Σάββατο 6 Ιουνίου 2015

Αγρίνιο – Κουβαράς: Ο δρόμος της λακκούβας

Δεν «πέρασε» η Περιφέρεια από εδώ…

     H εθνική οδός Αντιρρίου – Ιωαννίνων για περίπου 20 χρόνια παρέμεινε εντελώς ασυντήρητη. Από πέρυσι το καλοκαίρι η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος, που έχει την αρμοδιότητα του εθνικού και επαρχιακού οδικού δικτύου, ξεκίνησε εργασίες συντήρησης σε διάφορα σημεία της εθνικής οδού. 
    Έγιναν λοιπόν εργασίες σε τμήματα της εθνικής οδού στο ύψος του Μεσολογγίου, της Αμφιλοχίας, στο τμήμα από το Ευηνοχώρι μέχρι το Αντίρριο, όμως ένα τμήμα που η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος δεν άγγιξε καθόλου ήταν αυτό από το Αγρίνιο μέχρι τον Κουβαρά. Την τραγική κατάσταση του δρόμου κατέγραψε η κάμερα της webtv του myagrinio.gr όπου μπορούν να τη δουν και οι υπεύθυνοι της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.........



    Υπάρχουν δεκάδες σημεία όπου οι λακκούβες έχουν «ενοποιηθεί» από την πολύχρονη έλλειψη συντήρησης, με αποτέλεσμα όλο το πλάτος του οδοστρώματος να είναι κυριολεκτικά «γδαρμένο». 
   Οι εικόνες μιλούν από μόνες τους… Βέβαια για να είμαστε δίκαιοι, κάποιες περιορισμένες εργασίες συντήρησης έγιναν από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος στο τμήμα Αγρίνιο – Κεφαλόβρυσο (στο φαράγγι της Κλεισούρας και στο ύψος της Συκιάς), ίσως γιατί, αυτό είναι το τμήμα που κάποιοι στην Περιφέρεια προτείνουν να αποτελέσει τη… σύνδεση του Αγρινίου με την Ιόνια Οδό…

http://www.agrinioculture.gr/









2 σχόλια:

  1. ο δρομος αγρινιο - κουβαρα χαλια ο δρομος ΑΣΤΑΚΟΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ τι εχετε να πειτε? ο δρομος του αστακου απο τα μαρμαρα μεχρι τα λειβανεικα εχει γινει μονοδρομος ποιος ενδειαφερθηκε? ενα χρονο τωρα? που ειναι ο δημαρχος και η περειφερεια οεο? σας ψηφησαμε κιριοι αλλα μαυρα χαλια τα μαυραααααα.. μας τα χαλια.... θα μου πειτε δεν υπαρχουν λεφτα αλλα για αθλητικα κεντρα υπαρχουν....ο κοσμος με τι λεφτα θα γυμναστη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ
    ΝΑΙ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΔΟΣΤΡΩΜΑ ΕΤΣΙ
    ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΟΤΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΜΗΝΑ
    ΙΣΩΣ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΤΑ ΜΠΑΛΩΜΑΤΑ
    Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΤΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ?
    ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ
    ΕΠΙΣΗΣ ΑΦΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΠΑΛΩΜΑΤΑ ΑΣ ΞΕΚΟΨΟΥΝ ΚΑΙ
    ΕΝΑ ΦΟΡΤΙΟ ΑΣΦΑΛΤΟΥ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΜΠΑΛΩΜΑΤΑ ΜΕΤΑΞΥ ΡΙΒΙΟΥ
    ΚΑΙ ΚΝΑΟΥΦ
    ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ
    ΦΙΛΙΚΟΤΑΤΑ
    ΝΩΝΤΑΣ ΝΙΚΑΚΗΣ
    ΒΟΝΙΤΣΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο