Τρίτη 2 Ιουνίου 2015

ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΒΑΣΙΛΗ ΛΕΚΚΑ - ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ ΑΝΔΡΕΑΤΟΥ ΣΤΗ ΒΟΝΙΤΣΑ

Το ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΔΗΜΟΥ ΑΚΤΙΟΥ-ΒΟΝΙΤΣΑΣ σε συνεργασία με το ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ 1ου & 2ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ σας παρουσιάζουν την Τετάρτη 29 Ιουλίου, το ΒΑΣΙΛΗ ΛΕΚΚΑ και το ΓΕΡΑΣΙΜΟ ΑΝΔΡΕΑΤΟ.
Μαζί τους τραγουδούν τα παιδιά του ΚΔΑΠ ΒΟΝΙΤΣΑΣ.....
 Σε ένα επίγειο παράδεισο, στο νησάκι ΚΟΥΚΟΥΜΙΤΣΑ, μέσα στο πράσινο και με θέα την πανέμορφη Βόνιτσα και το κάστρο της, κάτω από το φως του φεγγαριού -μιαν ανάσα πριν την πανσέληνο- οι δυο σπουδαίοι ερμηνευτές, θα μας ταξιδέψουν με τις υπέροχες φωνές τους σε μουσικούς δρόμους που χάραξαν σπουδαίοι συνθέτες όπως οι Μάνος Χατζιδάκις, Μίκης Θεοδωράκης, Γιάννης Μαρκόπουλος, Σταύρος Ξαρχάκος, Βαγγέλης Κορακάκης αλλά και οι νεότεροι Γιάννης Σπάθας, Γιώργος Τρανταλίδης, Δημήτρη Παπαδόπουλος...για να μας χαρίσουν μια βραδιά μαγευτική!!!
 *Τα έσοδα της παράστασης θα διατεθούν για τις ανάγκες των μαθητών τη νέα σχολική χρονιά.


ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 6983757250 - 6936711320

2 σχόλια:

  1. Λεφτά για να παραμείνουν οι παιδικοί σταθμοί ανοιχτοί δεν υπάρχουν ...Γιαυτο θέλει ο πρόεδρος να κλείσει το Θυριο ,το Δρυμό κ τον άγιο Νικόλαο ..ενώ να κάνει εκδηλώσεις με 10000€ και μπορεί κ παραπάνω βρίσκει !συγχαρητηρια Παντελή. .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι 10000 ευρω τσαμπουνας αγνωστε? Οτι και να γινει σε αυτον τον τοπο δεν ευχαριστιεστε με τιποτα. Ποιος σου ειπε οτι το κεντρο μεριμνας θα δωσει 10000 ευρω? Απο που κι ως που θα κοστισει η συναλια τοσα λεφτα? Απο τα εισητηρια ο Συλλογος δε θα βγαλει τιποτα? Δεν ειχες να μας πεις τιποτα καλυτερο? Αι σιχτιρ επιτελους δεν εχετε βαρεθει να κατακρινετε τα παντα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο