Κυριακή 21 Ιουνίου 2015

Νέο κόμμα ιδρύει ο Αλέκος Παπαδόπουλος

Την εξαγγελία ίδρυσης του νέου πολιτικού σχηματισμού έκανε ο πρώην υπουργός απο το Ηράκλειο της Κρήτης. 

     Ο άλλοτε Υπουργός Οικονομικών κ. Αλέκος Παπαδόπουλος ανήγγειλε σήμερα από το Ηράκλειο της Κρήτης την ίδρυση νέου πολιτικού κόμματος. 
    Το νέο κόμμα θα κινείται στον ευρύτερο δημοκρατικό χώρο και το στίγμα του θα γνωστοποιηθεί με την ιδρυτική του διακήρυξη. 
      Το πρόσωπο του Αλέκου Παπαδόπουλου δίνει ελπίδα στο χώρο της πολιτικής, γιατί το πολιτικό σύστημα θα εμβολιαστεί με φρέσκα πρόσωπα και δυνάμεις που διαχειρίστηκαν σημαντικά ζητήματα της Πατρίδας μας με σοβαρότητα, ευθύνη, αποτελεσματικότητα και αξιοπρέπεια. 
      Ελπιδοφόρο είναι ότι στο νέο κόμμα εκτός από πολιτικούς με αποδοχή Εθνικής και περιφερειακής εμβέλειας θα συμμετέχουν νέα και διακεκριμένα πρόσωπα. 
     Ανάμεσα στα πρόσωπα αυτά που ο ρόλος του θα είναι πρωταγωνιστικός, είναι και ο Πρύτανης του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Κώστας Γάτσιος..........

 

Δήλωση
Ο πρώην Υπουργός Αλέκος Παπαδόπουλος έκανε σήμερα την παρακάτω δήλωση στο Ηράκλειο Κρήτης:

«Είναι σε εξέλιξη εδώ και ένα χρόνο πρωτοβουλία πολιτών από όλη την Ελλάδα με σκοπό τη δημιουργία ενός δημοκρατικού κόμματος.
    Στο εγχείρημα αυτό πρωταγωνιστεί σε όλα τα επίπεδα η νεότερη δρώσα γενιά, με την συνεπικουρία κάποιων παλαιοτέρων. 
    Απευθύνεται σε δημοκράτες πατριώτες του καθαρού λόγου, οι οποίοι νιώθουν την ανάγκη να γεννηθούν καινούργια πράγματα στη χώρα και είναι αντίθετοι στο να γίνει η Ελλάδα το ανάπηρο καθυστέρημα της Ευρώπης.
    Δε χωρούν τα είδωλα της λαϊκής πλάνης, καιροσκόποι και ιδεοληπτικοί, κυρίως δε εκφραστές και συνεχιστές του διαλυτικού λαϊκισμού, όπου και να ενδημούν.
     Η ηγετική και οργανωτική διάρθρωση του νέου κόμματος, η διακήρυξη, το πρόγραμμα, η ονομασία και το έμβλημά του θα γνωστοποιηθούν σύντομα και πάντως μέχρι τις  αρχές Σεπτεμβρίου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο