Παρασκευή 5 Ιουνίου 2015

Αίολος Αστακού για Αλέκο Καλισώρα: Η σημαία παραμένει στον ιστό της!

       Είναι ο άνθρωπος που έζησε τα πέτρινα χρόνια της ομάδας. Απο την αρχή της ιδρύσεως του συλλόγου είναι παρών. Στα εύκολα και στα δύσκολα. Είναι ενας απο τους συνδετικούς κρίκους (μαζι με τον Σούρλα) της τότε εποχής με την τωρινή λαμπρή περίοδο. 
     Δεν θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά σε μια απο τις σημαίες του συλλόγου και ο Αλέκος Καλισώρας θα είναι μέλος της ομάδας του Αίολου και την νέα χρονιά.....

 
Η ανακοίνωση: Ο Αίολος Αστακού με μεγάλη χαρά ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Αλέκο Καλισώρα. Εύχεται σε έναν απο τους πιο ιστορικούς παίκτες της ομάδας υγεία και επιτυχίες.

Μιχάλης Σταμουλάκης
http://www.basket247.gr/

15 σχόλια:

  1. ΜΕΓΑΛΕ ΑΛΕΚΑΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. O ΣΟΥΡΛΑΣ ΤΙ ΕΓΙΝΕ; ΜΑΛΛΟΝ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΔΡΟΜΟ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΑΝΟ. ΜΑΛΛΟΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΕΙΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΚΟ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕΣ. ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΠΑΙΖΑΝ BASKET ΓΙΑΤΙ ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥΣ (ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΔΡΑΧΜΗ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΑ ΑΝΤΙ ΑΥΤΟΥ ΕΒΑΖΑΝ). ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΑΛΛΑ ΝΑ ΤΗΝ ΑΦΗΣΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΛΗΘΗ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ προεδρος ΜΕ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΕΙΟ ΤΟΥ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΑΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΞΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΗ Η ΟΜΑΔΟΥΛΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑΝ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΟΤΙ ΠΑΡΑΙΤΟΥΝΤΑΙ( ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΔΕΝ ΠΑΤΗΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΡΕΧΟΥΝ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΟΥΛΑ ΜΟΝΟ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΟΓΟΥ).ΕΤΣΙ ΤΟΛΙΑ ΓΕΡΑ ΜΗΝ ΑΦΗΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΣΤΑΚΙΩΤΗ( ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΤΩΝ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΩΝ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑ ΣΟΥ) ΑΛΛΟΝ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ ΚΑΛΙΣΩΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φιλε Αλεκο εισαι πρωτοσ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΥ ΑΙΟΛΟΥ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ??????????
    ΘΑ ΤΟΝ ΑΦΗΣΕΤΕ ΑΠΕΞΩ ΤΟΝ ΣΟΥΡΛΑ???????
    ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ,Ο ΠΡΩΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο σουρλας ειναι η ιστορια του αιολου ,ο παίχτης που κατέχει το παλαιότερο δελτίο της ομαδας και ο Πανταζης ειμαι σίγουρος πως θα τον τον αξιοποιήσει κατάλληλα ,εξαλλου παιδια ο σουρλας ειναι γαμπρός του Πανταζη και ο Πανταζης την οικογενεια την εχει ψηλά Α.Λ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. balte lefta eseis kai parte tin omada kai parte toys na paiksoyn s ayto to epipedo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΝΩΝΥΜΕ 7:12ΜΜ

    ΑΡΑΞΕ ΛΙΓΟ !! ΦΕΝΕΤΕ ΟΤΙ ΣΕ ΠΕΤΑΞΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΕΞΩ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΦΩΝΑΖΕΙΣ ΤΩΡΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εσυ κοστα βραβευσαι στο παρελθον τον σουρλα σαν την σημαια του αιολου για το ηθοςτου.οφειλης λυπον την σημαια να την βαλεις εκει που της αξιζει. Μην εισαι τοσο μηκρός. Αδικο μεγαλο??????? Θα τσαντηστω ?.1.??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Παιδια διαλεξτε τι ομαδα θελετε?Τον χορηγο εσεις τον παρακαλεσατε να την παρει και αυτος την παει ψηλα.Το αυριο μετα τον χορηγο δεν το βαλατε προς αξιολογηση εκεινη την στιγμη.Η ιστορια θα το δειξει και αυτο.Οι σημαιες ξερουν ποτε πρεπει να αποσυρονται π.χ ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗΣ για ενα χρονο ακομη.Εσεις τωρα που βρηκατε χορηγο θα τα περασετε τα σαραντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Σωστά οι σημαίες πρεπει να ξέρουν ποτε να κατεβαίνουν ,μετέπειτα αναλαμβάνουν άλλους ρόλους ,σημαντικότερους και ουσιαστικότερους .καταλαβες ;;;;εσυ οσο κσι να προσπαθείς ζακετ και η παρεα σου να ρίχνετε Χολη ενα πράγματα δεν θα καταφέρετε ποτε να γινετσι :σημαντικοί ,γιατι χωρις τον χορηγό ειστε πολλοί μικροί ,μικροί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Φιλε 11:43 ο σουρλας περυσι επρεπε να επαιζε και στο τελος της σςζον να αποχωρουσαι με τιμες αρχηγιυ αλλα αυτος που το παιζει αντιπροεδρος του φταιγανε οι Αστακιωτες παιχτες και οταν σταματησε ο Αλεξης δεν τον επιασε κανεις να του πει γιατι αποχωρησε..... σε Αίολος Αστακού για Αλέκο Καλισώρα: Η σημαία παραμένει στον ιστό της!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. που ειναι τα σχολια?ουτε υβριστικα ειναι ουτε κωλυονται νομικα ποναει η αληθεια?ποιος τα κοβει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Είναι γνωστό και μη αμφισβητήσημο ότι την ομάδα την στήριξαν όλα τα χρόνια οι ντόπιοι παίκτες σαν στελέχωση του τμήματος και οι απλοί συγχωριανοί μας με τα χρήματα που έδιναν από το υστερημά τους. Φυσικά για λόγους δικαιοσύνης πρέπει να αναφέρουμε και τον Δήμο με τις επιχορηγήσεις. Ξέρει όμως κανένας ότι ο Αλέξης ο Σούρλας και ο Μήτσος ο Κρικρής από την τσέπη τους και σε βάρος των οικογενειών τους πλήρωναν παίχτες για να μην διαλυθεί η ομάδα; Το είπε ποτέ κάποιος από τους όψιμους παράγοντες που πριν τέςςερα χρόνια την χρέωςαν χιλιάδες ευρώ και την έκαναν με ελαφρά πηδηματάκια; Ο Αποστόλης ο Πανταζής εδώ και δύο χρόνια σε δύσκολες εποχές έχει κάνει τεράστια πράγματα και η ομάδα άλλαξε πραγματικά επίπεδο. Είναι άδικο να κατηγορείται για πράξεις προσβλητικές, για τον τόπο και όλους αυτούς που κράτησαν την ομάδα τόσα χρόνια, που κάνουν αυτοί που απλά στις πλάτες του έγιναν παράγοντες και δεν σέβονται ούτε αυτόν ούτε κανέναν. Να ξέρουν όμως ότι τις σημαίες δεν τις κάνει ένα κομμάτι χαρτί μιας ανακοίνωσης αλλά η συνείδηση του κόσμου. Και για τον Αστακό ήταν, είναι και πάντα θα είναι Αρχηγός ο Σούρλας. Για ένα λόγο.
    Υ.Γ. Σεβαστείτε οι σημερινοί παράγοντες ένα συγχωριανό μας που παλεύει στην Νιγηρία και βοηθάει τον τόπο. Μην τον ντροπιάζεται στηριζόμενοι ότι δεν θα το μάθει ποτέ αυτό ειναι δειλία. Σας παρακαλώ να δημοσιευτεί το άρθρο μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αναμφισβήτητα ο κύριος Πανταζης πηρε τον αιολο και τον πηγε ψηλά ,τοσο ψηλά οσο κανένας αλλος δεν θα μπορούσε να τον πάει και μπραβο του ,μπραβο του που προσπαθεί τοσο πολυ για τον τόπο του .εσεις εκει της διοίκησης γιατι δεν του κάνατε ποτε ενα αφιέρωμα αλλα τσακώνεστε ποιος θα πρώτο φωτογραφηθεί ;;;;;;αληθεια αν ο κύριος Πανταζης αυριο εγκαταλείψει την ομάδα για θα παραμεινετε στο τιμόνι της ή θα την παραδώσετε με την σειρα σας "σε αυτούς που τωρα ληθοβολατε ;;;"μαλλον το δεύτερο και αυτοι με την σειρα τους θα την πάρουν και θα προσπαθήσουν να την στήσουν απο την αρχή και θα κάνουν παλι οτι έκαναν και "τοτε "θα τρέχουν να ζητούν χρηματα απο τους συγχωριανούς τους ;θα βάζουν απο την τσέπη τους γιατι απλα πιστεύουν στον αθλητισμό ,θελουν τα μικρα παιδια στον αθλητισμό και οχι στα ναρκωτικά και στα καφενεία .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Σωστος φιλε μου 07/06/2015 4:42 ηρθαν απο το πουθενα που πριν ηταν αποτυχημενοι να το παιξουν κονιορδοι με ξενα χρηματα....αν δεν ηταν ο αποστολης που θα ησουν κοντε ;;;;;;Αλεξη παιξε πρωταγονιστικο ρολο και παρα.ερησε τελει ς αυτο τον κυριο που το παιζει και αρχηγος....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο