Κυριακή 21 Ιουνίου 2015

Στο δημαρχείο Ξηρομέρου στον Αστακό αυτή την ώρα ο Δημήτρης Στρατούλης




       Συνάντηση με τον Αναπληρωτή υπουργό κοινωνικών ασφαλίσεων Δημήτρη Στρατούλη έχει σήμερα ο δήμαρχος Ξηρομέρου Ερωτόκριτος Γαλούνης στο γραφείο του στο δημαρχείο Ξηρομέρου. 
   Ο κ. Στρατούλης είναι η πρώτη φορά που πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στο δήμο Ξηρομέρου ενώ είναι η πρώτη φορά που βγαίνει και εκτός των τειχών του υπουργείου.
      Ο κ. Γαλούνης θα ενημερώσει τον κ. Στρατούλη για τα μεγάλα ζητήματα που αφορούν το δήμο Ξηρομέρου, όπως τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το κέντρο υγείας Αστακού και τα περιφερειακά ιατρεία λόγω ελλείψεων σε προσωπικό, τον βιολογικό καθαρισμό, τα σφαγεία, το πολύ άσχημο και επικίνδυνο οδικό δίκτυο ιδιαιτέρως το οδικό δίκτυο Άγιος Δημήτριος- Πλατυγιάλι-Αστακός, το δίκτυο ύδρευσης, τη μαρίνα στο λιμάνι Αστακού, το νέο γυμνάσιο κ.α.....

 
Στη συνέχεια ο κ. Στρατούλης θα επισκεφθεί το Κέντρο Υγείας Αστακού όπου θα πραγματοποιηθεί νέα σύσκεψη για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το σύστημα υγείας στην ευρύτερη περιοχή. Αυτή την ώρα ο κ. Στρατούλης συναντάται με εκπροσώπους του Εργατικού Κέντρου Μεσολογγίου και εκπροσώπους των ιχθυοκαλλιεργητών.
Θα ακολουθήσει σύσκεψη με τους φορείς της πόλης και το δημοτικό συμβούλιο Ξηρομέρου. 
http://agrinionet.gr/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο