Τετάρτη 10 Ιουνίου 2015

Αίολος Αστακού: Καραγεώργος, Μπεκατώρος, Πέττας στην πρώτη ομάδα

       Ο Αίολος Αστακού σαρώνει στο μεταγραφικό παζάρι με άμεσο στόχο την άνοδο στην Α2. Στην προσπάθεια αυτή όμως δεν περισσεύουν τα παιδιά των ακαδημιών. Το αντίθετο μάλιστα. 
      Έξι παίκτες απο τις ακαδημίες της ομάδας πλαισιώνουν το ρόστερ. Και αν για τους Σούρλα, Καλισώρα, Δουρούκη πλέον οι συνθήκες είναι γνωστές όντας μέλη του Ανδρικού τμήματος εδώ και χρόνια ήρθε η ώρα για τρία νέα παιδιά να βιώσουν την εμπειρία. Πρώτος και καλύτερος ο Λεωνίδας Καραγεώργος. Ο πιο έμπειρος απο τους τρείς με συμμετοχές και στην Γ Εθνική πέρυσι.
      Οι άλλοι δυο… rookies είναι οι Αλέξανδρος Μπεκατώρος και Περικλής Πέττας. Οι δυο 16χρονοι αθλητές θα προπονούνται πλέον με την πρώτη ομάδα και σίγουρα οι εμπειρίες που θα αποκομίσουν μόνο ωφέλιμες θα σταθούν για την πορεία τους στο άθλημα. Δυο εξ αυτών θα είναι στην δωδεκάδα και σίγουρα το ενδεχόμενο συμμετοχής σε αγώνες Β Εθνική ακούγεται σαν το τρελό όνειρο που γίνεται πραγματικότητα......



Η ομάδα εξέδωσε σχετική ανακοίνωση:
Ο Αίολος Αστακού ανακοινώνει με μεγάλη χαρά οτι τρία νέα παιδιά απο τις ακαδημίες οι Λεωνίδας Καραγεώργος, Αλέξανδρος Μπεκατώρος και Περικλής Πέττας θα προπονούνται με την πρώτη ομάδα την νέα χρονιά. Ευχόμαστε στους νεαρούς αθλήτες μας που προέρχονται απο τα σπλάχνα του συλλόγου μας υγεία και πολλές επιτυχίες και στο μπασκετικό και στο μαθησιακό τους έργο.

Μιχάλης Σταμουλάκης
http://www.basket247.gr
http://www.agriniopress.gr/

3 σχόλια:

  1. Μεγαλε Αποστολη καλα το πας.Εμπειρια ,ποιοτητα και μπολικη ντοπια νεανικοτητα .Ιριδες και γκρινιες του παρελθοντος να κοπουν μαχαιρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μείγμα εμπειρίας και νέας φουρνιά.Μπράβο προεδρία είσαι πρώτος και μην ακούς τίποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΔΣ.ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο