Δευτέρα 22 Ιουνίου 2015

Κατούνα: Βρώμα και δυσωδία από σπασμένο σωλήνα αποχέτευσης



      «Δεν αντέχουμε άλλο να ζούμε στο σπίτι μας. Στη γειτονιά μας η κατάσταση είναι αφόρητη από την βρώμα και την δυσωδία, από χαλασμένο σωλήνας αποχέτευσης».....
  
     Ο κάτοικος Κατούνας Θανάσης Μπακούλας, που μένει στην αρχή του χωριού, όπως μπαίνουμε από Λουτράκι διαμαρτύρεται απελπισμένος διότι δεν μπορεί να σταθεί στο σπίτι του λόγω της βρόμας, που βγαίνει από την αποχέτευση.
      Πολύ καιρό τώρα πνίγεται στη βρόμα, ο Δήμος Ακτίου Βόνιτσας τον οποίο έχει επισκεφτεί επανειλημμένα τον εμπαίζει  και με δυσκολία μπορείς να περπατήσεις στη γειτονιά αφού απλώνεται μια κόλαση δυσοσμίας.
       Η εικόνα σίγουρα είναι δυνατή, ωστόσο όποιος δεν βρεθεί εκεί δε μπορεί να φανταστεί τον οσμή ανοιχτού βόθρου την οποία αναπνέει μια γειτονιά ολόκληρη κυριολεκτικά 5-6 μέτρα από τα σπίτια τους......


     Εμείς πραγματικά αναρωτιόμαστε: Αν είναι δυνατόν να έχει καταγγέλλει την βλάβη εδώ και καιρό ο δημότης και ο Δήμος να αδιαφορεί... Τι περιμένει και δεν την φτιάχνει!! Η αποχέτευση βγάζει αρρώστια μόλυνση και πάνω από όλα αποπνικτική μυρωδιά
     Γνωρίζουν οι αρμόδιοι ότι από τον χαλασμένο αγωγό αποχέτευσης ότι εγκυμονούν κινδύνους μόλυνσης τώρα τους καλοκαιρινούς μήνες με τα κουνούπια!!! Υγειονομικές υπηρεσίες της Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας υπάρχουν; 
      Επιτέλους κάντε κάτι άμεσα για την γειτονιά της Κατούνας που ζει καθημερινά έναν εφιάλτη για τον οποίο κανείς δεν νοιάζεται…

Σύμφωνα με νεώτερη πληροφόρηση ο χαλασμένος αποχετευτικός αγωγός ανήκει σε ιδιώτη. Όμως ο Δήμος ενόψει των θερινών μηνών, που η κίνηση είναι μεγάλη και η ατμόσφαιρα είναι αποπνικτική, πρέπει να ξεκινήσει διεξοδικούς ελέγχους στις υφιστάμενες συνδέσεις αποχετεύσεων στους αγωγούς όμβριων υδάτων μετά από παράπονα του δημότη για την έντονη δυσοσμία (όποιος βάλει την μύτη του πάνω από τον αγωγό σίγουρα θα.. δακρύσει απο την μπόχα). Εάν εντοπιστεί λαθραία αποχέτευση στον αγωγό όμβριων υδάτων της Τ.Κ. Κατούνας κάθε εμπλεκόμενος να διώκεται ποινικά.

Για το θέμα ένας φίλος από την Κατούνα γράφει: 
ΔΗΜΑΡΧΕ
     Στους αγωγούς όμβριων υδάτων της Τ.Κ. Κατούνας καταλήγουν παράνομες συνδέσεις αποχετεύσεων επιχειρήσεων και οικιών της περιοχής. Τη διαπίστωση αυτή μπορεί να κάνουν συνεργεία του δήμου, η της Δ/νσης Υγιεινής Και να προχωρήσουν άμεσα σε διακοπή σημαντικού αριθμού παράνομων συνδέσεων οικιών και καταστημάτων, τα λήμματα των οποίων καταλήγουν στους υφιστάμενους αγωγούς των ομβρίων.
    Επιτέλους ας βρεθεί ΕΝΑΣ να βάλει τέλος στο καθεστώς της ανομίας και των παράνομων συνδέσεων και στο εξής όπου διαπιστώνονται τέτοια φαινόμενα να ενημερώνεται και ο εισαγγελέας.
Δεν πειράζει ας μην ξαναβγείς ΔΗΜΑΡΧΟΣ 
«Η κατάσταση αυτή δεν μπορεί να γίνει άλλο ανεκτή βρομάει όλο το χωριό και από εδώ και στο εξής, μόλις εντοπίζονται παράνομες συνδέσεις, να ενημερώνεται άμεσα ο αρμόδιος εισαγγελέας» .

     Αλήθεια τελικά μέχρι που φτάνει η αρμοδιότητα του καθενός. Ο Νόμος στην Κατούνα είναι διαφορετικός!!!!











23 σχόλια:

  1. Επειδή η κατουνα έγινε Παρίσι γι αυτό δεν ασχολείται κανείς. Και ποιος να ασχοληθεί αφού όλοι κοιτάνε την εύκολη οδό που θα τους οδηγήσει στο εύκολο χρήμα που θα φάνε. Ο προδρομιτης φτιάχνει παταρια για να κόψει κανένα τιμολόγιο, ο στουπας το παίζει παρά του δημάρχου και δεν χαμηλώνει το κεφάλι να ασχοληθεί με τους κοινούς θνητούς και η Καρέλου ασχολείται μόνο με την πλατεία που είναι το σπίτι της. Λεφτά υπάρχουν για κάθε είδους μασα εκτός από την καθημερινοτητα. Ο πρόεδρος Θωμάς που είναι να μας πει πια τάξη έβαλε τελικά στο χωριό αφού δεν έκανε τα αυτονόητα. Να απαλλάξει μια ολόκληρη γειτονιά από την βρώμα που αναπνέουν μήνες τώρα; Ντροπη κύριοι, ντροπή σας και αίσχος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΤΟΠΙΚΟΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΟΥΠΑΣ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΣ.
    ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΟΤΙ ΘΑ ΑΣΚΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΚΑΤΟΥΝΑΣ ΤΙΠΟΤΑ.
    ΕΠΙΑΣΕ ΤΗΝ ΒΟΝΙΤΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΙΣΟΤΙΜΟΣ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ.
    ΜΑΣ ΕΒΑΛΕ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΜΕ,ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΑΝΩ.
    ΑΡΚΕΤΑ ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ.Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΟΡΙΑ.ΕΙΧΕ ΠΟΛΥ ΔΙΚΙΟ Ο ΣΟΛΔΑΤΟΣ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΚΑΤΟΥΝΑΣ ΠΕΡΥΣΙ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Πρόεδρος αλλα έλεγε στο συμβούλιο.ε ρε κατάντια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τέτοιου είδους θέματα δεν πρέπει να αφήνουν κανέναν αδιάφορο. Οι οσμές που απελευθερώνονται από τον βόθρο, εύκολα μπορούν να προκαλέσουν προβλήματα υγείας στη γειτονιά μας. Στο σημείο επίσης παίζουν και παιδάκια απ τα γύρω σπίτια. Η κατάσταση, ιδίως κατα τους καλοκαιρινούς μήνες είναι αφόρητη απο την δυσοσμία. Αλλά τόσα χρόνια (7 χρόνια) δεν έχει ενδιαφερθεί κανείς. Ούτε η προηγούμενη δημοτική αρχή, που σήμερα βγαίνει και κάνει τους εθνοσωτήρες σε τοπικό επίπεδο και γελάει ο κόσμος. Βέβαια δεν είναι ώρα για αλληλοκατηγορίες. Γι'αυτό πρέπει άμεσα να αποκατασταθεί η διόρθωση της αποχέτευσης.
    Τόσα χρόνια περιμένουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ότι και να κάνετε ο Λακιας θα ειναι 5 χρόνια αντιδήμαρχος κ θα σκάτε !εδω στην Βονιτσα να δειτε τι γίνεται απο σκατα..,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αν είσαι καθαρός δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα και κανέναν γράφεις επώνυμα και όχι ανώνυμα. Θα σου πω λίγα λόγια που ξέρεις και δεν ξέρεις αλλά προσπαθείς να ρίξεις λάσπη σε άτομα που δεν φέρθηκαν και δεν φέρονται όπως θέλουν να τους παρουσιάζουν κάποιοι που δεν μπορούν να φάνε άλλο από το ΔΗΜΟ . Αρκετά φάγανε ορισμένοι . Προκαλέστε και θα βγάλω πολλές βρωμιές στη φόρα .Αυτά εν ολίγης . Τώρα θα σας πω για τον σωλήνα αποχέτευσης ο οποίος υπάρχει πάνω από 7-8 χρόνια σε αυτή την κατάσταση αλλά δεν ενδιαφέρθηκε η προηγούμενη Δημοτική αρχή. Τώρα προσπαθούν ύπουλα και για τα προσωπικά τους οφέλη κάποιοι και βάζουν τους Δημότες να φαίνονται οι κακοί και εκείνοι να κάνουν ότι ενδιαφέρονται και προσπαθούν να βοηθήσουν τους συμπολίτες τους. Πού υπήρχατε κυρίες και κύριοι της προηγούμενης Δημοτικής αρχής του Δήμου? Γιατί αφήσατε να περάσουν τόσα χρόνια με μία εστία μόλυνσης στο σπίτι του ανθρώπου ? Να φροντίσουν άμεσα οι αρμόδιοι να αποκατασταθεί η βλάβη της αποχέτευσης . Και βέβαια δεν υπήρχε μόνο αυτό το πρόβλημα στο Δήμο αλλά πολλά .Απορώ με τον συγχωριανό μας πως άφησε ένα τόσο σοβαρό πρόβλημα πού είναι εστία μόλυνσης μπροστά στην πόρτα του να διαιωνίζεται τόσα χρόνια. Τόσα χρόνια δεν υπήρχε κίνδυνος ? Ο συγχωριανός μας απευθύνθηκε στη προηγούμενη Δημοτική αρχή? Και τι έκαναν? Γιατί δεν αποκατέστησαν την βλάβη της αποχέτευσης? Ο συγχωριανός μας απευθύνθηκε στη τωρινή Δημοτική Αρχή ? Πότε ? Και τι απάντηση πήρε? Θα τον παρακαλούσα να μου απαντήσει ο ίδιος . Δεν ξέρω να σας απαντήσω για τον Προδρομίτη και για το Στούπα που προσωπικά πιστεύω ότι προσπαθούν πολύ να μαζέψουν τα χάλια που παρέλαβαν στον Δήμο. Αν γνωρίζεται κάτι και έχετε στοιχεία ώστε να τους συκοφαντείτε δημόσια , πηγαίνετε στον εισαγγελέα μαζί σας και εγώ . Αν όμως δεν έχετε αποδείξεις αφήστε να κάνουν τη δουλεία τους και θα τους κρίνουμε στο τέλος όλοι μαζί. Όσο για την πλατεία δεν ανήκει στην Καρέλου , έτυχε να είναι εκεί το σπίτι της . Αλλά θα σας πω ότι όλα τα χρόνια την πλατεία μπροστά στο σπίτι της δεν την σκούπιζε και δεν την έπλυνε ο υπάλληλος του Δήμου αλλά η Καρέλου . Τότε γιατί δεν την κατηγορήσατε που την καθάριζε και συνεχίζει να το κάνει ? Δεν μπορεί να την κατηγορήσει κανείς τρέχει για το χωριό μας και βάζει και από την τσέπη της. Λεφτά υπήρχαν για κάθε είδους μάσα για κάποιους άλλους ……. Όχι για την Καρέλου γιατί δεν έχει ανάγκη να κόψει τιμολόγια και να μην παρουσιάζει έργο στο Δήμο όπως γίνονταν στο παρελθόν και παρέδωσαν πολύ μεγάλο χρέος και μηδέν έργο στην ανερχόμενη Δημοτική Αρχή. Άλλοι ήξεραν να κόβουν εικονικά τιμολόγια . Θέλετε να συνεχίσω ? Οι απορίες και τα κατηγορώ δικά σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Να αγιάσουν τα Κόκκαλα του πατέρα του Δημάρχου ΜΕΔΕΩΝΟΣ Γιάννη ΣΕΡΑΦΗΣ με την προένταξη του έργου του Βιολογικού Κατουνας....Επίσης και ο ΣΟΛΔΑΤΟΣ που απο όσα έχουν γραφτεί έβγαλε το υπέρογκο ποσό των 10 εκατομμυρίων ευρώ.
    Ας ελπίσουμε ότι η νεα δημοτική αρχή του Αποστολάκη να μπορέσει να υλοποιήσει το έργο που θα λύσει μόνιμα το έντονο πρόβλημα της δημόσιας υγείας που υπάρχει στην Κατούνα και ιδιαίτερα τους θερινούς μήνες...οψόμεθα !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΚΥΡΙΑ ΚΑΡΕΛΟΥ ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΕΧΕΤΕ ΔΥΟ ΔΡΟΜΟΥΣ.Ο ΕΝΑΣ ΝΑ ΔΕΙΞΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΑΣ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ.ΑΦΗΝΩΝΤΑΣ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΚΛΠ ΕΣΕΙΣ ΧΑΝΕΤΕ.ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ ΚΡΙΘΗΚΑΝ ΣΤΑ 3.5 ΧΡΟΝΙΑ ΕΣΕΙΣ ΚΡΙΘΗΚΑΤΕ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ.ΛΟΓΙΑ ΜΟΝΟ ΛΟΓΙΑ.ΟΙ ΚΑΤΟΥΝΙΩΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΓΝΩΜΗ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΚΙΑ ΚΑΙ Ο ΣΩΤΗΡΗ ΚΑΙ ΕΣΑΣ.ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΑΤΕ ΨΗΦΟ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΔΩΣΑ.ΜΕ ΔΙΑΨΕΥΣΑΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κυρία Καρέλου
    Μπορεί να διαφωνώ με πολλές θέσεις σας ,που ψηφίσατε στο Δημοτικό Συμβούλιο , όμως ομολογώ οτι είστε μια από τις σοβαρές παρουσίες στο Δημοτικό Συμβούλιο.Από ότι μου μεταφέρουν τα σχολεία της περιοχής σας ενδιαφέρεστε για τις ανάγκες τους, όπως και ο Πρόεδρος ,ο κ Καφρίτσας Θωμάς.
    Πρέπει να συνεχίσετε όμως και να μας ενημερώσετε για όλα.Τι ακριβώς παραλάβατε; Να πείσετε το Δήμαρχο να μας ενημερώσει πλήρως και δεν εννοώ μόνο τα οικονομικά. Τι τον συγκρατεί και δεν μας ενημερώνει;
    Γιατί για παράδειγμα δεν έγινε δημοπράτηση ακόμη του έργου του βιολογικού Κατούνας; Θυμηθείτε οτι ο αποτυχημένος πρώην Δήμαρχος για την αγορά του χωραφιού ( στην υπερβολική τιμή ) έλεγε οτι θα γίνει απένταξη του έργου την άνοιξη του 2013 αν δεν αγορασθεί το χωράφι.Είμαστε καλοκαίρι του 2015 και ακόμα τίποτε με τη δημοπράτηση.
    Προεκλογικά στη περιοχή Κατούνας και σε όλο το Δήμο μου έλεγαν ,οι προηγούμενοι ήταν άφαντοι και χωρίς έργο.Πακτωλός όμως χρημάτων πήγε με απευθείας αναθέσεις σε ημετέρους μέσα και έξω από το Δήμο.
    Ο δε Αντιδήμαρχος κ Στούπας στον απολογισμό του 2013 αντί να καθήσει και να ψηφίσει όχι λάκισε από το Δημοτικό Συμβούλιο. Αλήθεια τον έχετε ρωτήσει γιατί λάκισε; Το ίδιο ισχύει και για το κ Τσακάλη και το κ Σώζο.Τους ρωτήσατε; Τι σας απάντησαν;
    Αμεσα πρέπει να αντιμετωπισθεί το πρόβλημα στην συγκεκριμένη γειτονιά με την αποχέτευση.Τώρα συνολικά εσείς ,ως δημοτική αρχή, έχετε την ευθύνη.
    Με εκτίμηση
    Κώστας θ Τριαντακωνσταντής
    Μαθηματικός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μα δεν έχετε φιλότιμο που τολμάτε να πιάνετε τους ανθρώπους στο στόμα σας?

    Τώρα σας πήρε ο πόνος????????

    Ποιος έδωσε άδεια στον αγωγό ομβρίων υδάτων να συνδεθούν οι αποχετεύσεις του χωριού ?

    ΠΡΟΞΕΝΙΑΣ-ΤΖΑΒΑΛΑΣ- ΣΕΡΑΦΗΣ.

    κ. Δήμαρχε, κ. Αντιδήμαρχοι, κ. Πρόεδρε Τοπικού, κάντε αίτημα στην αρμόδια υπηρεσία του υγειονομικού μέχρι να γίνει ο βιολογικός να κόψουν όλοι τις αποχετεύσεις από τον αγωγό αυτόν.

    Δεν γίνετε σε αγωγό ανοιχτό με σχάρες για τα νερά της βροχής να ρίχνουμε μέσα λύματα αποχέτευσης...

    ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΔΗΜΑΡΧΕ.
    Στους αγωγούς όμβριων υδάτων της Τ.Κ. Κατούνας καταλήγουν παράνομες συνδέσεις αποχετεύσεων επιχειρήσεων και οικιών της περιοχής. Τη διαπίστωση αυτή μπορεί να κάνουν συνεργεία του δήμου, η της Δ/νσης Υγιεινής

    Και να προχωρήσουν άμεσα σε διακοπή σημαντικού αριθμού παράνομων συνδέσεων οικιών και καταστημάτων , τα λήμματα των οποίων καταλήγουν στους υφιστάμενους αγωγούς των ομβρίων.

    Επιτέλους ας βρεθεί ΕΝΑΣ να βάλει τέλος στο καθεστώς της ανομίας και των παράνομων συνδέσεων και στο εξής όπου διαπιστώνονται τέτοια φαινόμενα να ενημερώνεται και ο εισαγγελέας.
    Δεν πειράζει ας μην ξαναβγείς ΔΗΜΑΡΧΟΣ

    «Η κατάσταση αυτή δεν μπορεί να γίνει άλλο ανεκτή βρομάει όλο το χωριό και από εδώ και στο εξής, μόλις εντοπίζονται παράνομες συνδέσεις, να ενημερώνεται άμεσα ο αρμόδιος εισαγγελέας» .
    Αλήθεια τελικά μέχρι που φτάνει η αρμοδιότητα του καθενός . Ο Νόμος στην Κατούνα είναι διαφορετικός?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Το μόνο που έχω να πω χρησιμοποιωντας τον θεσμικό ρόλο της δημοτικής συμβούλου δήμου Ακτίου βονιτσας ποιο οι δημότες μου απέδωσαν με την ψήφο τους είναι ότι λυπάμαι πραγματικά για το επίπεδο κάποιων δημοτικών συμβούλων που αντί να αφουγκραστουν το πρόβλημα του συγκεκριμενου δημοτη και να δώσουν λύση το μόνο που έκαναν ήταν να εξαπολυσουν απειλές για μήνυση στον δημοτη αλλά και σε μένα προσωπικά.. Τα λόγια είναι περιττά.... Αφροδίτη. Μπουμπουλη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Τριαντακωνσταντή και γιατί δεν λες του αποστολάκη που στήριξες να επιστρέψει το οικόπεδο στον τομαρά; Αφού υπάρχει και αυτός ο όρος στο συμβόλαιο. Εσύ που τα ξέρεις όλα γίνεται; Αν ναι ιδού η Ρόδος...........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. γιατι δεν ανεβαζεις ολα τα σχολια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Κυρία Μπουμπουλη αυτοί πάντα έτσι λειτουργουσαν με εκβιασμούς και τσάμπα παλικαρισμους. Ενοχλούνται από το τίμιο και το σωστό. Αλλά για τι ακριβώς σας κατηγορούν εσάς; Συνεχίστε τον αγώνα σας και όλα στο τέλος θα λάμψουν. Εξάλλου έχετε δείξει και στο παρελθόν ότι τέτοιου είδους παλικαρισμοι δεν σας αγγίζουν. Όλοι στην κατουνα ξέρουμε ότι εσείς προασπιζεστε τους συνδημοτες σας και ότι πρώτα είστε υπέρ των αδυνατων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. δρυός πεσούσης πας ανήρ ξυλεύεται... Aυτη θα ηταν η πρώτη παροιμία που θα χρησιμοποιούσα για να περιγράψω την κατάσταση της δημοτικής αρχής και να την συσχετίσω με όποιον από την αντιπολίτευση προσπαθεί να εκμεταλλευτεί την σοβαρή πτώση και φθορά της σύντομης θητείας της νέας Δημοτικής Αρχής. Δεν είναι λογικό λοιπόν όπως αφήνεται να εννοηθεί ότι κάποιος η κάποια από την αντιπολίτευση υποκίνεσαι τιο συγκεκριμένο ζήτημα;
    Λογικό και θεμιτό και σίγουρα μη καταδικαστέο!
    Τώρα γιατί ορισμένοι και ορισμένες άσχετες με την πολιτική και την αυτοδιοίκηση ποινικοποιούν την κριτική είναι δικό τους πρόβλημα και σίγουρα όταν αυτοί - αυτές είναι θεσμικοί τότε γελοιοποιούν ακόμη περισσότερο την εικόνα της δημοτικής αρχής. Ας καθίσει λοιπόν ο Δήμαρχος να ασχοληθεί και να επιλύει τα προβλήματα των πολιτών ακόμα κι αν αυτά αναδεικνύονται από ένα μπλοκ ή από ένα θεσμικό ή από τον οποιοδήποτε και να μαζέψει στα κοτέτσια τους τις κότες και τους κοκόρους που μέσα στην ασχετοσύνη και στην περίσσια κομπορυμοσύνη τους λαλόύν στις ρόύγες του χωριού της Κατούνας. Ο δε αντιδήμαρχος όπως όλοι φυσικά οι κρινόμενοι δημοτικοί άρχοντες ας φροντίσει να επιλύει τα θέματα και να ζητήσει από την κεφαλή της ομάδας να μαζέψει τους άσχετους που μόνο πολύ κακές υπηρεσίες προσφέρουν στην καθημερινότητα των πολιτών του Δήμου. ΄
    Τώρα θα ήθελα να φέρω στην μνήμη των επισκεπτών - σχολιαστών μια ακόμη παροιμία για να απαντήσω στην κ. Καρέλου και στα σχόλια της η οποία τείνει να εξελιχθεί σε μεγάλο ογκόλιθο της τοπικής πολιτικής σκηνής. Αυτό που αναφέρω δεν αποτελεί φυσικά καθόλου υπερβολή (το πολιτικό ανάστημα της κ. Καρέλου δηλαδή)αφού οι πληροφορίες αναφέρουν πως κάνει τρομερές παρεμβάσεις και έχει δώσει νεα πνοή στην Κατούνα και τα χωριά. Επειδή δεν έχω παροιμία θέλω να της αφιερώσω ένα νέο άσμα από ένα νέο καλλιτέχνη που δεν ξερω αν μπορει να τον εκτιμήσει βέβαια αλλά αν ωστόσο δεν μπορεί έχει μέσα το τραγούδι και μια πιο προσφιλη αοιδο στα ακούσματα και τις συνήθειες της κ. Δημοτικής Συμβούλου.

    https://www.youtube.com/watch?v=JJy_bh7r4MQ&hd=1
    Δεν εχω κατι άλλο να προσθέσω και οποιος εχει καταλαβει καταλαβει ... το τραγδουδι ιδιως το ρεφρεν για να μην παρεξηγηθώ τα λεει όλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ο Αδικημένος Δημότης να αναρτήσει το αίτημα του με αριθμό πρωτοκόλλου προς την αρμόδια υπηρεσία του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας... και αν σε εύλογο χρονικό περιθώριο δεν πήρε απάντηση είναι αρμόδιο όργανο ο Συνήγορος του πολίτη.

    Άτυπα παράπονα- καταγγελίες- αναφορές σε blogger μας κάνουν γραφικούς..

    Μας πάνε πίσω στην εποχή του Μαυρογιαλούρου , οταν ανάβαμε φωτιά με ισκα-στουρνάρι και πριόβολο.

    "Τελικά το όλοι μαζί μπορούμε " στην Κατούνα, κάποιοι η κάποιες καταφέρνουν να διασπούν την μικρή μας κοινωνία με μικροπολιτικές ΚΑΦΕΝΕΙΟΥ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. καληνηχτα κατουνα σε ξεγραψανε απο τον χαρτη δεν τους ενδιαφερη τιποτα τι κανατε για την κατουνα τιποτα τιποτα ουτε προκιετε να κανετε βαφετε της κολονες και θα φτιαξετε το συντριβανι εργα περιμενουμε τα ταξατε σφαγεια,λουτρα,δρομους,την παραλια στο
    λουτρακι θελουμε και εμεις να ζησουμε οπως εσεις στην βονιτσα που ειναι το ΓΗΠΕΔΟ της κατουνας με ΠΡΑΣΙΝΟ αν δεν κανεται κατι θα μας βρειτε μπροστα σας δεν θα ξαναπατηση κανεις σας στην κατουνα αυτο θελετε να το μοιραζετε στη μεση το καρπουζη δεν κοιμομαστε ξηπνησαμε δεν ζηταμε κατι παραλογο οτι κανουν και στην βονιτσα,παλαιρο,και μοναστηρακι ενταξη περιμενουμε αλιος θα μας καταλαβετε για τα καλα τι δηναμι εχουμε...... σας ψηφησα και με κοροιδεψατε θα παθετε οτι επαθαν και οι προιγουμενοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Προς 12:20. Φίλε η κατουνα δεν διασπάται. Περίμενε να δεις τι δύναμη έχει εντός ολιγον ημερών γιατί είμαστε όλοι μαζί και μπορούμε με μια γροθιά να σας δείξουμε ποιοι είναι οι ΜΕΔΕΩΝΙΣΤΕΣ.εσύ κρυψου τώρα πίσω από την ανωνυμία της καρέκλας του προέδρου. Απόλαυσέ το όσο μπορείς ακόμα γιατί ο θρόνος σου θα πέσει και για σένα και πολλούς άλλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. δεν θα ξαναπατησει κανενας στην κατουνα,καλυτερα να μην ξαναερθετε για συμβουλιο.ο κοσμος εχει ξεσηκωθει για την δημιουργια γηπεδου στην κατουνα.στην βονιτσα το φτιαξατε στην παλαιρο το ιδιο.η κατουνα ειναι μετα την βονιτσα το μεγαλυτερο χωριο αυτο να το βαλετε καλα στο μυαλο σας.ολο το χωριο κοντα στο νεο συμβουλιο της ομαδας για υην δημιουργια του γηπεδου.δικαιολογιες και αερολογιες δεν χωρανε.θοδωρα πανετα ειμαστε μαζι σου μην κανεις ουτε ενα βημα πισω.στουπας καρελου προδρομιτης καφριτσας θα αποδειξουν με τις πραξεις τους αν αγαπανε το χωριο τους οι κοιτανε τα προσοπικα τους συμφεροντα.αν ειναι αντιθετοι με τις προτασεις πανετα θα γραφουν στην μαυρη σελιδα της ιστοριας της κατουνας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Πανετα όλη η Μεδεώνα ενωμένη εναντίον στο ρατσισμό των Βονιτσανων.ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΔΕΩΝ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΡΠΑΞΑΝΕ ΟΙ ΚΑΡΧΑΡΙΕΣ. Αν δεν πράξετε όπως πρέπει ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΑΤΑΤΕ ΚΑΤΟΥΝΑ ΚΎΡΙΟΙ. Ορκιζομεθα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. στουπα κανονισε να κανεις κολοτουμπα για το γηπεδο κατουνας.ολοι μαζι σου ειμαστε προχωρα πανετα.την κυριακη ολοι στο δημαρχειο κατουνας.γεια εμας τους ιδιιους για τα παιδια μας για τα εγγονια μας για το χωριο μας.γηπεδο εδω και τωρα.μεδεωναρα μια ζωη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο