Δευτέρα 1 Ιουνίου 2015

Ηρακλής Αστακού.: οικονομικός και διοικητικός απολογισμός και η διενέργεια εκλογών για την ανάδειξη νέου Δ.Σ

ΔΕΛΤΙΟΥ   ΤΥΠΟΥ
Την Τακτική Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιήσει την 07-06-2015  ημέρα  Κυριακή και ώρα 19.00΄ σε αίθουσα του ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ο ΠΑΓΣ Ηρακλής Αστακού.
Τα θέματα της Γ. Σ είναι ο οικονομικός και διοικητικός απολογισμός  και η διενέργεια εκλογών για την ανάδειξη νέου Δ.Σ διότι το σημερινό  συμβούλιο βρίσκεται σε παραίτηση....

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν τα τακτοποιημένα οικονομικά μέλη καθώς και αυτά που θα εγγραφούν προ  της συνελεύσεως και θα πληρώσουν την σύνδρομή τους.

                                            Με εκτίμηση

                                     Το Διοικητικό  Συμβούλιο   

5 σχόλια:

  1. Την απερχομενη διοικηση δεν την στηριξε κανεις εκτος της κοινωνιας.Ο Δημος ανυπαρκτος.Κατασταση αποδυτηριων τριτοκοσμικη που δεν διεπονται απο κανονες υγιεινης.Κατα τα αλλα πολιτισμος και φουμαρα.ο συλλογος εχει ιστορια και πρεπει ν α εχει συνεχεια βαζοντας πλατη παλαιοι ποδοσφαιριστες,παραγοντες κ.λ.π

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ομάδα πρέπει να συνεχίσει να υπάρχει για αυτο πρέπει στη συνέλευση να δώσουμε λύση.Οι συγκυρίες ειναι δύσκολες αλλα οι μάγοι με τα δώρα τελείωσαν.φοβαμαι να μην βγω αληθινός αλλα αν δεν υπάρξει λύση ενωτική,πατριωτική η ομάδα θα δυσκολευτεί να κατέβει στο πρωτάθλημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ΤΩΡΙΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΤΡΕΞΕ ΠΟΛΥ ΜΕ ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΛΗ Κ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΧΩΡΙΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΙ ΛΑΘΗ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΑΤΙ ΚΥΡΙΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΕ ΠΑΛΙΕΣ ΛΥΣΕΙΣ. Ο ΧΟΡΗΓΟΣ ΜΟΝΟ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ Κ ΚΑΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ!!ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΙΣΧΥΕΙ ΟΤΙ ΗΘΕΛΕ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΑΥΤΟ ΝΑ ΑΝΑΓΚΑΣΕΙ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Κ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ. ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ....Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΔΑ ΤΙΣ ΠΟΛΗΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ Κ ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΟΒΑΡΗ ΟΜΑΔΑ ΕΧΑΣΕ Ο ΧΟΡΗΓΟΣ. ΜΑ ΤΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η ΟΜΑΔΑ ΕΧΕΙ 60 ΧΡΟΝΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΑΞΙΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΑΤΟΜΑ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΟΣ ΑΥΤΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΟΣ ΤΗΡΕΙ ΤΙΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΤΟΥ Η ΟΧΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο