Κυριακή 14 Ιουνίου 2015

Όμορφη γιορτή λήξης στο Δημοτικό και στο Νηπιαγωγείο Χρυσοβίτσας




ΚΕΙΜΕΝΟ-ΦΩΤΟ: Τζένη Παπαδημητρίου 

     Μια υπέροχη γιορτή για την λήξη του σχολικού έτους πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 12 - 6 - 2015 στην πλατεία του χωριού μας από τους μαθητές του Δημοτικού σχολείου και Νηπιαγωγείου Χρυσοβιτσας. (Σημειωτέον η γιορτή έγινε για πρώτη φορά στην πλατεία και όχι στο προαύλιο χώρο του σχολείου ως είθισται μέχρι τώρα και ήταν μία έξυπνη κίνηση από τις δασκάλες και είχε σαν αποτέλεσμα την συμμετοχή περισσότερων συγχωριανων μας στην γιορτή. Αξίζουν συγχαρητήρια στις δασκάλες γι αυτη την πρωτοβουλία τους.) 
     Η γιορτή ξεκίνησε με μια θεατρική παράσταση με θέμα το καλοκαίρι και για καθαρές θάλασσες. Οι δασκαλες έδωσαν σε όλους τους μαθητές επαινους για την προσπάθεια τους στην μάθηση και αφού βραβευσαν τούς αριστούχους μαθητές για τις εξαιρετικές επιδόσεις στην μάθηση και στις εξαιρετικές εργασίες τους συνέχισαν την γιορτή τους με πολλά σχολικά παιχνίδια.....



     Για πρώτη φορά οι μαθητές υπό την καθοδήγηση των δασκάλων τους κατασκεύασαν μικρά αντικείμενα χειροτεχνίας τα οποία παρουσίασαν και πωλούσαν σε προσιτές τιμές για ενίσχυση του σχολικού ταμείου καθώς επίσης και παιδικά ρούχα σε τιμές αρκετά οικονομικές. Η ανταπόκριση των κατοίκων ήταν αρκετά καλή. 
       Στην γιορτή λήξης έδωσαν το παρόν ο εφημέριος τού χωριού πάτερ Φώτιος Χαντζής, ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας  κος Γιάννης Χρόνης ο οποίος ευχήθηκε σε όλα τα παιδιά καλό καλοκαίρι και συγχαρητήρια για την σχολική χρονιά που πέρασε και την απόδοση στα μαθήματα τους.
      Στην σχολική γιορτή παραβρεθηκε και ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανιας της Χρυσής Αυγής κος Κώστας Μπαρμπαρουσης ο οποίος καταχειροκροτησε όλα τα παιδιά για την γιορτή καθώς επίσης και την κόρη του Αλεξάνδρα μαθήτρια του σχολείου μας. 
      Η παρουσία του κόσμου ήταν συγκινητική και χειροκροτησαν όλους τους μαθητές για την όμορφη γιορτή τους τους δε μαθητές της έκτης δημοτικού τους ευχήθηκαν καλή πορεία στο Γυμνάσιο. 
ΑΞΙΖΟΥΝ ΠΟΛΛΑ - ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΙΣ ΔΑΣΚΑΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΗ ΓΙΟΡΤΗ. ΑΠΟ ΜΑΣ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΕ ΟΠΟΙΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΑΙ ΤΗΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ. ΟΙ ΔΑΣΚΑΛΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ :Κα ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, Η Κα ΤΑΝΙΑ ΠΕΡΔΙΚΗ, ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ:Κα ΒΑΓΙΑ ΠΑΤΣΙΑ ΚΑΙ Η Κα ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΧΑΤΖΗΒΑΣΙΛΕΙΟΥ. 
Σ Υ Γ Χ Α Ρ Η Τ Η Ρ Ι Α 

       Μετά το τέλος της γιορτής ο πρόεδρος κος Γιάννης Χρόνης παρέθεσε αποχαιρετηστηριο δείπνο στις Δασκαλες και τις ευχαρίστησε για την καλή συνεργασία καθολη την σχολική χρονιά ευχόμενος καλό καλοκαίρι και καλές διακοπές να περάσουν και καλή συνέχεια σε όποιο σχολείο καινούργιο διδάξουν την νέα σχολική χρονιά.










 


















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο