Τετάρτη 24 Ιουνίου 2015

Καλημέρα από τη ΒΟΝΙΤΣΑ!! (ΦΩΤΟ: Στέλλα Λιάπη)





        Δείτε τις όμορφες εικόνες που τράβηξε σήμερα η Στέλλα Λιάπη, από τη γραφική και πανέμορφη Βόνιτσα…..





































2 σχόλια:

  1. Aπό ότι παρατηρώ τα συνήθεις βόδια συνεχίζουν να παρκάρουν τα αυτοκίνητα στην παραλία και ο Δήμος συνεχίζει να μην εμποδίζει την κάθοδο των ...μηχανοκίνητων μονάδων.
    Πρέπει εμείς τα πεζοπόρα τμήματα να κάνουμε σλάλομ για να αποφύγουμε να πέσουμε πάνω στην ...χαζο-μικρο-αστική ηθική που λέει ...εάν έχεις αυτοκίνητο ...να το επιδεικνύεις
    με κάθε τρόπο ...και σιγά μην το παω στο parking και να χρειάζεται να περπατήσω 500 μέτρα γιατυί θα μου πέσει ο ...κ..ωλος.


    Φιλική συμβουλή στην Φωτογράφο Στέλα....εάν αναδεικνυεις μόνο αυτή την πλευρά της βόνιτσας δεν προκειται να σταυρώσουν ούτε ένα τζίρο 5 εσπρεσσο οι καφετέριες της παραλίας.
    Μπες σε κανένα στενάκι , φωτογράφησε καμια τεμπελικη γατούλα σε καμιά μάντρα , δείξε κανένα αρνάκι να βελάζει λιγο παραπάνω στα κτήματα !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η βονιτσα είναι πανέμορφη.. .αλλα Βόνιτσα δεν είναι μονο η παραλια και ο κεντρικός δρομος...έχει και αλλες ομορφιες η πολη μας....τωρα οσον αφορα την παραλία μας εχει καταντησει παρκιγκ..γιατι ο νεοελληνας θελει να πινει τον καφε του στην παραλια και να έχει διπλα του το αυτοκινητο του....Αγαπητο xiromero news σε ευχαριστουμε που ανεβαζεις για την πολη μας ,,,αλλα δειξε και τις αλλες ομορφιες τος πανέμορφης πολης μας....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο