Δευτέρα 22 Ιουνίου 2015

ΧΟΡΕΥΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ «ΑΝΑΚΤΟΡΙΟ» ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΒΟΝΙΤΣΑΣ: Ένα πολύ ωραίο μπλόγκ για το Χορό!!!

           Ξεκίνησε το ταξίδι του, το νέο πολύ όμορφο Blog από το ΧΟΡΕΥΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ «ΑΝΑΚΤΟΡΙΟ» ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΒΟΝΙΤΣΑΣ, όπου ο επισκέπτης μπορεί να πληροφορηθεί για τους παραδοσιακούς χορούς, για τις δράσεις του, για την ιστορία του τόπου μας και για τον πολιτισμό…..

Αξίζει να το επισκεφθείτε:
 http://xoreutikoanaktorio.blogspot.gr/

Καλοτάξιδο….

6 σχόλια:

  1. καλή επιτυχία

    Στιο μελον καλό είναι να αναρτηθούν και βίντεο με κάποιες από τις εκδηλώσεις που συμμετέχει το χορευτικό.

    Ισως η χρήση του wordpress να βοηθούσε καλύτερα στην θεματολογία του χορευτικού, αλλά εμ πάσει περιπτώσει σαν αρχή είναι καλό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο παιδιά! Καλή επιτυχία στις εκδηλώσεις σας!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλή επιτυχία στο χορευτικό της Βόνιτσας!!! Πάντα τέτοια ωραία πράγματα να γίνονται έτσι ώστε να προβάλετε η Βόνιτσα, η οποία είναι τόσο ωραίο μέρος!!!Και ωραία η ιδέα του ονόματος "Το Ανακτόριο"!!!. Μπράβο στους Βονιτσάνους!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΧΟΡΕΥΤΙΚΟΥ ''ΤΟ ΑΝΑΚΤΟΡΙΟ''. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΟΙ ΟΜΟΡΦΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΣΤΟ ΤΟΠΟ ΜΑΣ. ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΑΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΙΔΑ ΣΤΗ ΣΑΛΤΙΝΗ ΠΟΥ ΧΟΡΕΨΑΤΕ ΤΗΝ ΕΧΕΤΕ ΕΙΔΗ. ΜΑΣ ΞΕΣΗΚΩΣΑΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΧΟΡΟΥΣ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΧΟΡΕΥΤΙΚΟ ΤΟ ΞΕΧΑΣΑΤΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ ΞΕΧΑΣΑΝ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΚΑΛΟ ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΛΛΟ ΧΟΡΕΥΤΙΚΟ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟ.ΕΙΤΕ ΤΟ ΕΝΑ ΧΟΡΕΥΤΙΚΟ ΕΙΤΕ ΤΟ ΑΛΛΟ ΓΙΑ ΜΑΣ ΟΛΟΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΙΝΑΙ.ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΒΓΑΛΕΤΕ ΑΣΠΡΟΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΟΠΩΣ ΟΙ ΑΛΛΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο