Τρίτη 23 Ιουνίου 2015

Τροχαίο ατύχημα στο Αγρίνιο, έξω απο τους ορυζόμυλους (φωτο)


        Σύγκρουση οχημάτων σημειώθηκε λίγο μετά τις δυο το μεσημέρι στην εθνική οδό Αντιρρίου – Ιωαννίνων στο Αγρίνιο, έξω από τους ορυζόμυλους.
     Αυτοκίνητο μάρκας Honda με τρέιλερ, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες προσέκρουσε στο πίσω δεξιά μέρος ενός VW Golf. Kαι τα δυο οχήματα είχαν κατεύθυνση το Μεσολόγγι και η σύγκρουση έγινε στο ύψος των  φωτεινών σηματοδοτών.
     Στα πίσω καθίσματα  του δευτέρου οχήματος επιβάτες ήταν ανήλικα παιδιά, που όπως ήταν φυσιολογικό τρόμαξαν από την σύγκρουση. Ευτυχώς όμως κανείς από τους οδηγούς ή τους επιβαίνοντες δεν τραυματίστηκε.....



   Στο σημείο έσπευσαν οχήματα της τροχαίας Αγρινίου για την εξακρίβωση των αιτιών του ατυχήματος, ενώ για αρκετή ώρα η κυκλοφορία διεξάγονταν στο ένα ρεύμα.

http://www.agriniopress.gr/


1 σχόλιο:

  1. εχουν γεμίσει τον δρομο που υποτίθεται οτι ειναι και εθνικός δρομος με φαναρια .... ποσο θα στοίχιζε μια γεφυρα για πεζους ?? αν βαλεις το ρευμα που θα καινε τα φαναρια , η ολη εργασια για την τοποθετηση τους και λειτουργία τους , αν βαλεις το ποιο σπουδαίο την συντήρηση τους απο την εταιρια....... , τελος αν βαλεις και τα καυσαερια που εκπέμπονται σε σταση απο τα αυτοκινητα στην ατμοσφαιρα , τοτε νομίζω οτι το να γινει μια γεφυρα , μεταλλική θα ηταν το ποιο συμφέρων για ολους , και ποιο πολυ για τους οδηγους που ξεβαφτιζωνται μεσα στην ζεστη σε εθνικο δυκτιο να περιμενουν να αναψει το φανάρικαι ας μην περναει πεζος ... και σιγουρα και το ποιο ασφαλες για παιδια και ηλικιωμένους που περνανε απέναντι ( οποτε περνανε ) ...δεν θελει κοπο θελει τροπο ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο