Παρασκευή 14 Αυγούστου 2015

Εντυπωσίασε το Χορευτικό Τμήμα «Το Ανακτόριο» στην Πρέβεζα (Κοζύλεια 2015)



         Στα Κοζύλεια 2015 έκανε την παρουσία του το Χορευτικό Τμήμα «Το Ανακτόριο» του Συλλόγου Γυναικών Βόνιτσας την Κυριακή 9 Αυγούστου 2015 μετά από πρόσκληση που δέχτηκαν από το Πολιτιστικό και Μορφωτικό Σύλλογο Μικρασιατών Ν. Πρέβεζας και του Σύλλογο Γυναικών Αγίου Θωμά Πρέβεζας.
      Η παρέλαση των χορευτικών συγκροτημάτων ξεκίνησαν από την Πλατεία Ανδρούτσου για να καταλήξουν στο Δημοτικό Κηποθέατρο Πρέβεζας «Γιάννης Ρίτσος» όπου πραγματοποιήθηκε εκδήλωση......



      Η εκδήλωση ξεκίνησε με χορούς που παρουσίασαν τα χορευτικά του Συλλόγου Μικρασιατών και Ποντίων Ν. Πρέβεζας, το Χορευτικό τμήμα «Το Ανακτόριο» του Συλλόγου Γυναικών Βόνιτσας, ο Σύλλογος Γυναικών Αγίου Θωμά και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Λιβαδερού "ΡΩΜΑΝΙΑ".
       Συγκινητική και άξια συγχαρητηρίων η αναπαράσταση που παρουσιάστηκε των  πολιτιστικών δρώμενων από την Σμύρνη και τον Πόντο την ώρα του ξεριζωμού.
     Έγινε ανταλλαγή αναμνηστικών δώρων όπου το Χορευτικό τμήμα «Το Ανακτόριο» παρέλαβε η Πρόεδρος του Συλλόγου κα Ρένα Μπίντζου.
   Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν οι τοπικές αρχές της Πρέβεζας.
    Μετά το τέλος της εκδήλωσης όλοι οι Σύλλογοι γλέντησαν σε κέντρο του Αγίου Θωμά!!!
     Ήταν πραγματικά μια εκπληκτική εκδήλωση. Ευχαριστούμε πολύ για την πρόσκληση σας και σας ευχόμαστε καλή δύναμη στην συνέχιση του έργου σας.



ΒΙΝΤΕΟ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο