Δευτέρα 3 Αυγούστου 2015

Λεπενού: Καταγγέλλουν καρτέρι θανάτου σε βάρος 70χρονου

     Οι κτηματικές διαφορές είναι η αιτία ενός πολύ σοβαρού επεισοδίου, που καταγγέλλεται πως διαδραματίστηκε σε αγροτική περιοχή κοντά στη Λεπενού της Δ.Ε. Στράτου του δήμου Αγρινίου και συγκεκριμένα το πρωί του Σαββάτου 1 Αυγούστου.
    Σύμφωνα με πληροφορίες 70χρονος αγρότης από την περιοχή, φέρεται να δέχτηκε πυρά από 50χρονο που του έστησε καρτέρι , πυροβολώντας τον τρεις φόρες με κυνηγετική καραμπίνα....
Υποστηρίζεται πως ο 70χρονος σώθηκε την τελευταία στιγμή, αφού κατάφερε να κρυφτεί κάτω από το τρακτέρ του. Ο 70χρονος και η οικογένεια του κατήγγειλαν το γεγονός στην τοπική αστυνομία και έγιναν αναζητήσεις χωρίς όμως να βρεθεί ο φερόμενος ως δράστης.
Από την Ασφάλεια Αγρινίου σχηματίζεται σχετική δικογραφία για άσκοπους πυροβολισμούς και πρόκληση σωματικής βλάβης, μιας και ο 70χρονος, φέρει στο χέρι καψίματα από σκάγια. Υποστηρίζει όμως πως πρόκειται ξεκάθαρα για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος του και μάλιστα αφήνονται από τους οικείους του αιχμές για την στάση της Αστυνομίας, που όπως λένε δεν αντιμετωπίζει το περιστατικό με τη δέουσα σοβαρότητα και δεν έχει προχωρήσει στη σύλληψη του φερομένου ως δράστη της ένοπλης επίθεσης.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, μια μέρα πριν το επεισόδιο, ο γιος του 70χρονου καταγγέλθηκε πως πυροβόλησε και τραυμάτισε γελάδια που ανήκουν στον 50χρονο επειδή βοσκούσαν ανεξέλεγκτα στο φραγμένο χωράφι του, στην περιοχή Λιβάδια της Λεπενούς.
agriniopress 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο