Τετάρτη 3 Ιουνίου 2015

O ακριβοθώρητος κ. Αποστολάκης

Τον Αλέξη Τσίπρα, εάν επιμείνεις ίσως τελικά  και να τον πετύχεις στο τηλέφωνο για την ανάγκη ενός ρεπορτάζ. Αυτό όμως δεν μπορεί με τίποτε να συμβεί με τον… δήμαρχο Ακτίου  – Βόνιτσας κ. Γ. Αποστολάκη!
 Είναι απίστευτο αυτό που συμβαίνει με τον συγκεκριμένο δήμαρχο, που ποτέ δεν απαντά στο τηλέφωνο, παρά τις  επίμονες αναζητήσεις τοπικών δημοσιογράφων, που κάνουν λόγο για πρωτοφανή συμπεριφορά. Το ίδιο συμβαίνει και με τις επαφές στο γραφείο του. Και μιλάμε για έναν αιρετό που αυτήν την περίοδο βρίσκεται στο επίκεντρο πολύ σοβαρών ζητημάτων για την περιοχή του αλλά και γενικότερα την Αιτωλοακαρνανία.....



Τόσο για το θέμα των σκουπιδιών και του τοπικού ΧΥΤΑ, για το έργο Ακτιο – Αμβρακία, το αεροδρόμιο Ακτίου και τόσα άλλα…

Φοβάται τα ΜΜΕ, έχει «απέχθεια»  προς αυτά, κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά. Το βέβαιο είναι όμως πως με την στάση του αυτή, συμβάλλει στο να επικρατεί συσκότιση σε καυτά θέματα και ελλιπής ενημέρωση του κοινού, με κάποια ΜΜΕ να προσπαθούν τελικά να ερμηνεύσουν τις κινήσεις του και τελικά να παραπληροφορούν  άθελα τους.
Η στάση αυτή πάντως, τελικά σε βάρος του ιδίου και του δήμου του θα αποβεί εάν συνεχιστεί και είναι καιρός να το καταλάβει…
Π.Η.Τ.

agriniopress.

7 σχόλια:

  1. Σσσσστττ.....η πατρίδα και η περιοχή Βόνιτσας-Ακτίου ...κοιμάται.
    Μέχρι τις επόμενες εκλογές που θα βγει να ξανα-υποσχεθεί και να ξαναβγεί ..διότι εκείνο που αναδικνύει τον νικητή είναι τα σογια και οι κλίκες και όχι οι ανάγκες της τοπικής κοινωνίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μάλλον θόρυβος γίνεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μια απλή επίσκεψη στο δημαρχείο (όταν δεν είναι εκτός για δουλειές του δήμου), μια συζήτηση με τους υπαλλήλους του δήμου και των δημοτών θα σας πείσει για το αντίθετο. Βρήκατε δήμαρχο να κατηγορήσετε. Τον σβούρα. Ελάτε σε μια συνεδρίαση του ΔΣ όπου συζητούνται με υπευθυνότητα τα θέματα του δήμου. Αν δεν γεμίζει με συνεντεύξεις του τις σελίδες εφημμερίδων αποδεικνυει ότι δεν επιδιώκειι τη προβολή και είναι λάθος του. Αι σιχτίρ πια με τον Αποστολάκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οι αθλιότητες των ΜΜΕ είναι γνωστές.
    Δεν μπορείται να τον βρείτε στο τηλέφωνο.
    Εμείς που δεν τον βλέπουμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν ξέρει να απαντήσει ο άνθρωπος βρε παιδιά !μην το πειράζετε !κ θα τους πει κ στους δημοσιογράφουΣ κατάλαβες τωρα μωρε κ ξέρεις εσυ λες και ειναι κολλητοί ...έτσι μεγάλε δήμαρχε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μάλλον θα εχει πρόβλημα το μικρόφωνο και θα καικαιδιζει....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΜΟΝΟ ΣΕ ΜΕΓΚΑ ΚΑΙ ΑΝΤΕΝΝΑ. ΙΣΩΣ ΚΑΙ CNN ΛΟΓΩ ΓΝΩΣΕΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο