Πέμπτη 4 Ιουνίου 2015

Οργισμένος ο Παναγιώτης Στάϊκος καταγγέλει: Κοροιδεύουν τους Ξηρομερίτες «πουλώντας» δήθεν δωρεάν εξετάσεις με χρήματα του ΕΟΠΠΥ!!

Όταν οι γιατροί μιμούμαστε τους γανωματήδες, έχει έλθει η απόλυτη ξευτίλα....

       Ο Γιατρός Παναγιώτης Στάϊκος καταγγέλλει ότι κάποιος πνευμονολόγος από το Αγρίνιο ήλθε στην Μαχαιρά (ως άλλος περιφερόμενος  γανωματής) για να κάνει σπιρομετρήσεις δήθεν δωρεάν  με χρήματα του ΕΟΠΠΥ!! 
Σύμφωνα με την καταγγελία:

   Όταν οι γιατροί μιμούμαστε τους γανωματήδες, έχει έλθει η απόλυτη ξευτίλα.
   Έγινε και αυτό!! Και αισθάνομαι πως δεν πρέπει να σωπάσω.
  Αυτές τις ημέρες κάποιος πνευμονολόγος από το Αγρίνιο ήλθε στην Μαχαιρά (ως άλλος περιφερόμενος γανωματής) για να κάνει σπιρομερτήσεις , για την  ΧΑΠ και το άσθμα. Υπήρχε και ανακοίνωση. Η εξέταση δωρεάν.
       Όπως είπαν, σχεδόν όλοι, όσοι πήγαν βγήκαν άρρωστοι!!!!
     Τα εισπνεόμενα φάρμακα κοστίζουν περίπου 45 ΕΥΡΩ . Οι ασθενείς έτρεχαν να τα γράψουν σε μας τους γιατρούς της περιοχής.
     Στους  ασθενείς  η συμμετοχή κόστισε 10 ΕΥΡΩ (κατά τα άλλα  οι ασθενείς δεν πλήρωσαν τίποτα), στον ΕΟΠΠΥ  35  ΕΥΡΩ  (τινάχθηκε η πάγκα στον αέρα).!!!!!
Καλά  Ιατρικός Σύλλογος δεν υπάρχει;
      Το ίδιο  δυστυχώς συμβαίνει και όταν μέσα  από Δήμους, έρχονται ιδιώτες  γιατροί  να κάνουν σπιριμετρήσεις.  Η ίδια μέθοδος. Το ίδιο  αποτέλεσμα.!!!!....



   Αυτά έχουν αξία, όταν γίνονται από Πανεπιστημιακές ομάδες ή από  τους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα  και παρόμοιες εθελοντικές ομάδες, σε  διαφορετική περίπτωση όλα γίνονται για να γραφούν τα ακριβά φάρμακα, με ότι  αυτό συνεπάγεται !!!!.   
    Και  μετά προσπαθεί το Υπουργείο  να συγκρατήσει τις σπατάλες.!!!!!

       Με την πεποίθηση ότι μιλώντας κάνω το καθήκον μου για την προστασία των ασθενών, του ασφαλιστικού συστήματος και την ελπίδα να μπει τέλος σε τέτοιες ξευτίλες.

Αστακός 4/6/2015

Dr  ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΤΑΪΚΟΣ
ΕΙΔΙΚΟΣ ΓΕΝΙΚΟΣ ΙΑΤΡΟΣ
ΔΙΔΑΚΤΩΡ ΠΑΝ/ΜΙΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο