Δευτέρα 15 Ιουνίου 2015

Poker WSOP: 12ος ο Μυτικιώτης Μιχάλης Καραπάνος για $12.835 (hands)

   Ο Μιχάλης Καραπάνος πριν από λίγες ώρες πέτυχε το πρώτο του cash στο φετινό World Series of  Poker ξεχωρίζοντας σε ένα από τα μεγαλύτερα τουρνουά.
      Το τουρνουά, είναι το πρώτο event στην ιστορία που δεν είναι hold’em και συγκέντρωσε 1293 παίκτες. Όταν ξεκίνησε η χτεσινή ημέρα 16 παίκτες πήραν τις θέσεις τους στα τραπέζια και ανάμεσά του ήταν ο Μιχάλης Καραπάνος που επέστρεψε 10ος σε μάρκες. Ο Έλληνας παίκτης ήταν ο πρώτος που κατάφερε να στείλει αντίπαλό του στο rail. Η παρτίδα ξεκίνησε με raise στις 42,000 από τον Amir Sahebdivani και ο Καραπάνος έκανε το call από το cutoff. Στο flop άνοιξαν τα φύλλα 866 και ο Sahebdivani μπήκε all in με πολύ μικρό stack ενώ ο Καραπάνος έκανε αστραπιαία το call.
       «Έχεις το έξι;» ρώτησε ο Sahebdivani και ο Καραπάνος απάντησε «Έχω full house» πριν ανοίξει 9876. Ο αντίπαλός του είχε AAK8 και μόλις άνοιξε το J στο river ο Sahebdivani αποκλείστηκε στην 16η θέση. Αρκετές παρτίδες αργότερα ο Μιχάλης Καραπάνος γνώρισε και εκείνος τον αποκλεισμό στην 12η θέση του τουρνουά για $12.835. Στην επίμαχη παρτίδα ο Marko Neumann άνοιξε στις 32.000 μάρκες και ο Καραπάνος απάντησε με raise στις 100.000 από το button. Στο flop άνοιξαν τα φύλλα T76και ο Neumann πόνταρε ακόμη 140.000 μάρκες. Ο Έλληνας παίκτης το σκέφτηκε λίγο και τελικά ανακοίνωσε πως έμπαινε all in με περίπου 628.000 μάρκες ακόμη..........

Ο Neumann εκείνη την στιγμή αποφάσισε να βγάλει για πρώτη φορά μέσα στην ημέρα τα γυαλιά του και κάθισε αρκετή ώρα να παρατηρεί το board ώσπου έκανε το call.

Καραπάνος: KK66
Neumann: QT94
Στο turn άνοιξε ένα Q ενώ το river ήταν 8 και ο Καραπάνος είδε να ανατρέπονται όλες οι ισορροπίες και γνώρισε τον αποκλεισμό μετά από μια εκπληκτική πορεία. Λίγο νωρίτερα ο Καραπάνος είχε αναμετρηθεί ξανά με τον Neumann που κάποιες ώρες αργότερα έμελλε να κατακτήσει την 2η θέση του τουρνουά. Το flop έδειχνε T32 και στο pot υπήρχαν ήδη 90.000 μάρκες όταν ο Καραπάνος πόνταρε 60.000 μάρκες και δέχτηκε το call μόνο από τον Marko Neumann. Το turn ήταν 6 και ο Καραπάνος έκανε check ενώ ο Neumann πόνταρε 92.000 μάρκες. Στο river εμφανίστηκε A και οι δύο παίκτες έκαναν check και άνοιξαν τα φύλλα τους. Ο Έλληνας παίκτης κέρδισε το pot με KK43 ενώ ο Neumann πριν πετάξει τα φύλλα του έδειξε J7.
http://mytikaspress.blogspot.gr/

5 σχόλια:

  1. Όντως πολύ Ενδιαφέρουσα είδηση! Ανεβάζει το επίπεδο του πολιτισμού σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Aυτο και αν αναβαζει το επιπεδο του πολιτισμου μας προτεινω να βγαλει επιδοτηση ο δημος χαχαζα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ξηρόμερο αγαπημένο...
    Τι λες για όλα αυτά λοιπόν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. To XIROMERONEWS είναι μια προσπάθεια συλλογική που έχει σκοπό, την ανάδειξη, την πρόοδο και την πηγαία ενημέρωση όλων για τον τόπο μας. Είμαστε Ξηρομερίτες με βιώματα και μνήμες ανεξίτηλες από το Ξηρόμερο, αγαπάμε το τόπο μας, το τόπο στον οποίο γεννηθήκαμε.. και όπου και να είμαστε νοσταλγούμε τα πάτρια εδάφη μας και τα δικά μας άτομα. Το blog αυτό στήθηκε για να φιλοξενήσει τις φωνές όλων μας. Των ανθρώπων που αγαπάνε τον τόπο μας, από κοντά ή από απόσταση. Σε αυτό εδώ το διαδικτυακό χώρο ευελπιστούμε να ενώσουμε τις φωνές μας, να συζητήσουμε δημιουργικά, να οργανώσουμε, να διαμορφώσουμε προτάσεις και να βρούμε λύσεις στα μικρά ή μεγάλα προβλήματα του τόπου μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο