Πέμπτη 6 Αυγούστου 2015

Με επιτυχία ο 11ος Κολυμβητικός Διάπλους Αμβρακικού







Στον αγώνα πήραν μέρος και διακρίθηκαν οι Βονιτσάνοι: Σταύρος Πάτσης και Βαγγέλης Μπεκιάρης 

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Νώντας Νικάκης
ΕΙΚΟΝΕΣ: ΦΩΤΟΓΡΑΦΕΙΟ ΤΣΩΛΗ ΑΡΓΥΡΩ-ΣΑΛΙΑΡΗΣ ΖΩΗΣ

       Με μεγάλη συμμετοχή αθλητών πραγματοποιήθηκε ο 11ος κολυμβητικός διάπλους του Αμβρακικού Κόλπου, ο οποίος έχει συνδεθεί στενά με την προώθηση μηνυμάτων σχετικά με την προστασία του Αμβρακικού Κόλπου,  της χλωρίδας και πανίδας της ευρύτερης περιοχής. 
      Ο αγώνας είχε αφετηρία το λιμάνι της Βόνιτσας, πήραν μέρος 24 αθλητές (και μεταξύ αυτών οι Βονιτσάνοι: Σταύρος Πάτσης και Βαγγέλης Μπεκιάρης) και ξεκίνησε στις 07.45 π.μ.  και τερματισμό το λιμάνι της Κορωνησίας, με άφιξη του πρώτου συμμετέχοντα στις 11.30 π.μ............

 
Νικητές αναδείχθηκαν οι: Χρήστος  Ηλιάδης (πρώτη θέση), με χρόνο 3 ώρες και 30 λεπτά, Παναγιώτης Σουραβλιάς (δεύτερη θέση) με χρόνο 3 ώρες και 35 λεπτά, Διονύσης Χατζής  (τρίτη θέση) με χρόνο 3 ώρες και 50 λεπτά.
       Να τονίσουμε ότι μισή ώρα  περίπου από την έναρξη του αγώνα στις 8:15 πμ, οι καιρικές συνθήκες άλλαξαν άρδην με αποτέλεσμα οι αθλητές να απομακρύνονται από το θαλάσσιο διάδρομο και ορισμένοι ίσως εγκατέλειψαν.
      Οι Βονιτσάνοι αθλητές Σταύρος Πάτσης και Βαγγέλης Μπεκιάρης, με αυταπάρνηση και μεγάλη ψυχή τερμάτισαν με πολύ κόπο και προσπάθεια και όπως μας διηγήθηκε ο Σταύρος Πατσης  η φετινή διαδρομή ήταν πολύ δύσκολη και ιδανική μόνο για έμπειρους και γυμνασμένους κολυμβητές. 
     Συνοδοί βαρκάρηδες για την ασφάλεια των κολυμβητών ήταν οι Βονιτσάνοι Ζώης Σαλιάρης και ο Γιώργος Ασημάκης.

    Αξίζουν συγχαρητήρια και ευχαριστίες στο φίλο μας Δήμαρχο Αρταίων κ. Χρήστο Τσιρογιάννηκαθώς επίσης και στον υπεύθυνο διοργάνωσης κ. Θανάση Αρκουμάνη και στον εμπνευστή αυτής της ιδέας  καθηγητή φυσικής αγωγής κ. Γιώργο Τσαφούλη.
      Στην εκδήλωση ήταν παρόντες και οι παλιοί κολυμβητές Πέτρος Χαρίτος και Θεόδωρος Σαλαμούρας.
    Τέλος ευχαριστούμε τους βαρκάρηδες Κωρονησιώτες για την βοήθειά τους καθώς επίσης και το Λιμενικό Σώμα και τον γιατρό του αγώνα.

ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο