Πέμπτη 11 Ιουνίου 2015

Δίκη και ποινές για τους νεαρούς με τα «πειραγμένα» δίκυκλα

Το πρόβλημα με τους νεαρούς και τα «πειραγμένα» δίκυκλα στο Αγρίνιο είναι γνωστό και προκαλεί ανά τακτά χρονικά διαστήματα τις έντονες διαμαρτυρίες των κατοίκων. Οι διαμαρτυρίες αυτές γίνονται ολοένα πιο έντονες την περίοδο του καλοκαιριού για ευνόητους λόγους, γεγονός που δεν πέρασε απαρατήρητο από την Τροχαία, που χθες, όπως είναι γνωστό με την συνδρομή και των υπηρεσιών της Ασφάλειας και της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. προχώρησε σε ελέγχους από τους οποίους προέκυψαν οι συλλήψεις.....

Συγκεκριμένα το βράδυ εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν τρεις οδηγοί δικύκλων ηλικίας από 18 έως 20 ετών γιατί οδηγούσαν  χωρίς να διαθέτουν την άδεια οδήγησης  ενώ τα δίκυκλα τους δεν είχαν πινακίδες. Οι περιπτώσεις αυτές είναι χαρακτηριστικές του φαινομένου, που έχει πάρει διαστάσεις.
Η συνέχεια δόθηκε στις δικαστικές αίθουσες, αφού όπως φαίνεται και η δικαιοσύνη θέλει να στείλει το δικό της μήνυμα σχετικά με τα περιστατικά αυτά. Έτσι, οι νεαροί πέρασαν αυτόφωρο και καταδικάστηκαν σε πέντε μήνες φυλάκιση έκαστος.
Παράλληλα προβλέπονται σοβαρές διοικητικές κυρώσεις, όχι μόνο για την έλλειψη διπλώματος, αλλά και για την παραποίηση των δικύκλων, τις τροποποιήσεις στις εξατμίσεις και την έλλειψη πινακίδας κυκλοφορίας.
Σύμφωνα με πληροφορίες του agriniopress.gr τα δίκυκλα βρίσκονται στην Α/Δ Ακαρνανίας και στο ένα από αυτά έχει προκύψει πως είχε σβησμένο αριθμό πλαισίου και θα γίνει περαιτέρω έρευνα.

agriniopress

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο