Τετάρτη 10 Ιουνίου 2015

Σάρωσε τα χρυσά μετάλλια ο ΑΣ Θησέας Αιτ / νιας στο διασυλλογικό πρωτάθλημα Tae kwon do kim & liu .

 

   Στην μεγαλύτερη διασυλλογική διοργάνωση taekwon do κάτω των 11 ετών συμμετείχε ο ΑΣ Θησέας Αιτ / νιας το kim & liu με συμμετοχή 1240 αθλητών.  

Ο σύλλογος κατέβηκε με 7 αθλητές και κατάφερε να σαρώσει κερδίζοντας 6 μετάλλια και μια 5η θέση,4 χρυσά και 2 χάλκινα.Οι αθλητές του συλλόγου είχαν την καλύτερη τεχνική στο πρωτάθλημα και γι αυτό κατέκτησαν τοσα πολλά μετάλλια με πολύ λίγες συμμετοχές. 
Χρυσά κατέκτησαν...
οι Τσιγκα Αρετή, Τσιγκας Λεωνίδας, Αλεξανδροπουλος Θεόδωρος και Τσιγκα Χριστίνα.  Χάλκινα κατέκτησαν οι Κουμουδη Άννα και Μπιτσικωκου Δήμητρα. 5η θέση κατέκτησε ο Μπετσικας Μιχάλης
 Οι αθλητές του συλλόγου είχαν πολύ υψηλό επίπεδο και τεχνική γι αυτό και με λίγες συμμετοχές κατάφεραν τόσο μεγάλα αποτελέσματα. 
Συγχαρητήρια στους αθλητές μας και στον προπονητές του συλλόγου  Κακαρελη Νίκο- Αλέκο για την σπουδαία δουλειά που κάνουν στον κορυφαίο σύλλογο πολεμικών τεχνών στο νομό Αιτ / νιας κι έναν από τους καλύτερους συλλόγους της Ελλάδας.
Επομενη διοργάνωση είναι οι αθλητικές επιδείξεις που γινονται στις 14/6/2015 στο cosmic bowling και στις 28 Ιουνιου η κατασκηνωση του συλλογου στο The Ranch.




4 σχόλια:

  1. Συγχαρητηρια πολλα σε ολους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο συλλογος των επιτυχιων αφου τα παιδια προπονουνται με τους καταλληλους ανθρωπους θα εχουν αυτες και μεγαλυτετες επιτυχιες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΠΑΝΤΑ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΟΠΟΙΟΣ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΗΣΜΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΧΑΣΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΑΣΚΑΛΟ ΠΟΥΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΗΘΙΚΑ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΑ ΑΛΛΩΣΤΕ ΑΥΤΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο