Πέμπτη 4 Ιουνίου 2015

Συνάντηση πολιτιστικών συλλόγων με φορείς του δήμου Ξηρομέρου για τις εκδηλώσεις του καλοκαιριού



      Συνάντηση με εκπροσώπους όλων των πολιτιστικών συλλόγων πραγματοποίησε ο δήμος Ξηρομέρου με σκοπό τη συζήτηση για τη συνδιαμόρφωση του προγράμματος των εκδηλώσεων που θα πραγματοποιηθούν κατά την περίοδο του καλοκαιριού.
      Ο Αντιδήμαρχος και Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. Βασίλειος Μουρκούσης και ο Πρόεδρος της κοινωφελούς Κωνσταντίνος Γωργούλας, παρευρέθηκαν στην αίθουσα της Ομοσπονδίας Ξηρομεριτών στην Αθήνα (Πατησίων 5, 4ος όροφος) την Δευτέρα 1 Ιουνίου 2015, για να ενημερώσουν τους εκπροσώπους των συλλόγων και να κάνουν μία πρώτη συζήτηση για τις εκδηλώσεις που έχουν ήδη σκεφτεί να υλοποιήσουν........



       Οι ομιλητές τόνισαν ότι οι σύλλογοι θα πρέπει να καταθέσουν τις αιτήσεις τους με τις εκδηλώσεις που θέλουν να διοργανώσουν αλλά και τις ημερομηνίες που επιθυμούν το συντομότερο. 
     Επίσης τονίστηκε ότι ο δήμος θα είναι αρωγός στις προσπάθειες τους, στο μέτρο των δυνατοτήτων του και ότι για τους συλλόγους της Αθήνας που ανήκουν στη Κοινωφελή του Δήμου προβλέπετε το ποσό των 500 ευρώ και για τους τοπικούς συλλόγους που ανήκουν στο Ν.Π.Δ.Δ. το ποσό θα εξαρτηθεί από την δέσμευση των αποθεματικών. 
     Στην εκδήλωση έκανε τοποθέτηση παρέμβαση και ο δημοτικός σύμβουλος και Αντιπρόεδρος της Κοινωφελούς Νίκος Ναούμης, ο οποίος ενημέρωσε ότι ο Δήμος Ξηρομέρου προχώρησε σε δημιουργία site, με διεύθυνση www.dimosxiromerou.gr, που θα είναι δίαυλος επικοινωνίας της δημοτικής αρχής του Ξηρομέρου με τον κάθε Ξηρομερίτη και την κάθε Ξηρομερίτισσα όπου κι αν αυτοί βρίσκονται.
     Μετά την ενημέρωση από πλευράς δήμου ο λόγος δόθηκε στους εκπροσώπους των Συλλόγων, οι οποίοι έδωσαν μία πρώτη εικόνα για τις εκδηλώσεις του καλοκαιριού και την Αυγουστιάτικη  πολιτιστική πορεία του Δήμου.
















































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο