Παρασκευή 7 Αυγούστου 2015

Φιλική νίκη της Χρυσοβίτσας με 73 – 68 επί του Προδρόμου



ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Τζένη Παπαδημητρίου 

ΧΡΥΣΟΒΙΤΣΑ - ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ 7 - 8 - 2015 
    Με την παρουσία αρκετών φιλάθλων ξεκίνησε ο φιλικός αγώνας μπάσκετ μεταξύ των ομάδων: Ομάδα Μπάσκετ Χρυσοβιτσας και Ομάδα Μπάσκετ Προδρομου "Μαύρη Θύελλα". Ο αγώνας ξεκίνησε με πολύ ενθουσιασμό και από τις δύο ομάδες και προσφεραν εντυπωσιακό θεαμα στους φιλάθλους που παρακολούθησαν τον αγώνα με τελικό σκορ: 73 - 68.........


     Οι μπασκετμπολίστες που έπαιξαν από την γηπεδούχο ομάδα ήταν οι κάτωθι: Διονύσης Αυδης, Γεράσιμος Χαντζής, Σάββας Τσιμπουρης, Γιώργος Τσιμπουρης, Γεράσιμος Μαρινόπουλος, Γιώργος Πανεττας, Κωνσταντίνος Αυδης, Αθανάσιος Θεοδώρου, Κωνσταντίνος Κοντοπανος, o πρωταγωνιστής Θωμάς Χρόνης και ο μικρός Ανδρέας Ζορμπάς ο οποίος έβαλε ένα καταπληκτικό τρίποντο. Προπονητής της Χρυσοβιτσας ήταν ο Λάμπρος Αυδης και ο Σωτήρης Γεροπανος. 

   Από την ομάδα του Προδρομου έπαιξαν οι κάτωθι:
Θεόδωρος Ζαννιας, Ορέστης Καρελακης, Γιώργος Καρανικας, Ανδρέας Σταματακης, Νίκος Πλιακος Βασίλης Μπετσης, Θανάσης Τσουκαλης, Ισιδωρος Μπανος. 
    Προπονητής της ομάδας Προδρομου ο Μιχάλης Καρανικας. 
    Διαιτητής ο Δημήτρης Τάγκας και ο Κομισάριος Κώστας Καρανίκας.

       Αξίζουν συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες για το θέαμα που μας πρόσφεραν καθώς και στους προπονητές και στην διαιτησία για την άρτια διοργάνωση αυτής. 
    ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΤΑΙ ΞΑΝΑ.






















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο