξαμε το καθήκον μας καταθέτοντας τον Στέφανο, περιμένοντας σεμνά να καταθέσουν πρώτα οι "επίσημοι". 
ΒΙΝΤΕΟ
   
Υ.Γ. Στο βίντεο που παρακολουθήσαμε ακούγετε καθαρά η αγωνία των Αετινών "περίμενε-περίμενε" κατά την βιασύνη του εκφωνητή να κρατήσει ενός λεπτού σιγή.

http://xa-aitoloakarnanias.blogspot.gr/2015/08/blog-post_13.html


ΞΗΡΟΜΕΡΟΝΕWS:
       Οφείλουμε να εξάρουμε τη γενναία στάση του Προέδρου του συλλόγου Αετινών Αθήνας για την ξεκάθαρη θέση απέναντι στη Χρυσή Αυγή αφού τήρησε το πρωτόκολλο, αρνούμενος στους εκπροσώπους της ναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης να καταθέσουν στεφάνι.
     Αντίθετα, γεννά ερωτήματα η στάση του κέντρου Μέριμνας Ακτίου Βόνιτσας που ήταν συνδιοργανωτής της εκδήλωσης -και  έχει ακέραιη την ευθύνη - και που χωρίς καμιά διαμαρτυρία, με ουδετερότητα, με πολιτική ίσων αποστάσεων, αποδέχθηκε  τον εκπρόσωπο της νεοναζιστικής συμμορίας, της οποίας η ηγεσία διώκεται ως διοργανωτές εγκληματικής οργάνωσης, να καταθέσει στεφάνι χωριστά.
     Να τονίσουμε ότι θα πρέπει η δημοτική αρχή να βρει κάποιον άλλο τρόπο να τιμά τους νεκρούς της μάχης του Αετού, γιατί είναι κρίμα να καταστρέφεται η όλη εικόνα της θυσίας των προγόνων μας με αυτές τις εκδηλώσεις που ξεφεύγουν τα όρια της κοσμιότητας και που είναι επικίνδυνες και καταστροφικές για τον τόπο μας.

3 σχόλια:

  1. ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΟΥΡΑΖΕΤΕ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΤΕΛΗ.....Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΒΑΖΕΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΩΝ 300 ΕΥΡΩ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΥΓΕΙΑ ΣΤΑ ΑΚΑΡΝΑΝΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΝΙΖΕΙ ΜΙΚΡΟΦΩΝΙΚΕΣ.ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΟΒΑΤΙΝΕΣ ΚΑΙ ΤΣΙΠΟΥΡΕΣ ΠΟΥ ΤΑ ΒΑΦΤΙΖΕΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ.
    ΑΠΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΣΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.ΑΜΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΙΣΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. απο πότε ένας σύλλογος μονοπωλεί ένα εθνικό γεγονός;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φαίνεται ότι υπάρχει δημοκρατία αλα καρτ μόνο για τις "αριστερές" και "προοδευτικές" δυναμεις. Κάποιοι αγνοούν ότι είναι εκλεγμένοι εκπρόσωποι του λαού και μάλιστα το 3ο κόμμα (πιθανόν τους ενοχλεί) και τέτοιες συμπεριφορές αποκλεισμού ενδυναμώνουν αυτό το τέρας. Άθελά τους , προσπαθώντας να αποδείξουν ότι είναι υπερπατριώτες, ρίχνουν νερό στο μύλο της ΧΑ. Όσο για το Παντελή, φταίει δεν φταίει , πρέπει να στοχοποιείται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο