Σάββατο 27 Ιουνίου 2015

Λαμπερή εκδήλωση του Αίολου Αστακού για την άνοδο!




         Πολλά άτομα ήταν καλεσμένα του Αίολου Αστακού, χθες το βράδυ της Παρασκευής σε μια εντυπωσιακή γιορτή που πραγματοποιήθηκε στον Αστακό.       Το παρών έδωσε και ο ισχυρός άνδρας του Αίολου Αποστόλης Πανταζής, που ήταν εκεί  ρυθμίζοντας και την τελευταία λεπτομέρεια ώστε όλα να είναι στην εντέλεια ενώ υποδέχτηκε όλους τους καλεσμένους. 
      Επίσης το παρών έδωσε σύσσωμο το Τμήμα Μπάσκετ, το τεχνικό τιμ της ομάδας αλλά και όλοι όσοι δουλεύουν για την ομάδα  και προσέφεραν έστω και στο ελάχιστο για την άνοδο της ομάδας στην Β Κατηγορία ανδρών. Εκεί ήταν σημαντικές προσωπικότητες του αθλητισμού, Δήμαρχοι,  πολιτικοί, καλλιτέχνες, αλλά και φίλαθλοι της ομάδας. Ο Αίολος Αστακού, πέτυχε τον στόχο του και το γλέντι που έγινε δεν περιγράφεται......

 
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο πρώην υπουργός υγείας Σαλμάς Μάριος, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Κωνσταντόπουλος Δημήτριος, οι Αντιπεριφερειάρχες Σταρακά Χριστίνα, Λύτρας Ιωάννης, Υφαντής Νίκος, οι Δήμαρχοι: Ξηρομέρου Γαλούνης Ερωτόκριτος, Αγρινίου Παπαναστασίου Γεώργιος, Ι.Π. Μεσολογγίου Καραπάνος Νίκος, Ακτίου-Βονίτσης Αποστολάκης Γεωργιος, Θέρμου Κωνσταντάρας Σπύρος. 
       Επίσης Δημοτικοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι της αστυνομίας και της πυροσβεστικής του νομού μας. Ήταν εκεί: το μέλος της ΕΟΚ Μπακογιώργος Δημήτριος, ο πρόεδρος της ΕΣΚΑΒΔΕ Νικάκης Κώστας, αντιπροσωπείες απο τους συνδέσμους διαιτητών Άρτας και Ιωαννίνων καθώς επίσης και αντιπροσωπείες από τις ομάδες μπάσκετ ΑΟ Αγρινίου και Χαρίλαος Τρικούπης
      Το ΔΣ της ομάδας ευχαριστεί όλο τον κόσμο που τίμησαν την εκδήλωση της ομάδας με την παρουσία τους .

      Τιμήθηκαν κάποιοι άνθρωποι για την προσφορά τους στον αθλητισμό και αυτοί είναι: Στάικος Παναγιώτης, Μακρής Παρασκευάς, Χαντζής Βασίλης, Νικάκης Κώστας, Πανταζής Δημήτρης, Χουλιάρας Πάνος. Σκριμπώνης Γρηγόρης, Καλλισώρας Αλέκος, Τσάνος Γιωργος και Σούρλας Αλέξης.
































































2 σχόλια:

  1. ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΛΥΧΝΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΠΛΑΚΕΤΑ?ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΑΙΟΛΟΥ ΓΙΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ,ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΜΑΚΡΗ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΟ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ton a o vonitsas den eprepe na ton kalesete tosa kaname gia esas sto gipedo perisi

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο