Παρασκευή 5 Ιουνίου 2015

Tην ανανέωση της συνεργασίας με τον προπονητή των ακαδημιών Σάββα Αραμπατζάνη ανακοίνωσε ο Αίολος Αστακού

        Η ομάδα του Αίολου Αστακού εδω και δυο χρόνια επενδύει πάρα πολλά στις ακαδημίες της. 100 παιδιά καθημερινά προσπαθούν για το καλύτερο υπο τις οδηγίες του έμπειρου και καταρτισμένου Σάββα Αραμπατζάνη. 
     Η δουλειά έχει αρχίσει να φαίνεται με αποκορύφωμα την ομάδα μίνι που έφτασε στα ημιτελικά της ΕΣΚΑΒΔΕ για πρώτη φορά στην ιστορία της ομάδας. Λογικό και επόμενο η ανανέωση της συνεργασίας με τον προπονητή που αναμόρφωσε τις ακαδημίες.......



Η ανακοίνωση: Ο Αίολος Αστακού είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας με τον προπονητή των ακαδημιών Σάββα Αραμπατζάνη που την περασμένη σεζόν πραγματοποίησε καταπληκτική δουλειά στα τμήματα υποδομής. Του ευχόμαστε υγεία και καλή επιτυχία στην συνέχεια του έργου του.


Μιχάλης Σταμουλάκης
http://www.basket247.gr/

6 σχόλια:

  1. ρε αχρηστοι που ασχολειστε με την ομαδα 3χρονια μονο,επι προεδριας Π ΜΑΚΡΗ,του αυθεντικου προεδρου στα μαυρα χρονια,η ομαδα εχει φτασει 2φορες ημιτελικο εφηβων με σουρλα,τονι(Ν Μαργωνη),σπετσερη κ.α.. 1φορα γμιτελικο παιδων με θ δημητριου,ντεμο,πατατα(να ειναι καλα εκει που ειναι) κ.α..αρα οταν θελετε να γραψετε κατι ρωτηστε..ασχετοι...Σαββα μπραβο για την δουλεια που κανεις..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπραβο στο Σαββα για την δουλεια που κανει αλλα και μην ξεχναμε την δουλεια των προηγουμενων οσο για τις ανακοινωσεις του συμβουλιου πριν αναρτηθουν να ρωτουν πρωτα και ναμην γραφουν αυτα που βλεπουν τωρα αλλα να μου πεις εκεινα τα πετρινα χρονια που παλευαν μερικοι και λιγοι για την ομαδα δεν ηξεραν τη χρωμα εχει η μπαλα ασχετοι με το χωρο.....και ειχαν και πολυ καλα αποτελεσματα χωρις να εχουν χρημα αλλα απο την τσεπη τους και κοινωνικες χορηγιες που οι σημερινοι αν δεν ηταν ο Αποστολης θα ειχαν κουρνιασει σαν τις κοτες....γιατι ειναι ανικανοι!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιατι τοσο χολη εσεις οι γνωστικοι? Για την ενημερωση ταυτιζομαι για το οτι δεν ειστε στα πραγματα και λυσατε αυτο ειναι κομπλεξ και χωριατοσυνη.Αλλαξτε μυαλα για να σας δει με θετικο ματι ο χορηγος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν υπαρχουν εμεις και εσεις ,υπαρχουν ανθρωποι που αγαπούν πραγματικα το μπασκετ και θελουν να πηγαινει μπροστα και άτομα που κάνουν πως τους αρέσει το μπασκετ και γλιφουν καθε ωρα τον χορηγό για να πάρουν λιγη αναγνώριση .εξαλλου τα τσαμπα ταξίδια ,φαγητά ,ποτά και σάουνεδ στα ξενοδοχεια δεν ειναι άσχημα σωστα ;;;;;Α.Λ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ποια πραγματα ρε μεγαλε ποιος επιθυμει να ειναι σε αυτη την διοικηση?χαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΟΥΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΔΕ ΞΕΡΕΤΕ ΜΕΡΙΚΟΙ.ΓΡΑΦΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΟΤΙ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΕΦΤΑΣΕ ΤΟ ΜΙΝΙ ΣΤΟΥΣ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΥΣ? ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΛΙΓΗ ΧΑΡΑ. ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο