Παρασκευή 5 Ιουνίου 2015

«Εξαφανίστηκαν» τα ποδήλατα από πρόγραμμα που εφάρμοσε ο δήμος Ακτίου – Βόνιτσας

       Πρόκειται για ένα πρόγραμμα που υλοποιήθηκε στο Δήμο Ακτίου – Βόνιτσας το 2013 και έδινε την δυνατότητα στους κατοίκους και επισκέπτες να απολαύσουν τις ομορφιές της περιοχής κάνοντας τη βόλτα τους με ένα απ’ τα  ποδήλατα που διατέθηκαν. 
Διαβάστε όσα αναφερει το τοπικό blog katounanews:

    «Πριν 2 χρόνια φωνάζαμε γιατί έμεινε η Κατούνα και π. Δήμος Μεδεώνος έξω από το πρόγραμμα αυτό, όλοι μας έλεγαν εσείς είστε ορεινοί για  ποδήλατα κλπ. κλπ. 
      Τα χρήματα προερχόταν από το πρόγραμμα πράσινη ανάπτυξη, έγινε ο διαγωνισμός το 2013 τα πήρε κάποια εταιρεία, τα συντήρησε την πρώτη χρονιά και οι κάτοικοι πήγαιναν στον δήμο και έπαιρναν κωδικό με κάρτα και τα χρησιμοποιούσαν δωρεάν δοκιμαστικά. 
ΒΟΝΙΤΣΑ ΣΗΜΕΡΑ ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ  
     Η εταιρεία άφησε σχέδιο πως θα λειτουργούσαν στο μέλλον αφού θα χρέωναν τους πολίτες στο ελάχιστο που δεν έγινε ποτέ. Το πρόγραμμα στοίχισε περίπου 200.000,00€ και σε τόσα ποδήλατα άφησαν τον π. δήμο Μεδεώνος απέξω. 
      Στην Πάλαιρο τα ποδήλατα είχαν τοποθετηθεί στο λιμάνι, ενώ στη Βόνιτσα σε δύο σημεία σταθμούς, κάτω από το κάστρο στο πάρκινγκ δίπλα στο λιμάνι και στην παραλία δίπλα στο Άγιο Δημήτριο.
Στην Κατούνα μας άφησαν με τα «καροτσίνια». 
      Πηγαίνοντας μια βόλτα στη Βόνιτσα και Πάλαιρο πριν λίγες μέρες θελήσαμε και εμείς να κάνουμε μια βόλτα στην περιοχή με ποδήλατο. 
Η σημερινή εικόνα πάντως είναι αυτή που βλέπετε στις φωτογραφίες. 
Από την ενημέρωση που είχαμε στη Βόνιτσα τα ψάχνουν στα σπίτια και άλλα έχουν κλαπεί σπάζοντας τις κλειδαριές στο χώρο που τα είχαν τοποθετήσει......

 
ΠΑΛΑΙΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ 
Ενώ στην Πάλαιρο δεν υπάρχουν στην παραλία στο χώρο τους, αλλά μας ενημέρωσαν πως τα έχουν σε συνεργείο και τα επισκευάζουν για τον ποδηλατικό γύρο. 
Στην Βόνιτσα τα μισά ποδήλατα έλλειπαν από πέρσι, φαίνεται μερικοί τα πήραν στα σπίτια τους και ξέχασαν να τα επιστρέψουν για όλο το καλοκαίρι. 
Πάντως τα ποδήλατα ήταν 40 στο σύνολο και στοίχησαν αρκετά χρήματα κατά την γνώμη μας ΑΛΛΑ ΧΑΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ 2014. 
Πριν ακόμη μπει σε εφαρμογή το πρόγραμμα τελείωσε άδοξα ενώ ήταν πολύ καλό. Με τόσα χρήματα που δόθηκαν από το πρόγραμμα ίσως ο Δήμος έπρεπε να βάζει κάποιον να τα συντηρεί ή να τα μαζεύει. Κρίμα μπορούσαν να χαρίσουν στη μισή Βόνιτσα ποδήλατα με τόσα χρήματα. 
Αλήθεια η νέα διοίκηση του Δήμου τι παρέλαβε;
Ας μας απαντήσει κάποιος υπεύθυνος.»
ΠΑΛΑΙΡΟΣ 2013
ΒΟΝΙΤΣΑ 2013 
http://katounanews.blogspot.gr/

6 σχόλια:

  1. krima ta eixa prolavei k eixa kanei volta sthn vonitsa,,,,,,,,,kakos poy xa8hkan

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙ ΑΠΟ ΤΟN (ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ-ΦΩΤΟΓΡΑΦΟ) ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΝΑ ΑΠΟΠΛΑΝΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ.ΑΣ ΜΑΣ ΠΕΙ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΝ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΤΑ ΠΟΔΗΛΑΤΑ ΗΤΑΝ ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ?ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΜΑΖΕΥΑΝ ΠΡΙΝ ΠΙΑΣΕΙ Ο ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΚΑΛΑ?ΑΡΑ ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ?ΜΗΠΩΣ ΑΥΤΗ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΜΑΖΕΨΕ?ΤΩΡΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΤΑ ΠΟΔΗΛΑΤΑ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ,Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕΙ ΤΟ ΨΩΜΙ ΤΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι είναι τα ποδηλατα για να χαθουν.ψυλοι στα αχυρα...χαχαχαχαχαχαχα.... .μα ειναι για γελια ολο αυτο...οπως για γελια είναι και το katouna news που τα δημοσιευει....σταχτη στα ματια μας παει να ρίξει ο κουτιβης μ αυτα που ανεβάζει, ,μονο και μονο για να αποπροσανατολισει τον κοσμο ειδικα τωρα που υπάρχει θεμα με το ΧΥΤΑ στην παλαιρο.....
    Καλα θα κανουν να εμφανίσουν τα ποδηλατα και να μη ριχνουν αλλου τις ευθυνες.... έπρεπε να ντρεπονται....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ούτε ένα άρθρο δημοσίευση από τα katounanews για το σοβαρό θέμα της μεταφοράς σκουπιδιών γιατι άραγε ;;;τι λόγο εχει ;;;ας αναρωτηθεί ο λαος για την ενημέρωση που κάνει ...αλλά κατουνιωτης ειναι τι περιμένεις ;;;;;τα ποδήλατα τα έχουν οι φίλοι του στην τεχνική υπηρεσία !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Φίλε 10:40 το γεγονός ότι αυτός είναι κατουνιωτης δεν σημαίνει ότι αντιπρόσωποι και τους κατουνιωτες. Κάνε μια βόλτα να δεις σε πια θέση τον έχει κατατάξει η κοινωνία της Κατουνας και όχι μόνο. Στα τάρταρα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 2:07 μπορεί να εχεις δίκιο !αλλα τον ανέχεστε εκει πάνω !για να δούμε τις εκδηλώσεις το καλοκαίρι κ τι τιμολόγια θα κοπούν ..αλλα ξέρουν αυτοί έχουν τροπο !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο