Τετάρτη 5 Αυγούστου 2015

ΚΩΣΤΑΣ ΤΡΙΑΝΤΑΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ: 33 δημότες του πρώην Δήμου Παλαίρου χρωστούν 469.979, 80 ευρώ στο Δήμο Ακτίου Βόνιτσας

ΔΗΜΟΣ ΑΚΤΙΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ
Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ.
ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ.
ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ.
 ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΚΤΙΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ από συστάσεως του ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ.
Ερωτώ ξανά:
1)-Τα 10.000.000 ευρώ για το βιολογικό της Κατούνας τα παραλάβατε Δήμαρχε κ. Αποστολάκη και Αντιδήμαρχε κ. Στούπα.
2)-Απολογισμούς της Τουριστικής επιχείρησης του Δήμου μας , παραλάβατε;

Αγαπητοί Αναγνώστες
      Έκανα μία αίτηση την 16η  Ιουνίου 2015 η οποία πήρε αριθμό πρωτοκόλλου 8491. Ζητούσα να μάθω το ποσό που χρεωστάνε τριάντα από τους μεγαλύτερους οφειλέτες προς το Δήμο Ακτίου- Βόνιτσας και προέρχονται από τον πρώην Δήμο ΚεκροπίαςΠαλαίρου.
      Πήρα απάντηση από το Δήμο και συγκεκριμένα από την Οικονομική Υπηρεσία την 15η Ιουλίου 2015 και αριθμό πρωτοκόλλου 8491. Για τους γνωρίζοντες εισερχόμενο –εξερχόμενο. Το έγγραφο υπογράφει ο Αντιδήμαρχος κ. Στούπας .
    Για το παραπάνω θέμα έχουμε σύμφωνα με το έγγραφο:
       ''Οι τριάντα τρεις (33) οφειλέτες με τα μεγαλύτερα ποσά που εδρεύουν ή έδρευαν στο πρώην Δήμο Παλαίρου οφείλουν το ποσό των 469.979, 80 ευρώ!!!!!!! συμπεριλαμβανομένων και αυτών που ήδη έχουν ενταχθεί σε κάποια ρύθμιση που ήταν ή είναι σε ισχύ (βεβαιωτικοί κατάλογοι από το 1995 έως και σήμερα)"..............


                                    
         Σας έχω ενημερώσει με επίσημα έγγραφα που μου δόθηκαν από το Δήμο  ότι το συνολικό χρέος των Δημοτών ξεπερνά το ποσό των 5.300.000 ευρώ.
         Από τη κοινή λογική και το γεγονός ότι 33 δημότες του πρώην Δήμου -Κεχροπίας – Παλαίρου  χρωστούν 469.979, 80 ευρώ, προκύπτει ότι ο εισπρακτικός μηχανισμός του Δήμου και των τριών πρώην Δήμων δεν δούλευαν –δουλεύουν  επ΄ ωφελεία των Δημοτών διαχρονικά.
      Πολλοί μα παρά πολλοί Συνδημότες με τη πολιτική ανοχή της εκάστοτε Δημοτικής Αρχής δεν πληρώνουν στο Δήμο, παρότι ο Δήμος τους πρόσφερε και τους προσφέρει υπηρεσίες. ΤΟΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ.
     Ο γράφων έφερε το θέμα στην επικαιρότητα από το Φθινόπωρο του 2013 και ήταν ο μοναδικός.

 Έλεγα στη προηγούμενη δημοτική Αρχή, λέω και στη τωρινή: 
ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΘΑΡΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΤΕ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΤΩΝ 500 ΜΕΓΑΛΟΟΦΕΙΛΕΤΩΝ διαχρονικά  ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟ ΑΚΤΙΟΥ- ΒΟΝΙΤΣΑΣ (και τους τρεις πρώην Δήμους). Τότε θα εξηγηθούν πολλά.  Οι οικούντες (κυριολεκτικά) την Ιερουσαλήμ γνωρίζουν.
Ελπίζω να έγινα κατανοητός. Αν όχι, κάποια άλλη φορά θα πούμε περισσότερα.

Φίλοι Αναγνώστες  
 Η κρίση προέκυψε το 2010. Πέρασαν πολλά χρόνια  πριν, οικονομικής ευμάρειας που πολλοί δεν πλήρωναν στο Δήμο.

Ο Νόμος 3852/2010 στο άρθρο 58 << Αρμοδιότητες  του δημάρχου >>  ανάμεσα στα άλλα αναφέρει στο εδάφιο δ) Ο Δήμαρχος είναι προϊστάμενος των υπηρεσιών του Δήμου  κλπ . Από τα αναφερόμενα στο εν λόγω άρθρο προκύπτει ότι αρμόδιο όργανο του δήμου για την λειτουργία των εισπρακτικών υπηρεσιών του Δήμου είναι ο Δήμαρχος
ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ....

 ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΧΟΛΙΟ
      Το ποτάμι της ενημέρωσης των δημοτών δεν γυρίζει πίσω. Στις αρχές του 2013 που αποφάσισα να ασχοληθώ (εντατικά) με τα δρώμενα στο Δήμο Ακτίου Βόνιτσας ήξερα τι θα συναντήσω. Τα θέματα με τα οποία ασχολήθηκα  ήταν κατάλληλα στοχευόμενα . Τούτο το αποκαλύπτω πρώτη φορά. Για το αποτέλεσμα ήμουν απόλυτα βέβαιος.
 Έρχομαι σε αντίθεση με μεγάλα πολιτικά και οικονομικά συμφέροντα.
Από τότε όμως πήρα την απόφαση ότι είμαι: 
ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΟΥ μόχθου , της εργασίας, του πνεύματος και του πολιτισμού. Με οποιοδήποτε προσωπικό κόστος προχωρώ αταλάντευτα και με ψιλά το κεφάλι. ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΠΡΟΔΩΣΩ .

ΘΑ ΔΕΧΘΩ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ .

 ΘΑ ΜΕ ΑΠΕΙΛΗΣΟΥΝ.

ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΕΚΒΙΑΣΟΥΝ ΟΜΩΣ.

ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΘΑΡΟΣ ΚΑΙ ΞΑΣΤΕΡΟΣ.

ΔΕΝ ΦΟΒΑΜΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΤΟ ΘΕΟ.

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ
Ο μοναδικός υπεύθυνος για το περιεχόμενο των άρθρων μου είμαι εγώ. Οι κάτοχοι των ενημερωτικών ιστοσελίδων  που τα φιλοξενούν ,  δεν έχουν καμία  απολύτως ευθύνη.
 ΒΑΡΑΤΕ ΕΜΕΝΑ ΟΣΟ ΘΕΛΕΤΕ....


6 σχόλια:

  1. Είχαν το θράσος να θέλουν να διαγράψουν χρέη απο το 12.Τόσα χρόνια αυτοί που χρώσταγαν γιατί δεν το ζητούσαν απο τα προηγούμενα συμβούλια;Μήπως τους έταξαν σε αυτούς όπως και πολλοί άλλοι αν τους ψηφίσουν θα τους τα διαγράψουν;Υπάρχει και αντιπολίτευση κ Τσακαλη και αυτά δεν θα σας περασουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΤΑΧΤΙΑΡΗΣ ΚΑΙ ΤΣΑΚΑΛΗΣ. ΤΟ ΔΙΔΥΜΟ ΤΗΣ ΑΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑΣ ΗΛΙΚΙΑΚΑ ΕΜΦΑΝΙΣΙΑΚΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ. ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΤΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΕ ΧΟΡΟΥΣ ΟΜΩΣ ΣΤΙΣ 4 ΚΑΙ 5 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΟΤΑΝ ΣΤΗΝ ΣΚΙΑ ΤΟΥ ΤΡΑΓΙΚΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΓΕΓΟΝΟΤΟΣ ΣΤΗΝ ΖΑΒΕΡΔΑ ΚΑΙ Η ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΗ ΠΑΛΑΙΡΙΩΤΩΝ ΗΤΑΝ ΚΛΕΙΣΤΗ ΔΕΙΧΝΕΙ ΕΝΑ ΚΟΙΝΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΤΩΝ ΔΥΟ.ΤΗΝ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΣΕΒΕΙΑ.ΜΕ ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΝΤΡΟΠΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σ’ αυτό το Δήμο, τα κορόιδα πληρώνουν και οι εξυπνάκηδες βρίσκονται στη προστασία των εκάστοτε δημάρχων. Έτσι είναι αμα έχεις μπάρμπα στη κορώνη. Τέτοιοι ηγέτες μόνο για τα ψιφουλάκια να αρπάξουν τη καρέκλα και να μη νοιώθουν το πόνο των δημοτών. Φοβισμένοι και έντρομοι με προεκλογικά λογια παχιά για κοινωνική δικαιοσύνη και ισονομια και ισοπολιτεία και μετά αμνησία. Η διαδικασία είσπραξης είναι γνωστή και ας μην αρχίσει ο Στούπας από όσους πεινάνε αλλά από αυτούς τους προστατευόμενους νταήδες που έχουν αλλά δεν πληρώνουν. Σας ξεφτυλίζουν άρχοντες, σας φτύνουν κατάμουτρα αλλά για σας ψιχαλίζει. Τόση αξιοπρέπεια από όλους και από παλιά. Μ' αυτή την αξιοπρέπεια κυκλοφοράτε ανάμεσά μας όταν χάσετε τη κουτάλα. ΔΕΝ ΣΑΣ ΛΕΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΛΗΜΕΡΑ. Έτσι ΔΕΝ διεικείται ένας δήμος παρά μόνο για όφελος των λίγων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΗΜΕΡΑ ΠΕΝΘΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΛΑΙΡΟ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΟ ΜΙΑΣ ΝΕΑΣ ΚΟΠΕΛΑΣ ΚΑΙ ΜΗΤΕΡΑΣ Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΚΔΗΛΩΣΗ,ΠΟΣΟ ΜΑ ΠΟΣΟ ΘΡΑΣΟΣ ΑΚΟΜΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ?ΦΥΓΕΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΕΙΣΤΕ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΙ ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΑΝΤΙΠΡOΣVΠΕΥΕΤΕ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΜΕΡΙΔΑ ΑΝΘΙΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΜΕΤΑΝΙΩΣΑΝ ΠΟΥ ΣΑΣ ΨΗΦΙΣΑΝ!ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΡΓΕΙΣ ΤΡΙΑΝΤΑΚΩΣΤΑΝΤΗ. ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΧΤΥΠΑΣ, ΔΕΝ ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ, ΟΥΤΕ ΟΙ ΕΝΟΙΚΟΙ ΟΥΤΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΣΕ ΣΥΜΠΑΘΕΙ. Ο ΜΟΝΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙΣ ΚΑΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΣΟΥ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ. ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΠΟΥ ΝΑ ΣΕ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΥΡΙΕ ΣΤΟΥΠΑ ΑΠΑΝΤΑΤΕ ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΗΔΗ ΕΝΑΝ ΧΡΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ.ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΣΤΕ ΑΜΟΙΡΟΣ ΕΥΘΥΝΩΝ.ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΣΤΕ ΤΟΥΡΙΣΤΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ.
    ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΤΡΙΑΝΤΑΚΩΝΣΤΑΝΤΗ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο