Παρασκευή 12 Ιουνίου 2015

ΒΟΝΙΤΣΑ: Λακκούβες… με φαντασία!

       Με αφορμή το katounanews που πρότεινε να φυτέψουμε λουλούδια στις λακκούβες της Βόνιτσας, μια παρέα φίλων, δημιούργησε και μας έστειλε μια συλλογή διασκεδαστικών εικόνων γύρω από τις λακκούβες της Βόνιτσας…..
Μας γράφουν: Ο σκοπός μας είναι πρώτα να γελάσουμε με την αδιαφορία γι αυτή τη κατάσταση με τις λακκούβες και παράλληλα να περάσουμε το μήνυμα για την άθλια αυτή εικόνα στη Βόνιτσα, μπας και αναλάβει δράση η Δημοτική αρχή Ακτίου Βόνιτσας για την αποκατάσταση των δρόμων μας…….







7 σχόλια:

  1. Eiste deka atoma kai pezete theatro,den tha itan kalytera n aparete 3 sakia xaliki na ta rixete ekei na kleisei I lakouva efoson toso poly agapate to topo sas.
    Me auta pou kanete den kerdizete tiptoe............
    O Apostolakis einai Dimarxos gia 5 xronia,twra eseis ean den to katalavenete pexte kouklotheatro.............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΙΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΕ. ΤΟ 2018 ΕΧΟΥΜΕ ΕΚΛΟΓΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Παραπάνω βλακα με τον αμμο και το χαλικη ΒΟΣΚΕ δεν ειναι δουλεια του κοσμου να περνει χαλικη και να σκεπάζει λακουβες δεν ειναι ο αποστολακης το μονο προβλημα ειδαμε και το εκαναν και οι προηγούμενοι δημαρχη και τα ταιρακια τους ο κοσμος πληρώνει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΙ ΕΣΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΒΟΣΚΟΣ ΑΛΛΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΙΚΡΟΨΥΧΟΣ 12¨47 ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ? ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΛΙΚΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΒΡΑΚΩΝΕΤΕ? ΡΕ ΠΙΑΣΕΤΕ ΑΠΟ ΕΝΑ ΣΑΚΙ ΧΑΛΙΚΙ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΤΕΜΠΕΛΙΑΣΜΑ.
    Ο ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2019 ΦΙΛΕ ΜΟΥ! ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΙΕΙΣ ΛΙΓΟ ΝΕΡΑΚΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΤΟ ΑΓΚΑΘΙ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΙΜΟ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ δεν ήθελε η Βονιτσα ;;;καλα να πάθει αλλα τι φταίμε και εμεις εδω στη Παλαιρο να μας φέρει τα σκουπίδια ο ντοφαλος και ο σταχτιαρης μέσα στο καλοκαίρι και μεσα στο κόσμο !καλα παθαίνετε βονιτσανοι .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 12.47 ξεμπεδεψε φιλε μου τα καραγκιοζιλικια των δημοτικων αρχων και την σατιρα. Εχει τεραστια διαφορα με την δευτερη να ειναι δειγμα πολιτισμου....και την πρωτη δειγμα μαλακιας στον εγκεφαλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ακου να δεις μικροψυχος δεν ειμαι αλλα ουτε και με τον αποστολακη ειδαμε και τον δημαρχο απο την παλερο που σας ταιζε τοσο καιρο φιλε μου 5:17 και κατι αλλο ναι σε εσενα μιλαω τυροβοσκε καλα κανει ο κοσμος και κανει καρακιοζιλικια τετοιος κοσμος που ειμαστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο